icon

Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa

zuzana76
13. feb 2009

Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂

lenkamt
31. aug 2009

ahojte 😀

Bilu - 😅 tak teraz čô? Kati - kde ideme zložiť unavené telá??? Kati - za 50evro to bude u nás a len jeden, takže lístok nevracaj 😀

Mima - krásny je malý, taký správny chaloš na vycmáganie 🙂

dnes 1x spíme vo veľkej posteli, zábrana zatiaľ drží. zaspali pekne samé ako vždy, ani neutekali - akurát Lucia mala pokus liezť na Lenku a strašne sa rehotali ale to som im hneď zatrhla, takže pekne zaspali 🙂 ak zaspia aj na obed bez problémov tak zajtra postieľky skladáme 😵

a dnes sme im kúpili trojkolky, Lucka to už vie 😵 ona je náš šporťáčik, Lenku musíme tlačiť 😀 normálne si nato stane /má to také široké/ a ukazuje že tam tam - akože dopredu 😀
zajtra skúsim pofotiť aj zábranu aj trojkolky aj dokončenú Verčinu izbu s novou stoličkou 🙂

lenkamt
31. aug 2009

nakúkam či nikoho a nikoho 😀 tak čítam po sebe a fakt potrebujem ísť medzi ľudí, nie trojkolky ale kolobežky s troma kolieskami, pomooooooooc idem spať 😀

nika07
31. aug 2009

lenka 😀 , to nič, ja už som si myslela, že naša je také polienko,že sa nevie voziť na trojkolke 😀 , al kolobežku nemáme ☹

prajem krásne sníčky na veľkých posteliach 🙂 😉

retaux
1. sep 2009

Ahojte!
Peťa: vitaj doma. To tak väčšinou býva, že keď očakávaš niečo zlé, tak potom to je lepšie ako si si mohla predstaviť. Som rada, že sa vám tam tak páčilo.

Bilu: ako je dnes Matejkovi? Snáď ho už nôžka nebolí 😉

Mish: ja by som určite tiež taký kábel nevyťahovala.

Mima: fotky sú super. A na tej fotke, čo má na torte vyzerá Alex akoby mal 5 rokov. 😨

Lenka: tak takto ľahko ste zaspali hneď v prvú noc? 😕 Dúfam, že aj nám to tak pôjde. Ja sa stále ešte neviem odhodlať. Ale najskôr som aj tak chcela poprerábať byt, kým dám Lucku do jej izby. Lebo ešte stále v jej izbe máme pracovňu a bordeláreň 😅
Taká kolobežka sa straaaaaaaaašne páči Lucke. Stále ju berie deťom vonku. O bicykel nemá záujem, len o kolobežky.

lenkamt
1. sep 2009

ahojte 🙂

spali pekne do 7, nebolo k nim treba vôbec vstávať 🙂 tak ešte uvidíme dnes na obed a postieľky idú miminkám - tak sme sa dohodli 😀
aj ráno pekne počkali kedy pre nich prídeme, žiadne preliezanie cez zábranu, tak dúfam že im to vydrží 🙂

ja som stále viac "seknutá" v noci som sa na bolesť normálne zobudila a musela som si dať tabletku 😝

Bilu - ako nožička?

PRIPOMÍNAM že v piatok mám 25rokov 😀

retaux
1. sep 2009

Lenka, vieme, že chceš vyzerať staršie, ale zase toľko rokov si si pridať nemusela 😀

lenkamt
1. sep 2009

😀 😀 😀 zlatá si 🙂

zuzana76
autor
1. sep 2009

ahojteeee

peti, super,ze si uz tu a ze ste si oddychli, to lignano som aj ja uz studovala,ze tam by sme isli

leni, super linky na hracky si sem hodila, ta ZOO, osetrovatelksa stanica a aj to poziarnicke auto uplne senzacne, vyber ako pre nasho synatora

bilu, dufam,ze maly uz vladze vstat na nozicku, daj vediet ako ste dopadli, myslim na vas ☹

leni, fiiiha, ze same zaspavaju, my sice na velkej posteli od narodenia, ale sam by nezaspla ani nahodou

bilu, ozik a nic nemaju v avione? ja som sa tam dakedy chystala,ze patko nema jesenne oblecenie, nech ma nese.u

ozaj a skyeurope zbankrotoval, uz nelietaju

zuzana76
autor
1. sep 2009

mimuska, torticka uzasna, to auto by sa pacilo aj patkovi a to co hra tvoj synator, to sa ako vola ta hra?

lenkamt
1. sep 2009

Zuzi - to požiarnicke auto som dala špeci kvôli Paťkovi 🙂

idem upratať, dať deťom pribináka a ideme kolobežkovať, dnes varí chlap 😀

mmem_
1. sep 2009

ahojte baby

ja som sa prave vratila z poradne a maly je otoceny zadockom ☹ ☹ ☹ takze ked sa do mesiaca neotoci tak idem od noz ☹ ☹ ☹
no uprimne vam poviem som dost z toho vyhukana, uz bol dole hlavickou tak neviem co sa zasa otacal 😒 😒 mam cvicit nejake macacie cviky ☹ no ale velku nadej mi nedaval

pomoooc, ja nechcem cisarsky ☹ s tymto som vobec neratalo, realnejsia mi prisla myslienka ze porodim na dialnici ale toto som necakala 😒

a nemam ani fotku lebo maly sa vrtel ako kolotoc

bojim bojim

mima07
1. sep 2009

cauko
zuzi to je kroket
mmem neboj este sa moze otocit mne sa ottko otocil 2 hodiny pred porodom 😀 😀 ale musis mu to povedat ja som mu asi hodinu vysvetlovala ze sa ma otocit lebo mne povedal ze aj tak ho vytiahnu 😠 tak som bola rozhodnuta ze ja na stol nevyleziem
ret aj ja som pozerala na tortu ze aky velky chlapec 😀 😀 😀
tak kolobezku nemame hlavne ze dostal bicykel aj take to bicyklove odrazadlo a na nic nedociahne 😀 😀
lenka ake menu robis na narodky ze by sme prisli? 😲 😀 😀 😀

lenkamt
1. sep 2009

Mima - pivo, tatranský čaj, pivo, pivo , pivo 😀

Moni - neboj - mne baby boli v 28tt hlavičkou v 30tt zadkom jedna a v 33t sa pekne otočila 😉 a to tam nemala vôbec miesto 😀

zaspali zase pekne v posteli takže hor sa do rozkladania postieľok - jednu musím predať, koľko pýtať???

Bilu - tak mi prosím omrk, nejakú turistickú ubytovňu, lebo ja vôbec neviem čo je blízko a čo ďaleko 😀

letuskah
1. sep 2009

ahojte tak sme spet
co tajomstva?????

leni gratulujem k velkackemu spaniu, ja si na to este netrufam...

mmem neboj, Kubko sa otocil spravne den pred porodom, tak neboj, informuj ho o spravnej polohe a nerob si nervy 😉

mish nech ta toto hnusne obdobie rychlo prejde 😉 a kvoli brusku sa netrap, pekne ho vypucaj este viac, nech vidia. co je koho do toho ake mas brucho a kedy rodis a kde su napisane normy ake velke ma byt brucho v danom mesiaci, nech ma ti ludia neondeju 😠 😠 😠 na kabel sa vykasli, ani ja nevytahujem a vzdy ma chlap sprdne a ja to vzdy odignorujem, nemozes mysliet na vsetko, nie si stroj 😉 pekne si lebed a nic navyse nerob, len to najnevyhnutnejsie 😉

bilu podobne mal Kubko asi pred mesiacom, tiez stracal rovnovahu, ale nebolelo ho nic ani na omak a my svagrina vravela, ze ked sa formuje klenba ze moze sa stat ze ma dieta vselijake pocity v nozkach a ze ho moze aj ominat aj krivat a asi po tyzdni to preslo...
a uz neviem co som chcela

letuskah
1. sep 2009

moj chlap je v praci, brcho vzal maleho na balkon na 20 min tak som mala chvilu klud
a varim hovadzie maso prvy raz v zivote tak drzte palce aby sa to dalo jest 😀 😀 😀 😀 😀

lenkamt
1. sep 2009

včera mi natoto kámoška zahlodila - však ty to máš dvojmo 😀 no neviem kde tí ľudia žijú ale často sa stretávam s názorom že beriem dvojitý rodičák 😝 🙄

letuskah
1. sep 2009

a ten play mobil sa mi paci, podla mna sa nase deti s tym uz zahraju, ved v duple su tiez vselijake postavicky a zvery a hraju sa stym tak aj toto mozu

letuskah
1. sep 2009

ja myslim ze ti co nemaju deti nrozlisuju rodicak a pridavky na deti, priznam sa ze ja som to pred tym tiez nerozlisovala

lenkamt
1. sep 2009

práveže mi to hovoria mamičky na materskej, asi nemajú koňa či čo 😀

letuskah
1. sep 2009

a na tuto zimu tiez neviem ci idem kupovat kombinezu alebo oteplovacky a bundu ale asi oteplovacky a bundu, oteplovacky dvoje keby sa zasvinil a bunda hadam aj jedna postaci nie? a to s tym cikanim v zime neviem....

letuskah
1. sep 2009

aha tak potom ma syndrom zeny na materskej 😀 😀 😀 😀 😀

lenkamt
1. sep 2009

my tiež oteplovačky a bunda 😉 Verča to tiež tak mala a dávala som ju normálne cikať - rozopla bundu, nejakým krkolomním spôsobom dala dole oteplovačky a pančuchy a čúrala 😀 ale ona bola v pohode, ona dokázala držať tie 2hodiny čo sme boli von, viac som ja nikdy nevydržala ja neznášam zimu 😅 😝

letuskah
1. sep 2009

len kubko cura postojacky vonku a vzdy mu este nakvapka na oblecko a ked si ocura pancuchy a oteplovacky v zime tak mozme rovno ist domov ☹snad to nejak zdokonalime to pisanie po stojacky

lenkamt
1. sep 2009

ja to vidím na plienky, bo kým povyzliekam jednu tak sa druhá dočúra 😀 alebo zase nebudeme chodiť von tak ako minulú zimu, keď nezniezli snehové vločky ani vietor na tvári 😅 😀

letuskah
1. sep 2009

aj to je riesenie 😀

mmem_
1. sep 2009

ahojte

diky baby,to som potrebovala pocut,ale uz som si zacala aj zvykat na tu myslienku ze bude cisarsky,aspon si to budem moct viac menej naplanovat a nie sa stresovat kedy to na mna pride. teda dufam 😀 😀 😀

no a este vraj vela priberam 😀 😝 mam prvych 10 kg plus to co som nabrala kym som nemala knihu,takze radsej ani neviem kolko som mala pred otehotnenim. No co niekto priberie aj 30 kg,tak som este v norme 😝

a to fakt sa neprepchavam,ale zas jem vela ovocia a vody pijem vela 😅

no nic su aj horsie veci

leni gratula k uspesnemu zaspavaniu,

bilu ako noha?

mimi.pekne fotky,ako nocnikovanie? zacina mat uspech?

letu: pekne si to napisala

mmem_
1. sep 2009

a idem si dat jesenku 😀

letuskah
1. sep 2009

mnam aj ja chcem jesenku 😠 😠 😠 idem radsej to hovadko ochutnat

lenkamt
1. sep 2009

tak ja idem doraziť tie koláče z nedele 😀 ale zajtra kupujem salko, nebudem sa ondiť s malou jesienkou 😀

a ideme robiť s Verčou projekt moje prázdniny, tak zatiaľ papa