icon

Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa

zuzana76
13. feb 2009

Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂

letuskah
1. sep 2009

mnam salko, idem prec lebo mi len chutky robite 😠 😀 😀

mima07
1. sep 2009

chvilu tu nie som a vy tolko popisete 😲
my este stale nenocnikujeme ide tam iba ked chce aby som mu fukala bublinky 😀 sice sa snazi aspon cvrknut ale na druhej strane nemusim riesit zimne cikanie 😀 😀 😀
ja nevarim a prave som sa dopchala tortou 😠

mishelin
1. sep 2009

leni super stym zaspavanim,tie tvoje deti su ozaj ukazkove 🙂 ze same zaspavaju na posteli..

ako vravi zuzka moj sice spi od 6 mesiacov so mnou na manzelskej 😅 😔 😢 ale aby zaspal sam nehrozi,pekne chytiti za rucku a cakat kym nezaspi 😝 😝 😝 fakt uzas 🙄 no co uz my sme taka vynimka vo vsetkom 🙄 🤐

dalej mmem mna uz seru vsetci co vravia o tom priberani 😠 to jak moj doktor ze a to co tolko priberate,prezierate sa 😠 a ja ze vobec nie,praveze si ani nedoprajem,rano len tak ako mys,dakedy vobec obed tiez len sackova poleivka 😕 a vecer 2 platky slaniny 😅 ci zeby to ztoho take priberanie 😀 😀 😝 😅 no a ja mam uz 12kg navyse,pri patkovi som uz rodila v tychto kilogramoch ale nevadiiiiiiii,neva-neva-neva-nevadiiiiiii 😅

vo stvrtok mam poradnu tak som zvedava co pan mudry ide hovorit,no a definitivne som sa rozhodla ze rodit nebudem tu u nas v brezne ale v bystrici ak ovsem budem stihat lebo to nemusi mat taky isty scenar ako pri prvom,a kiezby to tak aj bolo,vakuovy porod ee,odmietam radsej cisarsky/viem ze aj to boli/ale aspon "nezdefomuju"male a aj tak je to podla mudrych dost nebezpecny sposob a vsetci sa tomu uz vyhybaju 😒 ved uvidime,vsak este kolko vela mesiacov,ja som uz taka nervozna ztoho ze kym bude november tak 😝 najradsej by som uz prala a chystala male veci 😅 😵
no staci na dnes caute 🙂

mmem_
1. sep 2009

baby a to sa fakt otocilo este takto par dni pred porodom? to je ssila .

no a este ja tapa som zostala taka zaskocena ze som sa zabudla spytat ci to bude ozaj chlapec 😀 😀 😀
tak teraz co? bude to este v 35tt vidno?

ozaj mima a co prekvapko? uz sa zostredieva 😀 😀 😀 o polnoci prosim hlasenie

mishelin
1. sep 2009

mmem aj ja sa ho to pyytam furt ked pridem ci to je isto chlapec lebo ja uz modre veci do satnika doplnila 😀
ja si myslim ze sa to moze este otocit ved mas este cca 10tyzdnov dokonca a to je dost dlho,nie?neboj 😉

letuskah
1. sep 2009

mish ty si pekne krasne dopraj, ved musis zivit seba aj babetko, moja mama pribrala pri bratovi 25 kg a zije aj on aj ona. musis mat ziviny pre vas oboch. budem drzat palce aby si nestresovala a ak sa co i len trochu da, tak si uzivaj a lenos 😉

mmem, mish strasne sa tesim ze budete mat obe malych skorpionikov 😵 😵 😵 😵

retaux
2. sep 2009

Ahojte!
Mmem, Mish: z toho, aké máte brucho si nič nerobte, každá tehuľka je iná a iné má bruško 😉 Niekto má obrovské brucho a bábätko je maličké, lebo tam má veľa vody...

A ako ste si užili včerajší voľný deň? My sme sa boli kúpať.

peta28
2. sep 2009

Lejla ako Stanko?
Timka dnes isla v pohode do novych jasliciek , teraz som tam volala a ze tak striedavo, ze aj dobre aj horsie, ale ze na prvy den super.
Tak skocim pre nu okolo 11.30 nech sa uz napapa a vezmeme ju domov spinkat.
Jaj zas som sa tam rano rozrevala ako truba.

Leni super ze stolicka prisla v pohode a ze sa ti paci. 😉

mmem_
2. sep 2009

mima: streda streda streda, nejake resty tu mas 😀

bilu a co noha?

ret:ved prave,ja neviem co to kazdy riesi,ja by som nic take tehotnej nepovedala

peta: jnech sa jej dari 😎

mmem_
2. sep 2009

a ja som od 5.30 hore idem si lahnut

lejla77
2. sep 2009

Ahojte 🙂

tak maly dnes rano reval ako tur, pocula som ho az k autu na parkovisko. ☹ Ale potom sa urcite ukludnil, lebo mi este nevolali, tak ho tam urcite nechali spinkat. Tak sa tesim. O 15.00 pojdem pre neho. V pondelok bol len doobeda - a tiez plakal, ale az ked som odisla. Zatial som spokojna, aj tie kocky vyzeraju fajn. 😵

peta:
to su ake svine svinske...... Ja by som tam nabehla, nech mi to vyplatia v hotovosti. To akoze co si dovoluju????? 😠 😠 😠
Ja kaslem na tu maleho flasu, nejdem pre nu.

lejla77
2. sep 2009

peta:
budem ich zdaleka obchadzat a tu pokutu urcite nezaplatim a velmi rozmyslam este, ze im tam poslem nejaku kontrolu, len momentalne nemam na to cas a ani chut. 😔

lenkamt
2. sep 2009

ahojte 🙂

tak som hodila fotky izbičiek, a potrebujem radu kde namaľovať toto:
http://www.predlohy.sk/tovar/pooh-motyle-063z#

môže byť nad tým červeným stolčekom so stoličkami?????

lejla77
2. sep 2009

leni:
ja myslim, ze to tam bude pekne, je tam prazdna stena, tak to vynikne 😉

lenkamt
2. sep 2009

LINDUŠKE všetko naj, posielame cmučky.

Lejla - tiež si myslím 😵 už nech to je 😵

dnes Lenka vôbec neplakala keď jej brali krv 🙂 tak ešte v pondelok onko a zas máme nachvíľu pokoj, dúfam 🤐

peta28
2. sep 2009

Baby taka som rada, malu velmi chvalili, ze aka je poslusna a rozumna (nechapem pre to aj doma tak nemoze byt, vzdy len pri cudzich je rozumna), ze vsetko krasne spapala, posluchala a plakala len rano trosku ked plakali ine deti. Ked som prisla tak sa ku mne rozbehla a tak sa tesila, uz to nie su tie revy ked sme zacinali pred rokom. Tak este tieto dva dni vydrzime doobeda a v pondelok uz by mohla aj hajat. Ved uz nemam ani tolko dovolenky. 🙄

Lejla tak chapes to s tym kralovstvom, ja som tam nemala ani chut volat, lebo uz sa mi protivia a ja pre to pyzamo pojdem u len preto aby z neho neurobili nejake erarne,nech si kupia pre deti , aj keby som ho mala dat do kosa. Ale viem ze velkostou je Timke este dobre tak ho este vynosi a preco by som im ho mala darovat?
Pockam este tyzden a ked prachy nepridu poslem tam muza tan uz je pekne napaneny na nich. Ze keby toto vedel tak to uz neplatime ked sme prisli z nemocnice.

Bilu vy co mate za zvlastne choroby??? To ste ako my, ze u nas neexistuju obycajne sople, to uz rovno piedusky a zapal spojiviek pripadne obliciek.. no len dufam ze uz sa mate lepsie a bolo to len nejake prechladnutie alebo nejaka ina blbost. A ani sa ti nedivim ze si sa zlakla,ja som tiez taka matka panika a hysterka asi aj. Dnes som rano hovorila kolegyniam v robote ako som sa rozrevala ked som videla malu ako ide do triedy v v tom mundure ako z Cenkovej deti (no inac hrozne toto letne oblecko) a sa mi divili ze preco, ze som sisi..ale co uz narobim, co sa tyka malej som taka hned precitlivela.

Linduske vsetko naj naj naj k meninam.

peta28
2. sep 2009

Leni pekne ste to zariadili a aj ta stolicka je super , ta cisto oranzova by bola asi veselsia, ale co uz ked bola vypredana. ☹

mimi.k
2. sep 2009

Ahojte,

som len na skok.
Adamko sa mi už určite zobudí...som teraz u našich, tak máme o program postarané 😉

Peti, super, že vám bolo fajn...a čo mama vymýšľala?
Nech sú Timka a Stanko spokojní v jasličkách...

Bilushka, ako Matejko?

Všetkým oslávencom všetko naj...ani neviem, koľkých som zmeškala...

Leni, Kati, aj keď budeme v BA, u nás prespať môžete...doma budem len ja s Adamkom. MM ide na nejakú cyklotúru z práce a bude tam zo soboty na nedeľu spať. Takže ak vám nevadí, že možno vás Adamko ráno zobudí, tak ja sa len poteším, že budem mať spoločnosť 😉 plus...ešte je dovtedy ďaleko, ale z mojej strany bez problémov...

peta28
2. sep 2009

je ich milion ale ked budete mat chut tak sa mrknite

foto Lignano 1 :

http://sk.fotoalbum.eu/grecpi/a338801

foto LIgnano 2

http://sk.fotoalbum.eu/grecpi/a338844

mima07
2. sep 2009

cauko
ja ze idem pokecat nech mozte stredovat a tu nikoho ☹
lenka v tom kute to bude pekne
vsetko najlepsie linduske k meninam
peti aj mna zaujima co sa porobilo mame ze neostala s vami na dovolenke 😕

nika07
2. sep 2009

Ahojte,

ďakujeme veľmi pekne všetkým za gratulácie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

nika07
2. sep 2009

Peti krásne fotky , Timka je alekočka , samozrejme aj maminka
😉

gratulujem Timke a Stankovi k prvým dňom v nových jasličkách 😵

aj moje dieťa dnes išlo do prvej triedy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , to staršie

Leni normálne si ma s tými obrázkami navnadila, su krásne 😉 , Lenka je už velkáčka, ked neplakala na krvičke, posielame bošteky 😵 😵 😵 😵 😵 😵

nika07
2. sep 2009

kde je Bilu, neviete čo je s malým Matejkom nové ☹

mmem_
2. sep 2009

ahojte

co varite zajtra??????????

mima mima mima 😀 😀 😀

Linduske vsetko naj k narodkam

a ak by sa tu objavila Katika tak zelame krasny svadobny den a minimalne 100 rokov stastneho a plodneho manzelstva 😀 😀 😀

mmem_
2. sep 2009

peta pozrela som len par fotiek bo sa to dlho nacitalo ale ste sympaticka rodinka 😉

mmem_
2. sep 2009

a idem moj oblubeny filmi Marecku podejte mi pero

ale tipy na varenie sledujem

a mimu tiez 😀

baileysa
2. sep 2009

ahojky,

linduske vsetko najlepsie k meninkam, nech ju rodicia posluchaju 😉 a ona im robi radost 🙂

leni a tvoje tajomstvo bolo ake?
izbicka pekna, uz sa tesim na navstevu 😉

ja som dnes ciastocne upratala detsku 😝

a nic sa mi nechce, a to by som si mala sadnut k dizertacke 😝

a v sobotu ideme kukat katiku, ci to je zrusene???? 😕

baileysa
2. sep 2009

mmem, mishel, a co vam ti dr hovoria, sak to nemate vela kil, nie? ved to je v pohode, 10 a 12 kil je podla mna normalne, co im uz sibe?????? 🙄

mmem, ja mam zajtra francuzske zo vcera 😀 a tekvicovu polievku 🙂

bilush, ako matejko?

mimi.k
2. sep 2009

Čaute,
prišla som ešte nakuknúť...vyjadrím sa aspoň k tým kilám - ja som pribrala 17 😅 10 je supiš...

mima07
2. sep 2009

ma lenka nvnadila rozmyslam nad touto kolobezkou
http://www.worker.sk/535/kolobezka-worker-tri