Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa
Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂

•
22. okt 2009kočky počujte - kde sa dá kúpiť angličtinárska učitelská kniha???
0
ahojte
katika vsetky take knihy su drahe - okolo 30 eur az vyssie
v NR je knihkupectvo Viera, ja chodievam tam ale uz aj v Mlynoch je velke knihkupectvo, ale neviem ci maju aj taketo knihy, my sme objedavali vo vydavatelstve Oxico pre skolu, oni davaju aj zlavy, ale ked sa beru velke mnozstva pre ziakov, tak napriklad ucitelsku knihu dali zadara
katika vsetky take knihy su drahe - okolo 30 eur az vyssie
v NR je knihkupectvo Viera, ja chodievam tam ale uz aj v Mlynoch je velke knihkupectvo, ale neviem ci maju aj taketo knihy, my sme objedavali vo vydavatelstve Oxico pre skolu, oni davaju aj zlavy, ale ked sa beru velke mnozstva pre ziakov, tak napriklad ucitelsku knihu dali zadara
caute
Maji prvy rok som prezila ale motto si teda nezmenim 😃 😃 😃
Peta ja budem vediet zavazne az cez vikend
Leni a to jej budu normalne rezat? drzime palce, uz mate termin?
inak neteri budu v january operovat pruh a svagrina uz teraz zhana krv keby boli problemy, ved to je obyc operacia ako slepak a podobne nie? viem ze mozu byt problemy ale zase robit paniku a takto dopredu =-) =-) =-)
Maji prvy rok som prezila ale motto si teda nezmenim 😃 😃 😃
Peta ja budem vediet zavazne az cez vikend
Leni a to jej budu normalne rezat? drzime palce, uz mate termin?
inak neteri budu v january operovat pruh a svagrina uz teraz zhana krv keby boli problemy, ved to je obyc operacia ako slepak a podobne nie? viem ze mozu byt problemy ale zase robit paniku a takto dopredu =-) =-) =-)
************************************************************************************
http://www.umlynarky.sk/
*************************************************************************************
Lejla sem ideme.. som ti to vyhviezdickovala 😃
http://www.umlynarky.sk/
*************************************************************************************
Lejla sem ideme.. som ti to vyhviezdickovala 😃
ani ja neberiem pristelku, lebo po prve by sa mala z nej strieskala a po druhe aj tak spi s nami
tak som to dala dokopy, uz som to dala prebezne rezervovat, uvidime co v pondelok ako sa rozhodnu baby, potom poslem zavaznu objednavku uhradim 50 % a pomaly vas budem otravovat za prachy
to vam len hlasim priebezne aby ste vedeli ze na tom pracujem
tak som to dala dokopy, uz som to dala prebezne rezervovat, uvidime co v pondelok ako sa rozhodnu baby, potom poslem zavaznu objednavku uhradim 50 % a pomaly vas budem otravovat za prachy
to vam len hlasim priebezne aby ste vedeli ze na tom pracujem
my si asi vezmeme len tu dvojpostelovu izbu na 2 noci a potom sa rozhodneme ze co dalej, ci si doobjedname nieco, napriklad ten obed tiez stoji teda 6 eur a to sa mi uz zda normalna cena, ked to je polievka aj druhe, ale ranajky to je drahe a vecera ak by bola varena, tak tiez tych 6-ci 5 eur je ok
Začni písať odpoveď...

Odošli