Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa
Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂
Katika: 😠 už aj ty?
A kyselinu ste mávali? Lebo to som mala aj pri Lucke, ale teraz je to znásobené neskutočne. Buď ma napína, alebo mám kyslo v ústach 😝
áno ret mávali 😀
Peti - 😀 koniec vyhviezdičkovanej správy 😀 super si to vybavila 😵 😵 😵 šikulka 🙂 máš u mňa jeden gintonic, kto sa pridá???? 😀 opijeme Peťu 😀 😀 😀
jaj a este som vam vybavila ze nam zozenu dalsie detske stolicky do jedalne, lebo ze tam bude vela 2 rocnych deti tak nech si pozicaju z dalsich penzionov.. tak uvidime 😀
deti zaspali až o 13 takže budú spať do 15 čo by bolo fajn keby som nepotrebovala ísť pre verču do školy 😅 a chlap nedvíha mobil 😠 debil 😠
leni, dvojicky radsej mneeeee, patko si nakazal sestricku a braceka a este aj maleho ziveho psika 😀 a pri tom prvom cisaraku tolko porodov, no neviem, tak ja si prosim dvojky 😀
ja ho seriem aj s celým výročím 😠 😠 😠 no fest som nasratá 😠
Peti - a dajú nám aj nejaký kút kde by sme deckám spravili detský kútik? no a ako s tým mikulášom? ideme sa zložiť a narobíme balíčky alebo každý každému maličkosť alebo čo? 😨
katiiii 😀 to asi nieee, neviem ako by sme ho robili - na psika 😀
no ale aj ta sestricka a bracek 🙂 ale ved uvidime, mne je uplne jedno co by to bolo
ret, ja som kyselinu nemavala, asi len obcas
brucho ma bolievalo priserne, aj krize, aj podbrusko a dost skor mi aj tvrdlo
Kati: po bratovi a sestre si už na psíka ani nespomenie 😀
Lenka: a pri ktorom tehu si ju mala? 😅
leni vybavime aj mikulasa, nech nam zozenu nejakeho chlapika
idem tam volat
Leni mne staci ked mi vyzdvihnes tie knihy (objednala som si nakoniec 2, idem ich vyplatit 🙂)) Neboj ziadne encyklopedie , len dve male leporela 😀
leni super, ved nech oni urobia balicek, napriklad do hodnoty 5 eur alebo 10 a potom to tam vyplatime, nie?
ale napriklad patko nejedava cokolady, ani cukriky, on by sa potesil nejakej malej blbosti ako nejaka hracka, amle auticko alebo take nieco
REt - no pri druhom 😀 a zabudla som pochváliť Lucku ako jej nový účes pristane 😉
Peti - ja by som ti zobrala aj encyklopédie 😉
Zuzi - no navrhovali sme Bilushkinho, ale Peťa vybaví cudzieho to bude lepšie, ja som už prehovorila Ivku že v mojich svadobných šatách urobí snehulienku, no a Katikina neter by mohla čerta 😀
baby tak pokakate sa co som vybavila
donesu nam ponika , ta recepcna ma ponika a deti sa na nom mozu 2 dni vozit
potom nam vybavia aj mikulasa, urobia pre tie deti program a este nam rezervuju zimnu zahradu kde mozme deti vyklopit a oni sa tam budu hrat aj s mikulasom
no peti, ty si super, dufam,ze nas patko pri pohlade na mikulasa nebude plakat 😀
supeeeeeeeeeeeeeer, Peti - máš u mňa dva gintoniky 😀
apoň nemusím ťahať svadobné šaty 😀
sa tu na Vás smejem 😀
------- peti ty si úplne super , už sa tešíííím , perfektne si to vybavila -------
podľa mňa by sme sa mohli na tie balíčky poskladať , nech majú detváky rovnaké veci v ních
peti u mna mas dva gintonici tiez a tusim sa cez vikend namakam lebo ja tam musim ist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lebo treba ísť pre verču, deti spia, a on je niekde medzi tn a mt, tak som chcela aby ju vyzdvihol, ale nedvíha 😝

Ret - no vidíš , tak to už máš jedno 😀