icon

Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa

zuzana76
13. feb 2009

Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂

retaux
23. okt 2009

Lenka: možno nemá signál.

letuskah
23. okt 2009

ja som tiez za take balicky samo domo co si spravime, dame tam veci co vieme ze nase deti papaju a nebudu si zavidiet

nika07
23. okt 2009

Peta super, ďakujeme

a nejakého Mikuláša nam nezoženú 😀 😀 😀 😀

slavenas
23. okt 2009

moje dieťa papá všetko 😀 😀

katika1
23. okt 2009

mne je jedno za tie balíčky, ale naj by bolo, keby dostali rovnaké, lebo predsa len 10 nasratých, závidiacich dvojročných detí.. no dosť aj na kona 😀

zuzana76
autor
23. okt 2009

tak ako? poskladat sa na balicky? ci doma balicek pripravit?len potom aby Mikulas odovzdal spravenemu dietatu ten jeho balicek, lebo nieze patko dostane babiku v balicku, to by moj muz neprezil 😀

katika1
23. okt 2009

ja sa tešíííííííííííííííííííííííííím 😀

zuzana76
autor
23. okt 2009

nika, ved zozenu 🙂

mne je tiez jedno koniec koncov tie balicky, len napriklad aby som nezobrala svetko patkovi ze toto neje a nakoniec mu z celeho balicka nic nezostane

slavenas
23. okt 2009

kati tiež si myslím aby dostali rovnaké

letuskah
23. okt 2009

zuzi tak ze by sme sa poskladali a by sme nakupili tie veci na ktorych by sme sa dohodli a narobili balicky, tada ja uz pisem akokeby som to mala zaplatene ale musim muza presvedcit lebo sa mi to strasne paci s tym mikulasom 😵 😵

katika1
23. okt 2009

hí a práve som zistila jednu vec - lenka ma riadne predbehla v príspevkoch! No koniec 😨

retaux
23. okt 2009

Zuzi: Paťko nechce jesť čokoládu alebo mu ty nedávaš? 😕

lenkamt
23. okt 2009

Letu - 😀 😀 😀 😀

ja som tiež zato aby sme sa dohodli čo by malo byť v balíčkoch a buď nech spravia oni, alebo jedna z nás, lebo ak nebudú mať rovnaké tak prúser 😀 však to poznáme 😀

slavenas
23. okt 2009

zuzi ale pre nás - ž e n y 😀

zuzana76
autor
23. okt 2009

napriklad by sme sa mohli zhodnut na tom co by sme tam dali

napriklad Brumikov, Mila rezy, jablcko, mandarinku - navrhujem ja

dajte typy

katika1
23. okt 2009

zuzi a čo neje 😲 😲 😲 nech sa cítim ako hrozná mater, že moj je všetko 😅 😅 😅

letuskah
23. okt 2009

moje dieta struha ceruzku, uz ma polovicnu dlzku a ten bordel, esteze mam povysavane a kym spal som dlazku umyla 😅

zuzana76
autor
23. okt 2009

ret ja mu ani nedavam a on povie - cokolada nie je zdrava- a neje ju , nechyba mu, ale uz ochutnal samozrejme, ani take ze ti gumenny macikovia mu nechutia, to raz dostal a furt tym napchaval mna, cukriky mu endavam, ja soms a ako 3-rocna skoro zadusila cukrikom, lizatka mu tiez nedavam

zuzana76
autor
23. okt 2009

napriklad by tam mohlo byt kondervajce este v tom balicku

letuskah
23. okt 2009

plus banan, lentilky a kinder cokoladky

lenkamt
23. okt 2009

Kati - sorry 😀

vidím že sme napísali všetky rovnakú vec, že muisa byť balíčky rovnaké 😀

má signál lebo mu to zvoní 😠 určite si ho zas nechal v rupsaku v kufri 😖 keby som mu ja raz nezodvihla tak ma zožere 😠

moje jedia tiež všetko 😀

nika07
23. okt 2009

sa to tu nejako rozbehlo,

ja som za aby mali rovnaké 😀

katika1
23. okt 2009

aha 😅 no moj zošrotuje všetko a dávam mu všetko, takže nám je jedno 😉

zuzana76
autor
23. okt 2009

letu, suhlasim 🙂

slavka, aha no neviem ci by mi muz nejakeho Mikulasa dovolil 😀

retaux
23. okt 2009

Možno to bude tým, že Lucka má stále okolo seba staršie deti a tie furt tlačia sladkosti. Ona všetko - cukríky, čokolády, gumových hadíkov, lízatká 😅 Akurát keksíky pomenej.

letuskah
23. okt 2009

kubko gumenych medvedov teraz ochutnal a strasne mu chutia, ale take klasicke tvrde cukriky a lizatko mu ani ja nedavam, lepsie ked to hned zje ako keby to mal mat dlho v ustach a nahodou sa zacne drhnut

zuzana76
autor
23. okt 2009

my zase skor keksiky - Bebe kekse, Brumikov zboznuje,

retaux
23. okt 2009

Tvrdé cukríky ani ja nedávam. Cukríky som myslela Lipo a ovocné čočky - to Lucka hneď pochrúme 😀

katika1
23. okt 2009

ja by som veru brala sexi mikuláša aj pre nás 😀
a protestujem proti vete "čokoláda nie je zdravá" 😲 podla mna je zdravá až až, preto jej žeriem na kilá 😀

lenkamt
23. okt 2009

ja som za kindervajce, kinderčokoládky, banán, mandarínka, brumík, lentilky a nejaké tie diskito hviezdičky, to je taký milý malý keksík 🙂 a z hračiek by som dala takú prkotinu ako bublifuk /v letnej záhrade super/ a baloniky, s tým sa tam potom aj dobre zabavia 🙂