icon

Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa

zuzana76
13. feb 2009

Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂

letuskah
4. mar 2009

zuzi snazila som sa ale to sa neda

to az dokonca bude taketo

😔

zuzana76
autor
4. mar 2009

tak, uz sme na druhej strane 😀

letuskah
4. mar 2009

😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzana76
autor
4. mar 2009

ideme uspavat

maly nam zaspava pri S tebou mne bavi svet, dnes sme to videli len raz 😀

letuskah
4. mar 2009

tak dobre spite 🙂

lenkamt
4. mar 2009

no vidíte aké ste šikovné 😀

zuzana76
autor
4. mar 2009

co robite? jaaaaaaj dnes je streda 😀

ja kukam Inge Lindstromovu 😀

letuskah
5. mar 2009

ahojte
prva

letuskah
5. mar 2009

😀 😀 😀

maji kvoli tebe som sem prisla ze ako sa na tu inchebu dohodneme, ja mozem aj v piatok aj sobotu, uz som celkom fit a uz vyzeram aj ako clovek 😀

lenkamt
5. mar 2009

ahojte 😀

ja vyzerám ako nachcípaná chudera 😀 deti už v pohode, živé veselé a ja ledva žijem 😠 tak to asi bola tá chrípka 😝 no a diazepam je super - spali sme od 19.00-07.00 😅 škoda že bol iba na dva dni 😀

letuskah
5. mar 2009

leni tak sa liec, my sme zatail s kubkom kukali vase fotky a velmi sa mu pacili tak nech ta aspon to hreje pri dusi 😉 nech ti to rychlo prejde ako babam nech vladzes s nimi drzat krok

lenkamt
5. mar 2009

Letu - 🙂 dík. a neviem koľkokrát sa tu mám ešte vtierať s tým stretkom ale ROZMÝŠLAJTE!!!!!!! 😉

boli by zlaté tie naše deťuchy, ako by sa mlátili o hračky 😀 sladkosti a pozornosť táslera 😀
tie posledné dve patria aj pre niektoré maminky 😀

peta28
5. mar 2009

Lajla ako dnes maly??? Dnes Timku niesol muz, mali sme fofry, zaspali sme. Dnes som 1 x v noci malu odignorovala ked chcela v noci cajik.. fakt som nevladala vstat, som hnusna mater, ale zakricaka 3 x cajik a 3 x mamina a spala dalej, tak neviem ci si nevymysla ..

letuskah
5. mar 2009

leni ja by som sla ale nam to asi s financiami nevyde ale podla mna to supni to temu stretka, takto sa to medzi prispevkami straca 😉

ja dnes idem varit brokolicovu polievku na sposob meginej hraskovej, tej Kubko moc nedal v porodnani s tym ako lubi hrasok tak skusim takuto variantu 🙂

a decko mi vypratalo fiok s tastickami na hygianicke potreby a teraz si ich skusa na hlavu a mota dokola kobuk kobuk 😵 😵

lenkamt
5. mar 2009

tm to už šupla Majka 😉 😀

ani nám to finančne nevychádza, ale ja sa aj zadĺžim, proste chcem vás vidieť. 🙂 😔

peta28
5. mar 2009

odchadzam do Viedne, nechce sa mi, este idem pozriet na zviera

lenkamt
5. mar 2009

baby dnes stv2 13,50 opakujú mam to vie najlepšie 😉

prišla mamina, záchrana idem si ľahnúť

lejla77
5. mar 2009

peta:
viem, stretla som ho - akurat, ked som vychadzala, tak oni vchadzali - aj sme sa pozdravili. 🙂
maly zasa plakal - ale tomu sa nevyhneme, musime si nejako zvyknut. Snad to nepotrva dlho.

lejla77
5. mar 2009

letu:
krasne fotecky, aj nas maly sa rad skovava za zaclonu 🙂

baileysa
5. mar 2009

ahojte,

leni, napodobne som skapata, to nam isto letush poslala netom, ked sa tak zazracne vyliecila 😠 😀 co ti letush, samozrejme prajem, dufam, ze aj nam to tak rychlo prejde, mna vcera bolelo priserne hrdlo rano cez den to preslo, dnes kaslem, tak snad to tym aj skonci 😒

vcera som bola v tn, vo vlaku som kukala zufalky 🙂 iba dve casti som mala, to som samozrejme vykukala po ceste tam, tak MUSIM mat vzdy aspon 4 casti, lebo to je tam teda natresk, bilush, tu cast som kukala ako caroline bigsbyova nabehla do toho supermarketu 🤐 som myslela, ze zle vidim ako to tam dopadlo 🤐 som si aj porevala, spolucestujuci mali radost zo mna 😅

lejla, teraz maju take plakacie obdobie za mamami, aj gretka za mnou place, ked ju chcem niekde nechat, a to aj doma s ockom... so svokrou neplakala 😅

stretko chcem, chcem, chcem, ale neviem, ako nam to tiez povychadza, proste dake komplikovane je to teraz u nas ☹

letush, to oblecko pre babu si robila ty???? vratane nohavic???? 😕

baileysa
5. mar 2009

ret, tak si to predsa bola ty na fb co som si ta pridala? vzdy som sa zabudla opytat, potom som zacala pochybovat cisa volas lucia 😅 no sa mi uz podarilo, ze podla mena bez fotky som si niekoho pridala, a potom som zacala zistovat ci to je on 😅 takze bola si to ty????

ja som si uz na fb zvykla, uz mi je prehladny 😅

letuskah
5. mar 2009

mne sa fb zdal od zaciatku prehladny 😎
bai ano to som robila vsetko ja lebo baba mala taku akoze nocnu koselu z dakeho stareho tricka spravenu a sami to nepacilo tak dostala nove 😀
a mne to zas tak rchlo nepreslo sak od stvrtka som to mala a este vcera plny nos, plus to seknutie, takze vam to mozno bude trvat dlhsie ale bez seknutia, nieco za nieco 😀 😀 😀 ale hlavne aby vam to preslo lebo fakt to neni sranda starat sa o dieta ked sama ledva zijem 😝

letuskah
5. mar 2009

a este v ramci smradlavej samochvaly sa musim pochvalit, spravila som tu meganinu polievku ale miesto hrasku som dala brokolicu a do toho som oprazila nasucho kusky chleba a mnam mnam, dietatko same otvaralo vratka ani sa mu nebolo treba zaliecat 😵 😵 😵

baileysa
5. mar 2009

letush, tak to ty si aka sikulka 😨 🙂

tak musim aj ja nejaku polievku vskusat,ked tak chvalite, ale dnes nie, dnes som total mrtvolen, 😝 😔

letuskah
5. mar 2009

bai dakujem, tie fotky som tam dala aby aj svokra vedela aka som sikovnica 😀
dnes nevar dnes oddychuj

letuskah
5. mar 2009

ja sa idem venovat upratovaniu kedze len ja to v tejto domacnosti dokazem 😝 😝 😝

lenkamt
5. mar 2009

baby spia, ja skúšam niečo zjesť, ale podľa vzoru bilushky necítim vôbec chuť.

túto krémovú brokolicovú s chlebíkom naše zbožňujú, hráškovú varím klasika s lievankou 🙂

Bai - tak to sme chytili nejakého sviňoša spolu 😲 dúfam, že aspoň Grétku to obíde 😖 a Ivka bola včera tiež v tn, dúfam že ste šli jedným vlakom 😠 😀

lenkamt
5. mar 2009

a nikde neviem zohnať tie syri kidiboo - tie tyčinky, u vás ich majú??? berte to ako anketu 😀

maji4
5. mar 2009

Ahojte my noc otras už ďalšia ☹ ☹ ale plakávala zo sna neviem prečo má také zlé sny ☹ ☹

Leni aj ja tie syrové tyčinky všade zháňam a nikde nie su ☹ ☹

Let jej jasné ,že by som chcela ísť ale vychádza mi to len to doobedie ...čiže na obed musím ísť domou , niečo uvariť a potom hneď keď príde muž ideme gratulovať takže ak sa ti chce isť len na doobedie tak by som išla aj ja 😉 😉

let ty si teda šikovnica šikovná 😵 😵 aj Jakubko je podarený v tom pršiplášte 🙂 🙂