Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa
Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂
my sme dnes boli v takom detskom kútiku s kamoškou a aj ona je tehotná.. no všetci sú tehotný 😲 ja sa na to možem.. 😀
v sobotu som robila dobru tortu cokoladovo-tvarohovo-visnovu, kto chcete recept, dajte mi amil do IP
dnes som varila rajcinovu polievku a vyprazaneho pangasia s kasou zemiakovou- to len pre inspiraciu, zostalo mi aj na zajtra, tak zajtra nemusim varit
a vcera sok robila dobru - Francuzsku cibulovu polievku, chutila aj muzovi, ak chcete anpisem recept
Mimus, ja mam predtavu pre Patka toto
Lego - Dom, aby sa dal z toho postavit, uz take vymakanejsie lego, nie to Duplo pre deti okolo 2 rokov, ale take aj s dverami, oknami, panacikmi atd...
Playmobil ma take
nejake auto- hasicskemu by sa potesil, ale uz mame doma asi 4 hasickse auta, takze asi nejake ine
knihy
to bude asi vsetko, nechcem ho predarcekovat, kedze dostane aj od starych rodicov
mima my kúpime stolík s náradím a knižku.. my nekupujeme vela, lebo od celej rodiny dostane strašne vela darčekov 🙂
Francuzska cibulova polievka - jednoducha, lacna a rychla
3-4-5 cibul nakrajame na kocky a orestujeme na masle, pridame 1-2 slepacie bujony- ak davame bujon tak nemusime solit, ked dame len vegetu, tak dame aj sol , bujon davame podla toho kolko davame vody a cibul , privedieme k varu a varime asi 15-20 minut. Medzitym si nakrajame chlieb na krajce , osmahneme na oleji z oboch stran ako hrianku, ale aby nebol speceny a potom posypeme struhanym tvrdym syrom / emental napr./ a dame chleby do rury roztopit ten syr , kto nema ruru, tak necha chlieb este na panvici a tam necha syr rospustit. Chlieb nekrajame na kocky, ma zostat cely krajec.
Ked sa polievka varila tych 20 minut, tak ju odstavime a rozmixujeme, kto nema mixer, tak ju prepasiruje cez sito. Do taniera dame krajec chleba so syrom a zalejeme horucou polievkou.
Je to vynikajuce.
cafte cafte
mish:tobiasko je krasnucky, ja si to ani neviem predstavit takeho mrnusa 😀
leni: no bola som zhanat ti lanove semienka,aj som nasla ale nemala som prachy 😀 , sex nehrozi a alkoholu neviem ci by sa skor nepotesil ze este este 😀
maji: chyba nam velmi a hlavne ked nemam co robit 😀 tuto vetu si zapamatajte, tu tak skoro sem nenapisem 😀 😀 😀
zuzi ta polievka znie super
a Vianoce ja mam pre maleho ten vlacik,tabulku,nejake take blbosticky kreativne,razitka,... nejaku knihu este a mozno nejake lego chce manzel a toto vsjo
no my sa akurat bavime o kubkoych darcekoch a momentalne mam pre neho slipky s bobom stavitelom a rolacik,
chcem este pre neho knizku s bobom stavitelom
susedovci maju vlackodrahu drevenu ku ktorej je aj tahacia elektricka lokomotiva tak toto by som chcela, ze v tescu to maju, tak musime zbehnut
este dake lego duplo ale aby boli kocky lebo s panacikmi sa moz nehra len stavia
a este neviem
a to staci
zuzi vy uz kupujete to malicke lego?
mne to neodoslalo príspevok 😠
takže ešte raz
zuzi v TESCu mali akciu na Lego 2 -5 rokov, bol to taký kontajner a k tomu ešte pridaná jedna krabica
mmem na teba som dnes myslela, uivaj si nic nerobenie a nudu 😉
mish to su patko a tobi ako babetka? ja som myslela ze to je len Tobias tam a baby ma upozornili 😕 ale su zlati obaja
letu, ano , myslela som take male lego, s takym sa uz hrava u babiny
nika, a nevies dokedy je ta akcia? asi uz skoncila
pre mickey zavislakov ako je kubko
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5811099
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5810554
Zuzi my sme ho kupovali minulí týždeň tiež to maličké a tiež preto lebo sa s nim hráva Lilianka u babky tak viem že to vie skaldať 😵 😵
zuzi tá polievka vyzerá super 😉 😉 dík za recept 😉 😉
Ja som dnes robila granatír tak mám aj na zajtra zajtra sa nemusím obťažovať s varením 😝 😝

katka cmuk za toho chlapčeka 😵 😵