icon

Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa

zuzana76
13. feb 2009

Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂

maji4
25. nov 2009

Ahojte 🙂 🙂

Tkaže včera zaspala bez dudla ale často sa budila asi ho hladala 😒 😒 ale v celku v pohode 😉 a teraz ešte nespí len vymýšľa ....zatial som jej dudel nedala 😎 le asi už ani nedám, keď som už vydržala včera a zaspala...

No a od tej baby mi včera prišli peniaze a vraj si to nevšimla a bla bla....ale aj tak nechápem ,že si to niekto nemohol všimnúť 😠

maji4
25. nov 2009

všetko najlepšie dnešným KATARINAM 😵 😵 😵

letuskah
25. nov 2009

maji tak to je super, ked ste prezili noc tak dnesok zvladnete 😉

maji4
25. nov 2009

let lenže ešte stále nespí 😠 😠 😠

Ale zasa pozitívum ,že keď nebude spať teraz tak večer zaspí okamžite teda aspoň dúfam 😎 😒

letuskah
25. nov 2009

maji snad hej 😉 ale neboj kazdy to zvladol tak aj vy zvladnete 😉

pod nami prave zacali vrtat, som sa vyrutila do izby ze Kubko chyti hysak a on nic, spi, som mu tam zavrala dvere a ani nemukol 😕 a mna tu vynasa co sa vzdy zlaknem ked to spustia

peta28
25. nov 2009

Maji no v kazdom pripade je to divne, dufam, ze ti vratila aj postovne.
Mne zas jedna baba ktora mala u mna rezervovanu 2 tyzdne ciapku napise cely mail v zneni: zatial nie.. ani akoze zruste rezervaciu, nemam zaujem a dakujem ... nuz ale aspon sa z nej vysypalo zatial nie

maji4
25. nov 2009

let asi si už zvikol na to ,že vo vašom baraku stále niečo prerábajú 😎

maji4
25. nov 2009

zvykol 😔

maji4
25. nov 2009

peti hej aj poštovné mi vrátila čo ma maximálne prekvapilo 😎

lenkamt
25. nov 2009

😀 Peti to fakt? no ja neviem ale pokial nemam zaujem a peniaze tak ani nikomu nepisem ze tu vec chcem, ja od opytania vzdz do 3dni zaplatim a zatial mi teda hned veci aj prisli 😕 momentalne idem zhanat verci korcule na lad

letuskah
25. nov 2009

maji tak aspon ze s nou nemasnatahovacky...
ja sa tiez neozyvam na inzerat ked na to nemama lebo to nechcem

letuskah
25. nov 2009

maji hej asi si zvykol alebo mam ja z toho vacsie nervy ako on...

idem poupratovat kym spi a daco robit lebo cele dni sedim pri pc a ani upratane ani navarane 😔

peta28
25. nov 2009

ja napriklad nechapem ze niekto napise na inzerat pyta sa milion veci a ze ok kupim ale dohodnime sa na cene, tak ja uz za take symbolicke veci predavam veci po Timke ze to je az smiesne, ale nemam to kde skladovat a za 5 rokov pri druhom dietati kupm nove, aj ked kopu som si nechala na pamiatku, nejma prve letne saticky

Leni kurcule mali v Hypernove vo vypredaji za 9 eur uplne nove rozpredavali sklad

peta28
25. nov 2009

ja musim ist teraz do Zlateho fondu STV kupit malej Klinceka s Matkom, rano o 7.00 to davaju na STV co je nasa zachrana a zatial pokial to skonci ju obleciem a strasne sa jej to paci ,tak jej to chcem kupit.

lenkamt
25. nov 2009

hypernovu nemáme 😠 však dedina 😀

my od víkendu frčíme na monsters s.r.o. 😀 som celkom rada, lebo už aj cestou do obchodu som si spievala- ja som malá bambuľka.... 😀

peta28
25. nov 2009

To verim, my Bambulku stlae stale stale.. v aute, doma, teraz som uz vymenila v aute CD a pocuvame Bobiho co zozral lego

mima07
25. nov 2009

caute
katika dakujem ale mas vlciu tmu vobec som neschudla a ty si nepribrala a tiez si myslim ze nosis 36
inak risko je dobrucky zlaty chlapcek pekne sedi pri tv a nepotrebuje k tomu nikoho 😉 to len moj tam vymyslal vyliezal kade tade

maji4
25. nov 2009

My sme bambulkine obdobie mali na jar teraz už ich má všetky okukané tak ju to už nebaví 😒 ale my teraz fičíme na micky mausovom kubíkový a hello kitty 😵 😵

katika1
25. nov 2009

😀 😀 😀 mima jedna väčšia blbosť ako druhá ten tvoj príspevok
ja nosím 38 - 40 🤐
Ty si chudšia 😠
a Riško je besnota 😝
no ale som rada, že aspon Ty to vidíš inak 😀

letuskah
25. nov 2009

my tiez ficime na klubiku a mackovi pu a krtka sme davno nepozerali ale stale rozprava co v tej alebo tej rozpravke krtko robil, a kde tu spomenie aj matka kubka, musim mu to zas niekedy pustit

lenkamt
25. nov 2009

som zvedavá na stretko 😀 Bilu dones tie gate 36 😀 nech sa tu dievky nehádajú 😵

a vy len ohovárate svoje deti a na stretku moje budú zase najhoršie 😀

katika1
25. nov 2009

leni na monsters aj my 😀
a ja si už pospevujem Spievam tancujeeeem, po celý deeeň 😀

a najnovšie lúbi piesen z madagaskaru - I like to move it move it 😀 tou jeho angličtinou, ked to začne spievať 😀

a ešte Wall-E sa muz páči.. 🙂

letuskah
25. nov 2009

kubkio si tiez niekedy vysevuje mudit mudit 😀 😀 😀 😀

katika1
25. nov 2009

letu 😀

ja som unavená ako prasa a nedalo sa mi zaspať 🙄 pojdem si večer o 8mej ľahnúť 😝

peta28
25. nov 2009

ja by som este potrebovala niekde zohnat rozpravku o Dore a Fifi z kvetinkova, ale ani neviem ci to bolo prelozene do slovenciny

lejla77
25. nov 2009

Ahojte, co nove? My sme chori. Maly sopli a uz 2 tt kasle. Ja mam zasa hrozny kasel. Dnes nabieham zasa po dvoch tyzdnoch na antibiotika. Uz som z toho na nervy. A som cely tyzden doma - mam dovolenku. Inac, mam novinku, mame doma internet. HURAAAAAAAAAAAAAAAA. Dnes nam ho nainstalovali, tak sa vytesujem.

lejla77
25. nov 2009

Kocky, vy mate ake autosedacky? My mame do 18 kg a sa mi zda, ze uz nam je mala. Tak sa obzeram po väcsej. Ale aku mam kupit, s pasmi, alebo bez? Lenze zasa si neviem predstavit, ze by maly sedel bez pasov. To by mi hned z nej vyskocil. Ale zasa ked je s pasmi do 36 kg tak mam pocit, ze tie pasy su presne v takej istej vyske, ako na tej do 18 kg a nam uz tie pasy nejdu cez ramena, ale z polovice ramien. Tak ja neviem. ☹

peta28
25. nov 2009

lejal ja mam v aute do 36 kg a je super, muz ma v aute este tu do 18 kg a sa mi vidi ze uz pomaly nam bude mala, najma teraz v zime.
Ja som kupovala v Pezinku v Mole, maju dobre ceny a aj dobra kvalita tych sedaciek

www.lacnejsienekupis.sk

letuskah
25. nov 2009

lejla tak sa uzdravte nech ste fit, ty asi od Stanka chytas vsetko co donesie zo skolky 😝
ak pockas tak my tiez budeme musiet uz kupit vacsiu a moj muz urcite spravi prieskum trhu a vsetkych testov tak dam potom tip, i ked autosedacka bez pasov, to ju vobec nemusite kupovat, to je totalne zbytocne, ved tam ide o to aby pri naraze tie pasy zachytili dieta a nepreletelo cez celny sklo, ked tam pasy nie su tak naco je????

lenkamt
25. nov 2009

my máme 9-18kg tuto - http://kociky.dema.sk/produkty/autosedacky/vypr... tiež už je natesno, teraz chcem kúpiť takú , ktorá sa dá rozložiť na podsedák - to môže byť od 3rokov:
http://www.lacnejsienekupis.sk/index_g.php?acti...
tam nie sú pásy, používaš tie čo sú v aute