Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa
Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂
leni, nevraciame 😉
ale aj my kýchame.. nič iné, len občas kýchne.. tak som ho nadopovala vitamínmi 🙂
No dufam, Leni, ale podla mna spala pekne celu noc, sem tam si odkaslala.. tak snad nedonesu z tej cakarni nieco horsie
ale aj by som bola prekvapená, keby všetci boli ok- ked tam bolo 10 či kolko detí a ešte v zime a aj v bazéne boli.. z toho kričí nejaká choroba 😝
ale snad to bude len to kýchanie
na modeling už je stará 😀 ale s deťmi jej to ide, takže by mohla byť nejaká vip aupairka 😀
peta:
my sme tiez tak zacali s tym kaslom a nevieme sa z toho dostat. Vsetci sme to chytili, kasleme uz 3 tt, ale maly to rozchodil bez ATB. Tiez nemal ziadne sople, len mu zatekalo a z toho kaslal. Este sem-tam pokasle, ale uz je v skolke. Ja som bola na tom horsie - ATB dobrane a stale kaslem. Aj svokrovci stale kaslu a muzov brat uz chytil zapal pluc. 😖
nikomu nič nebude 😉
naše sa stále pýtajú na Vanesku, ja nechápem, však sa s ňou ani nejako nehrali ani nič, a furt len Vaneska, Vaneska 😅
a teda musím zhodnotiť , že Riško sa má k Lenke viac ako Matejko k Lucke, tí dvaja ani keby svoji neboli 😀
no ale čo narobíme keď dievka letí na pánov typu Richard, Ivan a Janko 😀
Leni ja som nechcela ale muz do mna celu noc kopal ze je chora je chora, ze jej je zima, ze ju mam ist zakryt a ze som nechala pootvorene dvere do spalne a ze som ich mala zavriet lebo na nu taha a ja som ich nechala schvalne lebo neznasam predychany vzduch a z toho by dychala este horsie. A to ma este nutil jej rano marat teplotu a ja som odmietla lebo uz na dotyk bola v pohode tak ju nebudem trapit s teplomerom v zadku
Podla mna z tej plavarne nic nemozu mat lebo tam mali dost prekurene
mne a Ivke sa strašne ako žena páči Slávka 😉 a veľmi milučké žieňa to je, som rada že sa pridala 🙂
Kati - máme celkom dobrú fotku my dve s lenkou a riškom 😉
mna porazí.. mám nejaký zavírený comp a tie fotky si viem pozrieť tak že dve a potom to celé zrušiť a znovu sa tam dostať a tak 😔
príď ku nám, budeme pozerať dookola spolu 😉
no a naši snehuliaci už nemajú oči 😀 to len pre info, akú demolačnú čatu tu mám 😀
idem niečo porobiť, ale semtam nakuknem 😵
ver, že by som prišla.. rada by som vypadla z domu na pár dní, lebo doma je napätá atmoška 😝
no ale už máš na to len tento týždeň lebo budúci už chlap dovolenkuje a tiež tu bude napätá atmoška 😀 😝
caute
tak my sme tiez dosli OK, stretko uplne najsupis, velmi sa mi pacilo vsetko 😵 neskor popisem viac aj dam fotky
teraz chcem vediet Lenka co si davala babam ked grcali pred stretkom, klasika cierny caj, kulisek, hylak a dieta? ci nieco ine? Kubko zacal v noci vracat, ale nemyslim ze daco od vas chytil lebo vracal veceru a zrejme aj obed lebo on silou mocou chcel jest bryndzove halusky a po nich zozral palacinku s cokoladou a vecer sa este pchal cukrikmi tak predpokladam ze mu to narobilo bordel v zaludku, hlavne tie halusky...
teraz spi tak uvidime lebo vracal aj ked som mu len lyzicku vody dala tak do hodiny bola vonku 😔
Leni ale ja prizvukujem ze od vas to isto nema lebo sa vcera brutalne nazral s prepacenim a hlavne tych bryndzakov!!!!!!!!!!
Letu - ja som iba nasadila prísnu diétu a pili vybublinkovanú kolu 😉 a dúfam, že to od nás nemáte 😅 😔
dakujem, kolu do neho nedostanem ale piskotova dieta by sa mu mohla pacit 🙂 nemame to od vas neboj, to by ho chytilo este tam lebo tieto grcacky su hnusne, to co mali nasi na jar aj kubko a muz tak vsetky padli vzdy nasledujuci den, najskor Kubko, mama, otec a potom muz dokonca este v ten den ako za nami prisiel a ja nic
inak lutujte ze ste neboli to lego pozriet lebo to bolo super, mali tam aj kutik kde sa mohli deti hrat 🙂 akoze mat vsetko to lego doma, asi by som sa uz ozaj do prace nevratila 😀
lejla hej soletky tiez, len ich nemame doma, tak poodebe ked nebude uz vracat pojdeme kupit, sak my ani chlieb ani nic nemame 😝

Peti - podľa mňa kašle z toho presušeného horúce vzduchu tam 😖 ja len dúfam že nikto nevracia 😔