Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa
Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂
cauko babz.. sme dom uy druhy den.. zajtra uz ale ficim do prace. Mala ma moraxelu v nose zase.. takze ak by ste to niekto od nas schytali , tak sa vopred ospravedlnujem, ale snad nie, lebo Timka sa teda nejak moc extra nehrala s ostatnymi detmi. Teplotu nema, uz len sem tam pokasliava.
Adu to je strasne drahe podla mna, aj ja som take videla v Draciku a za par korun, zbytocne preplatis za znacku.
Ja by som zas potrebovala zohnat take plastove zvieratka co su predierkovane a k tomu si take snurky a tie sa prevliekaju vselijako tymi zvieratkami. My sme to mali ako deti a maju to aj v skolke tak niekde to snad este dostanem.
Bili som sa aj bala ta cez vikend opytat ako ste dopadli s tym ramikom, ked to bola taka story, ktory ste nakoniec objednali? Ja uz si k tomu zajtra v praci seriozne sadnem a musim nieco objednat, lebo cas bezi
Adu to je strasne drahe podla mna, aj ja som take videla v Draciku a za par korun, zbytocne preplatis za znacku.
Ja by som zas potrebovala zohnat take plastove zvieratka co su predierkovane a k tomu si take snurky a tie sa prevliekaju vselijako tymi zvieratkami. My sme to mali ako deti a maju to aj v skolke tak niekde to snad este dostanem.
Bili som sa aj bala ta cez vikend opytat ako ste dopadli s tym ramikom, ked to bola taka story, ktory ste nakoniec objednali? Ja uz si k tomu zajtra v praci seriozne sadnem a musim nieco objednat, lebo cas bezi
Peti - keby spravili deťom výtery tak každému niečo nájdu, ja som mala roky stretptokoka na 3krížiky a dr. neriešila však som nemala ani angínu ani teploty tak načo :-S
neviem aké zvieratká so šnúrkami =-)
všetky deti pozerajú noukyho 😃 a jedia špagety, mne sa nechce ani len umyť riad :-p
neviem aké zvieratká so šnúrkami =-)
všetky deti pozerajú noukyho 😃 a jedia špagety, mne sa nechce ani len umyť riad :-p
Peti, netrap sa, moraxelu budeme mat skor ci neskor asi vsetci :-|
Aj tak fajn, ze jej to tak rychlo ustupuje.
A vobec netusim, ake zvieratka myslis.
Ramik mame ale so snurou, preto som ti to ani nevravela.
Leni, takto ako to je nalozene to uz iba oprazim, kedze tam je ten olej tak tam uz nic nepridavam...ale vravim ti, ze to nie je zaruceny sposob pripravy.
Aj tak fajn, ze jej to tak rychlo ustupuje.
A vobec netusim, ake zvieratka myslis.
Ramik mame ale so snurou, preto som ti to ani nevravela.
Leni, takto ako to je nalozene to uz iba oprazim, kedze tam je ten olej tak tam uz nic nepridavam...ale vravim ti, ze to nie je zaruceny sposob pripravy.
peti moraxellu ma vacsina deti, kt. su v kolektive...zevraj je dobre striekat do nosa morsku vodu, ze tie bacile nemaju radi slane prostredie 😉
a mne akurat prisiel mail z bonprix s ponukou fotoramiku za 40€ co nema kabel a da sa napr. zavesit, ale nemam potuchy ci je kvalitny, kedze sa v tych parametroch nevyznam
ja som dneska robila z maximalnej lenivosti cestoviny s brokolicovou omackou-Natalka to miluje, rychle a chutne papanie 😉
a mne akurat prisiel mail z bonprix s ponukou fotoramiku za 40€ co nema kabel a da sa napr. zavesit, ale nemam potuchy ci je kvalitny, kedze sa v tych parametroch nevyznam
ja som dneska robila z maximalnej lenivosti cestoviny s brokolicovou omackou-Natalka to miluje, rychle a chutne papanie 😉
Meg, ten bon prixovy nie je moc kvalitny, teda MM to uz porovnaval s nasim ramikom, lebo som mu ten mail z box prixu tiez hned preposlala, ze pozri aky pekny ramik a aky lacny!
Dracica, ty vies ako ukludnit cloveka 😃
Inak som zabudla na nase celebritne okienko, co si nam v Dudinciach vravela, ze koho si stretla u vas bare-prvy bol ten rysavec maly a druhy kto? =-) 😃 😃 😃
Dracica, ty vies ako ukludnit cloveka 😃
Inak som zabudla na nase celebritne okienko, co si nam v Dudinciach vravela, ze koho si stretla u vas bare-prvy bol ten rysavec maly a druhy kto? =-) 😃 😃 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli
A este ho aj akoze povysili, tak dovod cislo 2 :-N
Lenka, by si sa mala nad sebou zamysliet, ako posobis na chlapov 😃
To nie je vsetko frisko ako v gay bare 😃
Recept nemam, normalne urobim ryzu a zvlast na panvici spravim dopredu namocene tvory (sojovka, citron, sol, korenie, cesnakovy olej) a zmiesam. Ja vobec netusim, ako by sa to malo spravne robit, lebo my sme doma take nieco nikdy nerobili.