Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa
Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂
veru, fuuuuuuuuuuj a este niekolkokrat denne niekedy 😝 😀 aj mne chyba ta prazenicka a ta vona po mliecku
bilu 😀 ja som minule normálne musela mm ukázať nočník, nech vie, kolko jeho syn naloží, lebo to je na neuverenie 😀 😀 😀
aj mne chýba taký batožtek, ale ked nejaký vidím a začne revať, prejde ma to 😅 no ale ked budem mať vlastný, nebude ma to mocť prejsť 😀
vedela som, ze ked napisem nieco od veci, ze mi to odosle 🙄
mna to stale hadze na prvu stranu, ale prispevok mi neulozi 🙄
mne je blbo baby, prišiel muž tak som dve hodiny spala, od Bai žiadna sms, povedala že ked porodí tak mi dá vedieť, hned prepošlem sms tým čo mám v mobile, ok? 😀
tásler hodil pred štyrmi hodinami info, ževraj majú ešte kopec času, no tak neviem či to nebude až zajtra 🙄
ona rodila aj Gretulku v štiavnici 😉
no nič ja idem, keby čosi rozposielam sms,
dobrú noc 🙂
leni, tak sa drz, nech ti je lepsie 😖
aha, no to som nevedela, tak mozno enbude toho 2.2, ale este stale am 3 hodiny, tak to hadam stihne a keby nieco aj 3.2. je super 🙂
caute
takze nic? a naco som to zapinala??? dzrime palce
inak krasna diskusia 🙂 ja som kde v poradi?
letu sak ty si sa chzstala do prace a nie na dovolenku 😉 tak ta vyhodili z poradovnika 😀 😀
tak ja som nejaka unavena to asi aj za bai tak nech uz porodi nech ju babo netrapi 😉
no tedaaaaa letuuuuuuu, gratulujeeeeeeeem, veru, ty si sa tusim chystala do roboty 😀
vidim ze pokracujes po mne 😅
Letu gratulujem, supeeeeeeeeeeeer, že sa zadarilo 😵 😵 😵 😵 😵
Kubko bude mať určite veľkú radosť 😉 😉 😉
Let konečne je to vonku ja som každý den striehla či si to nevyzradila tak sa strašne teším s tebou 😵 😵

Aj ja si myslim, ze to pride, teraz v Mame su take krasne obrazky vonavuckych babatiek, este stastie, ze mi uz prislo posledne cislo, taku som mala chut si privonat k takemu batozku 😵
Mne chyba aj ta prazenickova kakanica, co mali deti, ked sme ich este iba kojili, ako je to uz daaaaaaaavno, teraz maly nalozi este viac ako ja 😀