Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa
Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂
alebo tie tri noci možu byť len štvrtok, piatok, sobota.. alebo čo.. a neplatí to na velkú noc 😨 😕
Aj ja mam uz z toho nervy 😠
Leni, spiace deti sa ako chystaju do centra? 😀
Baby, co mate tu sedacku Romerku z Kiky ked bola akcia, nepamatate sa, kolko stala?
Mam na nu kupcu a totalne netusim, kolko mam za nu pytat.
Nasla som ju teraz na MMB a jedna baba ju predava za sto eur, to uz je aka drzost a nenazratost 😨
Kati - tam nie je bazén.
no ja to kašlem, odchádzam do mc, dúfam že večer tu nájdem samé dobré správy 😔
ahojte
tak vyzera ze simkovi je uz podstatne lepsie,aj spinka aj papa viacej, tak som rada, ale cirkus pri jedle pretrvava.diky za rady
maji : vy ako?
aj vase decka vypluvaju jedlo? 😔
to čo tá baba v tom Máji... 😨 .. inak osobne si myslím že v každom hoteli tieto ich- balíčky služieb za dobrú cenu - používajú len na navnadenie ľudí , nacápu tam veci ktoré aj tak nikto nevyužíva alebo také ktoré sú aj tak zadara ako napr. hotelový bazén a Jump Band je tiež určite pre všetkých
slav to je jasne , že to robia na prilákanie, ale že to v skutočnosti je dvakrát také drahé je teda dooosť 😕 😝
Dobrý deň,
cena bola kalkulovaná pre "rekeračný víkend" s polpenziou ako bolo uvedené v maili.
Cena rodinného víkendu je 189,-.
Počas sviatkov Veľkej noci účtujeme príplatok v cene 8 eur/osoba/deň./dospelá osoba/.
Celková cena pre jednu rodinu s dvoma dospelými osobami v rámci "rodinného víkendu" je 237,- eur.
Zároveň sa ospravedlňujeme za nesprávny údaj k "veľkonočným pobytom" uverejnený na webovej stránke.
Ďakujeme za pochopenie. Ak sa rozhodnete pre rezerváciu pobytu, radi Vás uvítame.
S pozdravom
Jana Vráblová
super sluzby .. no cestovny ruch na Slovensku zahlteny wellnes balickami za hrozne cenya jasne ze na sviatkoch sa nabalia este viac
Degesi, jake mam nervy, maly sa zobudi a idem po nich bliakat, fakt tam zavolam.
Apropo: Cena rodinneho vikenu je 189,- a cez Velku noc maju priplatok 8€ za dospelu osobu, teda 16€ spolu, to mi vychadza teda plus k tej sume 205€ a nie 237€ 😠
Tak z tohto mi je zle ... fuj az mi zle ostalo ..

Jaaaaaaaaaj, to moze byt problem, ze ona nam kalkuluje relaxacny pobyt.
Kati, ujasni to.