Ležali sme v posteli a zrazu spadlo zrkadlo
Ako si vysvetliť, že všetci ležíte v posteli a zrazu o 4:05 spadne zrkadlo z miesta kde úplne pevne stalo a rozbije sa? Samozrejme, že prvé čo ma napadlo, že niekto zomrel, až zle mi prišlo. No vďakabohu všetci žijú. Čo tu straší ? nič podobne sa nám nikdy nestalo doma.. máte niekto podobnú skúsenosť?

@derdia to isté ti môžem napísať aj ja 🤷♀️
Raz zistiš 😉
Hneď je vidno podľa trafených husičiek kto ,kde a ako je v živote postavený 🤷♀️ .. ja žijem v realite vy vo veľkom klamstve a ak vám to vyhovuje je to vaša vec no nesnažte sa ma tu strašiť neexistujúcim ,ja som prebudená a vy spinkajte ďalej dámy.
@bloger nie nepočula a preto nič také netvrdím ani ma to nezaujíma, žijem v prítomnom okamihu nie v dejinách.
Tých rozprávok a "dejín" (upravených tak aby vás mohli dokonale ovládať) spojených s cirkvou sa chytajú ľudia čo sa boja mať vlastný názor ,ľudia čo sa boja žiť vlastný život, ste bezduchí lebo vás ovláda fikcia , vlastný 🧠 rozum neviete používať tak sa schovávate za vieru ,no popri tom nemáte ani šajnu čo to viera v Boha naozaj je .. viete iba to co vás naučili a to ako ovce verklíkujete kol do kola bez hlbšieho zamyslenia a bez zmyslu už celé tisícročia.
@karolinakr mne zomrel muž a večer po pohrebe mi zacinkali poháre v linke, ale tak pekne ako keby keby ich naozaj pohol vzduch. Potom som sa presťahovala do tohto domu kde minulý rok tragicky zomrel môj ujo -spadol opitý zo schodov. Tu v "novom" dome mi tiež zacinkali poháre a je to nová linka a poháre sú inak. Tie rámiky ak si všimneš tak sú prázdne a ja som si stále hovorila, že musím tam dať už jeho -naše fotky a potom ten rám spadol, však si videla ako. V ten deň som objednala tlač. Luster možno mal spadnúť, ale spadol keď tam nikto nebol. Deti spali a ja som bola v obývačke, takže som to brala ako dobré znamenie z hora. Počujem búchanie, sem tam niečo spadne. Niekedy mávam zlý pocit a vtedy viem, že mám doma asi nejakú zlú energiu (bývam blízko cintorína) takže vydymím dom s bielou šalviou s dračou krvou. Alebo minule som cítila úplnú vôňu ako kvety, ale fakt prenikavú a nič také doma nebolo. Možno je to náhoda, neviem...
@luminaire prečítaj si môj komentár vyššie. Podľa mňa žiadne "posolstvo" smrti. Možno návštevy zo záhrobia
Áno, mne sa uz vselico stalo xkrát v byte. Popadali mi odrazu vsetky prilby na bicykle z nicoho nic za dna z police, sam sa zapol televizor, sam sa z nicoho nic triasol len stol a veci na nom iba, mozno aj nieco iné, ale si nespomínam. Záclona sa tusim hybala sama.
Uz viem. Ked som sa sprchovala a pozrela na visiace uteraky na tyci, vsetky zrazu popadali.
@adzy treba zacat od seba. Diabol ide tam, kde ma otvorene duchovne dvere, nie len tie skutocne. Ked zacnete viest sviatostny zivot, mozno aj vas duchovny otec zmeni pristup k vam a bude pristupnejsi. Lebo pokial vidi, ze u vas Boh nie je na prvom mieste, asi predpoklada, ze len jeho modlitba vo vasom dome nepomoze...
Ahojte po vyše mesiaci píšem report, ako padol obraz ráno v hoteli, tak nikto neumrel, ani z okolia.
Lebo mi vraveli, že to je signál blížiaceho sa nešťastia... do pár dní.
@dominikamacakova Ahoj, prepac, ze mimo temy, pamatam si Ta z inej temy o Tvojich babach...ale....Tebe zomrel manzel? 😢 Az ma zamrazilo ☹ Velmi ma to mrzi, prijmi prosim moju uprimnu sustrast.
@elenita žiaľ áno ☹️ Ďakujem 🙏

@valeria_h 🤭🤭🤭 .. prepáč ale ty si to počula keď to Ježiš povedal? 🤔 Predpokladám že nie tak tu nepíš bludy ,vieš len to čo tebe a všetkým tzv. "ovečkám" ako vás nazvali (úplne výstižné 👍) natĺkli do hláv.
A nebuď zbytočne trápna že už ty mi ideš chyby opravovať 😄😄 .. to robia tí ktorím dojdú rozumné argumenty.
ps: Ak máš potrebu poď na to a poopravuj mi aj tento koment ,môžeš ma aj oznámkovať 😉 no na fakte že ťa celý život klamú to aj tak nič nezmení.