icon

Ležali sme v posteli a zrazu spadlo zrkadlo

13. okt 2023

Ako si vysvetliť, že všetci ležíte v posteli a zrazu o 4:05 spadne zrkadlo z miesta kde úplne pevne stalo a rozbije sa? Samozrejme, že prvé čo ma napadlo, že niekto zomrel, až zle mi prišlo. No vďakabohu všetci žijú. Čo tu straší ? nič podobne sa nám nikdy nestalo doma.. máte niekto podobnú skúsenosť?

Ležali sme v posteli a zrazu spadlo zrkadlo
Strana
z5
elvia
16. okt 2023

@valeria_h 🤭🤭🤭 .. prepáč ale ty si to počula keď to Ježiš povedal? 🤔 Predpokladám že nie tak tu nepíš bludy ,vieš len to čo tebe a všetkým tzv. "ovečkám" ako vás nazvali (úplne výstižné 👍) natĺkli do hláv.
A nebuď zbytočne trápna že už ty mi ideš chyby opravovať 😄😄 .. to robia tí ktorím dojdú rozumné argumenty.
ps: Ak máš potrebu poď na to a poopravuj mi aj tento koment ,môžeš ma aj oznámkovať 😉 no na fakte že ťa celý život klamú to aj tak nič nezmení.

bloger
16. okt 2023

@elvia Prepáč a ty si počula priamo od Cicera, že toto povedal? Dejiny sú svedkami času, svetlom pravdy, živou pamäťou, učiteľkou života a poslom minulosti. - Marcus Tullius Cicero.

derdia
16. okt 2023

@elvia nuz neboj sa raz zistis..najneskor,ked zomries😉dovtedy mas cas, to zistit...

elvia
16. okt 2023

@derdia to isté ti môžem napísať aj ja 🤷‍♀️
Raz zistiš 😉
Hneď je vidno podľa trafených husičiek kto ,kde a ako je v živote postavený 🤷‍♀️ .. ja žijem v realite vy vo veľkom klamstve a ak vám to vyhovuje je to vaša vec no nesnažte sa ma tu strašiť neexistujúcim ,ja som prebudená a vy spinkajte ďalej dámy.

@bloger nie nepočula a preto nič také netvrdím ani ma to nezaujíma, žijem v prítomnom okamihu nie v dejinách.
Tých rozprávok a "dejín" (upravených tak aby vás mohli dokonale ovládať) spojených s cirkvou sa chytajú ľudia čo sa boja mať vlastný názor ,ľudia čo sa boja žiť vlastný život, ste bezduchí lebo vás ovláda fikcia , vlastný 🧠 rozum neviete používať tak sa schovávate za vieru ,no popri tom nemáte ani šajnu čo to viera v Boha naozaj je .. viete iba to co vás naučili a to ako ovce verklíkujete kol do kola bez hlbšieho zamyslenia a bez zmyslu už celé tisícročia.

bloger
16. okt 2023

@elvia Tak to čo učia napríklad v dejepise sú bludy áno? To, že boli koncentračné tábory to sú tiež bludy? Som rád, že ty si tá prebudená. A ak vieš čo je naozaj viera v Boha tak sa rád nechám poučiť. Môžeš mi správu napísať. Pekný večer.

maja22
16. okt 2023

@adzy Dom treba dat opakovane vysviacat, ale hlavne vsetci dospeli v nom byvajuci by mali zit v milosti posvacujucej, ako uz bolo pisane. Caste prijimanie sviatosti je zaklad.

valeria_h
16. okt 2023

@elvia Pre Teba bludy, pre iného život. Ja Ti len prajem, aby si Ho spoznala. Pekný večer 🙂

dominikamacakova
16. okt 2023

@karolinakr mne zomrel muž a večer po pohrebe mi zacinkali poháre v linke, ale tak pekne ako keby keby ich naozaj pohol vzduch. Potom som sa presťahovala do tohto domu kde minulý rok tragicky zomrel môj ujo -spadol opitý zo schodov. Tu v "novom" dome mi tiež zacinkali poháre a je to nová linka a poháre sú inak. Tie rámiky ak si všimneš tak sú prázdne a ja som si stále hovorila, že musím tam dať už jeho -naše fotky a potom ten rám spadol, však si videla ako. V ten deň som objednala tlač. Luster možno mal spadnúť, ale spadol keď tam nikto nebol. Deti spali a ja som bola v obývačke, takže som to brala ako dobré znamenie z hora. Počujem búchanie, sem tam niečo spadne. Niekedy mávam zlý pocit a vtedy viem, že mám doma asi nejakú zlú energiu (bývam blízko cintorína) takže vydymím dom s bielou šalviou s dračou krvou. Alebo minule som cítila úplnú vôňu ako kvety, ale fakt prenikavú a nič také doma nebolo. Možno je to náhoda, neviem...

dominikamacakova
16. okt 2023

@luminaire prečítaj si môj komentár vyššie. Podľa mňa žiadne "posolstvo" smrti. Možno návštevy zo záhrobia

zoeeoz
16. okt 2023

@valeria_h ked uz, tak je to sloveso :D

adzy
16. okt 2023

@maja22 opakovane bol viac x kňazom ale nepomohlo až zavolal exorcistov a to nám pomohlo no žiaľ vymenil sa farár a sním sa nedá ani komunikovať bohužiaľ...veriaci sme ale nie tak ako by sme mali biť nechodíme do kostola ani sa každý deň nemodlime

kassandra25
17. okt 2023

Áno, mne sa uz vselico stalo xkrát v byte. Popadali mi odrazu vsetky prilby na bicykle z nicoho nic za dna z police, sam sa zapol televizor, sam sa z nicoho nic triasol len stol a veci na nom iba, mozno aj nieco iné, ale si nespomínam. Záclona sa tusim hybala sama.

kassandra25
17. okt 2023

Uz viem. Ked som sa sprchovala a pozrela na visiace uteraky na tyci, vsetky zrazu popadali.

maja22
17. okt 2023

@adzy treba zacat od seba. Diabol ide tam, kde ma otvorene duchovne dvere, nie len tie skutocne. Ked zacnete viest sviatostny zivot, mozno aj vas duchovny otec zmeni pristup k vam a bude pristupnejsi. Lebo pokial vidi, ze u vas Boh nie je na prvom mieste, asi predpoklada, ze len jeho modlitba vo vasom dome nepomoze...

luminaire
21. nov 2023

Ahojte po vyše mesiaci píšem report, ako padol obraz ráno v hoteli, tak nikto neumrel, ani z okolia.
Lebo mi vraveli, že to je signál blížiaceho sa nešťastia... do pár dní.

elenita
21. nov 2023

@dominikamacakova Ahoj, prepac, ze mimo temy, pamatam si Ta z inej temy o Tvojich babach...ale....Tebe zomrel manzel? 😢 Az ma zamrazilo ☹ Velmi ma to mrzi, prijmi prosim moju uprimnu sustrast.

dominikamacakova
23. nov 2023

@elenita žiaľ áno ☹️ Ďakujem 🙏

Strana
z5