Lezú vám pomenovania peniažky a peniažteky na nervy?
V poslednom case tu citam taketo pomenovania na peniaze. Kam peniazky, tam peniazky, aj vam to tak lezie na nervy?
Nie, nenudim sa a ano, mam aj ine problemy.
Veľmi zvláštne ako sa tu zvrhla diskusia 😁.. pritom keď sa založí diskusia o Viankach, a pod., tak sa tu predbiehajú diskutujúce v tom, ktorej to viac lezie na nervy 😅😅...
Mna zas irituje tehu, tehulkovanie, tehotnenie a mame xy mesiacov (plural + merna jednotka mesiace, nie roky). Takze ocividne hocikoho nadviha z roznych "lubozvucnych" slovnych spojeni, netreba autorku zhadzovat pod ciernu zem, toto nie je ani zdaleka najtrollovejsia tema. Podla mna. 🙂 V pohode sa da obist, ak nezaujima. 🙂 Autorka: Len zial tou otazkou asi nevyriesis nic, nic sa nezmeni, ludia budu tie infantilne pojmy pouzivat aj nadalej (zial). Zbytocne sa rozculujes a pozastavujes, skoda tvojej energie a casu. 🙂
@heidi4 dakujem, vidis, jedna zacne s hejtom a ostatne sa pridaju.
Nechápem čo tu diskutujúce tak pobúrilo.. akože pohádať sa na tom, že sa niekto nudi a založí diskusiu o peniazkoch? Určite lepšie ako o korone a očkovaní, poprípade vojne 😅
Mne lezie na nervy keď niekto povie ryzka a samej mi to pár krát ušlo.. 🤣 a potom mi ešte ešte leze na nerv keď sa v každej diskusii ktorú čítam strhne hádka na úplných stupiditach, zväčša len preto že jedna strana nepochopi druhu, alebo preto že je bojová nalada.. a teraz domna -tu frázu tiež neznášam 🤣
@jana_eyre_2 ryzka akoze ryza? 🤪
Mna vie vytocit hrasok ...dobre su to male gulky .A zas prasok do peciva mi nevadi (znelo by to divne ze prah do peciva .Prah na pranie prasok do prania ...je toho vela ...A tie peniazky uz su take nemoderne platim elektronicky ,kartou .
@heidi4 presne tie niaky a niejaky su hroza.
@mackamizjedlaskrec vidim, ze kazda mame nejake iritujuce zdrobneniny🤪
Alebo taki,co ti v kazdej vete povie vies....a vies... Alebo rozumies ma...rozumies ma
Nevadí. Čo mi vadí, tak to sú gramatické chyby a hlavne y/i 😀
@marca12 ja hovorím často "že" raz ma na to upozornila neter, odvtedy si dávam pozor a keď niekedy rozprávam až sa zaseknem zase mi ide na jazyk že, stále.tak blbo vety skladam 🤣 a mám kamošku čo hovorí vieš.. ale iba občas sa na to sústredím..
Peniažky, až tak nie, ale peniazteky áno. Je kopa slov, čo mi lezú na nervy.
Mna zas ide roztrhnut pri slove krvička, boli sme so 7 rocnym synom na odbere krvičky, a tiez vsetky typy zdrobnenin pouzivanych pri velkych detoch, typu, 10 rocnemu Jakubkovi robim na raňajôčky mliečko, alebo dospelej zene radia "papaj" vela zeleninky, alebo pi vela vodičky. Asi som divna, ale mne to vadi😒
mne lezie na nervy veľa vecí 🤣🤣
napr: diky Brona 😖
A prvé diskutujuce tiež vždy musia hľadať problém tam kde nie je 😆😆
..nie toto má vôbec neirituje😁
...ale zato mi ide dekel odstreliť,keď niekto 👉👉👉 neustále poukazuje na primitívnych nevzdelancov a vzápätí napíše jyska....neide....🤷
@jana_eyre_2 teraz do mňa je úplný top,topov. 😁😁😁😁😁👍👍👍👍👍
@jana_eyre_2 chalan na strednej má takého učiteľa,ktorý povie 100x "že" za päť minút
@miskakyska nieaky😁
@miskakyska a tie narecove rupsaky a "jedne" saty miesto jedny saty, to ani nespominam. Ale tie peniazky mi trhaju usi najviac.
No vidíš. 😁 A tvoja téma je v kely. 😁😁😁
Je mi to úplne jedno, hlavne že viem, čo tým chcel autor povedať 🙂
@mikadooo ved aj ja si mozno casom zvyknem🙈
Peniaze, peniažky, peniazteky a ani akýkoľvek iný popis platidiel nevadi. Zato sa vo mne dviha vlna agresivity, keď si prečítam ci počujem "tomu nechápem"
a tiež mi lezie na nervy:
komentáre za 1...2...3.. ci tak nejak to píšu . 😆
hej mne to lezie riadne na nervy, peniažky , korunky , mliečko ,bytíček , kukinky. Avšak najviac vedie slovo materské mliečko , umelé mliečko .Chce sa mi kričať že mlieko , mlieko 🙂

Mna si zapis,ja som tu v poslednej dobe velmi casto. Dnes som si uz aj po paprciach dala,ked som zase chytila mobil do ruky.