Libreto na banket, hotelová akadémia
Dobrý deň. Našiel by sa tu študent alebo bývalý študent, ktorý študuje/študoval na hotelovej akadémii? Potrebujem vypracovať libreto, banketový spôsob obsluhy. Potrebovala by som to iba ako vzor, pretože nemám poňatia ako začať. Ak by ste niekto mali vypracované libreto a poslali by ste mi ho, veľmi by mi to pomohlo.
Vopred ďakujem 🙂
@monika737 Ahoj chcela by som sa aj ja opýtať či ešte máš libreto. Ak áno poslala by si mi ho prosím sem : silviacurjkova8@gmail.com veľmi súrne potrebujem Ďakujem
Dobrý deň, veľmi súrne by som potreboval libreto lebo vôbec si s ním neviem poradiť. Ak ho niekto už robil a bol by mi ho ochotný zaslať tak budem veľmi vďačný. Ďakujem 😇
@erinki2 Ahoj, ak by si ešte mal to libreto vedel by si mi ho prosím poslať na mail?
samonis04@gmail.com
Veľmi by mi to pomohlo, ďakujem🙂
@erinki2 ahoj, prosim, poslal by si mi ho? Surne ho potrebujem. saramikulasova@gmail.com
@erinki2 Ahoj dcéra súrne potrebuje libreto, nevie sa pohnúť ak by si mohol poslať budem veľmi vďačná. lark@pobox.sk
@monika737 ahoj mohla by som ťa poprosiť ak máš ešte to libreto či by si mi ho poslala
@monika737 ahoj prosím nutne to teraz potrebujem ten vzor ak by si ho ešte mala . Mám odovzdat libreto do piatku a som úplne mimo z toto mimo.🙏🏻🙏🏻
Dobry deň prosim chcem sa spýtať ci mate este to vypracovane libreto.Pomohlo by to ako vzor synovi do školy.ďakujem.
@monika737 môžte mi poslať prosím na mail skybjakovaklaudika10@gmail.com budem vám veľmi vďačná
Moj email je janagabrisova@centrum .sk budem vdacna za pomoc ďakujem

@monika737 Ahoj. Neposleš aj mne to libreto na mail: tamara.knazikova@gmail.com Ďakujem Ti pekne