Lidl - nákup s kočíkom
Ahojte ženy ako prosím vás riešite keď potrebujete spraviť nutne nákup väčší v Lidli ale máte kočík s babom? Keďže tam nie sú také tie male klasické do ruky. Napr keď potrebujete kúpiť zemiaky a takéto väčšie veci?
@tatianamaria
@kobz ďakujem... Prene je mi to proste nepríjemné a hlavne preto ze tiež mam dole pod kočíkom taky uzavretý košík a nie otvorený... A okrem toho je tam málo miesta a mam tam aj iné veci co nosím stále so sebou.. Neviem prečo si tu niektoré pri obyčajnej prosbe o radu snažia zvyšovať ego tým ze ma urážajú.. A dúfam ako si povedala ze toto neucia aj svoje deti.... Považujú sa za lepšie lebo toto je podla nich blbá otázka ale same seba zhadzuju takýmto správaním
vzdy som s kocikom nakupovala tak, ze vacsi nakup som si davala do vlastnej platenej tasky a odtial vykladala na pas a mensi nakup som davala normalne dole do kocika a ak som isla len po zopar veci, tak som ich dala normalne navrch kocika, bud na ten potah, co zvykne ku korbe kocika byt, alebo na jar ked som syna v nom len dekou prekryla - tak na deku.
Netreba z toho robit vedu, nikto neriesi, ze mas v lidli kocik a kam davas tovar, hlavne ked ho zaplatis
@selest mam male babatko. Idem s nim dnes 1. krat vonku s kocikom a treba mi par veci kupit v lidli. Preco citam toto forum? Asi ze riesim ten isty problem - bohuzial nikdy som si nevsimala mamicky, ci mali alebo nemali so sebou kociky na nakupoch. Lebo to nebolo pre mna dolezite. A dakujem autorke za tento dotaz, mne to prave pomohlo.
Niektoré ste tu fakt riadne slepice. Však sa normálne opýtala normálnu vec. Veľa krát som si všimla, že predavačky upozornili že tovar si nesmie zákazník ukladať do kočíka.
Ja do lidla s kočíkom nechodím, ale ak idem do iného obchodu, vždy sa opýtam predavačky, že či si môžem nákup hodiť do kočíka dole. Ale priestor mam tam malý, takže veľa Toho nezmestim. Takže bud si vezmem nejakú tašku a zavesím na kocik. Ale snažím sa chodím do obchodu bez kočíka, keďže sa s tým zle chodí v úzkych uličkách.
Toto sa naozaj opýtal svojpravny človek 🙄
@gabishek Kým bol malý bábätko, bol covid, tak som mala vyriešené nákupy tak, že som na žiadne nechodila :D ale keď už sedel v tom športovom, tak normálne som dávala veci aj jemu do náručia - akože nie 2 kilá zemiakov, ale drobnosti. Keď som robila väčší nákup, tak som zavesila na madlo kočíka takú veľkú tašku z DM a v pohode som veci dávala tam, ja som mala kočík s malým ukladacím priestorom, tam sa zmestili len základné veci, nákup nie. Všimla som si už aj ja, že predavačky upozorňovali mamičky, aby si nedávali veci do spodného košíka v kočíku, čiže tá otázka zase nie je až tak mimo..
Fuha, nechapem preco sa do teba žienky tak pustili, za mňa je to normálna otázka. Niekto si dáva nákup do kočíka alebo do tašky, ja som sa stretla s viacerými prípadmi kedy s tým mala predavačka problém... Ja som nakupovala tak, že som si daka dieťatko do nosiča. Ak išlo o veľmi veľký nákup, využila som tesco dovoz
Ja som tiež nevedela ,že si to môžem dat dole do kočíka... A mam 2 vysoké školy... hops 😆😅🤣🤣🤣🤣🤣
Tiež mi to príde zvláštne dávať dole nákup kým ho nemám kúpený.
Nič si nerob zo sprostych komentárov, ja som sa na nich pobavila dobre 😜
Podľa mňa normálna otázka.

Davam kde sa da. Je mi uplne jedno ci sa na mna ludia pozeraju alebo nie. Neznasam tieto komunisticke pravidla slusneho spravania v obchode. Ale moj muz ma tiez taku fobiu si davat veci do vlastnej tasky.
Neviem ake velke su tie nakupne voziky a ci mas skladaci kocik ale ja som uz velakrat bola nakupovat tak ze som posadila dieta do nakupneho vozika, kocik zlozila a vlozila do nakupneho vozika a tak isla nakupovat. Bolo to koli tomu ze syn sa chcel vozit v nakupnom voziku, nie koli tomu aby som si nedavala nakup do kocika.