Liečenie mykózy - OnycoSolve podvod

anka1964
18. júl 2017

Pozor na podvodné inzeráty, ktorých je momentálne na nete celé kvantum ohľadne úspešného vyliečenia mykózy. Zhruba pred rokom sme si ho objednali na Slovensku a balíček prišiel z Chorvátska. Pre istotu sme si kúpili dva balenia a nič. Nechty tak akurát stmavli, ako by odumierali
OnycoSolve - Je to naozaj veľký podvod vôbec nepomáha... Môj syn dostal mykózu na bazéne , mal postihnuto nehy na nohách a medzi prstami. Začalo to iba na veľkých prstoch postupne sa to rozšírilo na všetky nechty. Medzi prstami už mával až pľuzgiere Skúšali sme rôzne mastičky, roztoky, vodičky: Canespor masť, candibene, OnycoSolve, MYCO-DECIDIN sol der 25 ml, MICETAL roztok sol der 1x30 g, BETADINE LIQ 1X120ML, SCHOLL Kúra na nechtovú mykózu 1x3,8 ml, Canesten Krém 1% 20 g, CANESPOR sadá na nechty, antimykotické tonikum z TOP SHOP Slovensko tam dokonca tvrdia, že má 99%-nu účinnosť. Bojoval s tým celé 4 roky, koľko peniazi sme do toho investovali ani neviem spočítať. Nič nepomáhalo ani dermatológ mu nepomohol. Užíval aj antibiotika a nič, ani malé zlepšenie.
Raz som na poľskom webe našla reklamu, vraj vedia o roztoku, ktorý určite pomáha, za informáciu chceli poslať na účet 7 EUR. Kašlali sme už na tých 7 € bolo to nič v porovnaní s tými drahými, čo vôbec nepomáhajú. Poslali nám obratom informáciu: kde si môžeme objednať roztok aj masť. Za tých 7 EUR mi nesľúbili lieky, ale vraj pošlú link. Objednali sme si 2+2 možno to znie neuveriteľne, ale po 3 týždňoch boli nechty krásne a hladké, nie sú rozštiepene, svrbenie ustúpilo po 5 dňoch. Už sa nehanbi ísť na kúpalisko. Liek pri tom nie je z Poľska, ale z ČR, pošlú Vám ho až domov.
Na moju známu, ktorá býva v Domove dôchodcov tu mykózu preniesla pedikérka, ta chodila do domova ošetrovať starším ľudom nohy, mala jednu vaničku, 2 pilníky, nožničky a iné inštrumenty, žiadna dezinfekcia, žiadna hygiena, vaničku opláchla a išla do inej izby a prenášala mykózy po celom domove. Nezodpovednosť. Poradila som jej, aby si objednala ten roztok a mastičku a ma tiež pokoj. Teraz ona zarába v domove a da si zaplatiť za informáciu 5 EUR.
Neverte prosím ničomu a hlavne nie tým reklamám. Mojej svokre pred rokmi pomohol ťažko dostupný oreganový olej. No ten si objednávala v zahraničí myslím, že to bolo vo Francúzku.
Pozdravujem Vás Anna

novana
18. júl 2017

@anka1964, tu si mamičky navzájom nezištne pomáhajú a nepredávajú informácie o "zaručene" účinných roztokoch na mykózu. Verím, že sa tu nenájde ani jedna mamička, ktorá by si od teba informáciu kupovala. Alebo si nám len zabudla vložiť odkaz na tú českú stránku, z ktorej si objednávala?
btw oregánový olej je v predaji bežne dostupný

novana
18. júl 2017

Prečítala som si tvoje predchádzajúce príspevky, a vôbec by som sa nečudovala, keby si ten "zázračný" roztok predávala ty alebo niekto z tvojich príbuzných.

lackie
26. júl 2017

pani Anna tento istý príspevok uverejňuje na viacerých portáloch a tiež ju tam "sfúkli"