icon

Lindos Princess Beach

majkakrellova
1. mar 2018

Ahojte , nájde sa tu niekto kto bol na Rhodose v tomto hotely? Mala by som nejaké otázočky, ďakujem

maminkasisa
1. mar 2018

my sme boli, ale pred 5 rokmi....

marcipanovatorta
1. mar 2018

Pohladaj v starších diskusiách, boli tam pekné recenzie. Aj myslím porovnanie hotelov a tak.

elenajezova
2. mar 2018

My sme boli minulý rok a bolo tam krásne... a áno minulý rok v júli tu bola dosť obsiahla diskusia. Treba pohľadať...

elenajezova
2. mar 2018

Ale ak chceš, kľudne sa opýtaj.

kocurikv
2. mar 2018

my sme tam boli na svadobnej ceste ale 3 roky dozadu cca. Ale bolo tam super

majkakrellova
autor
3. mar 2018

nevie niekto pod akym nazvom bola vedena ta konverzacia, tento rok tam ideme a chcem sa opytat ci je tam ozaj tak skvele ako pisu vsetky mozne recenzie , tiez na stravu , ci nebol problem naj si volne miestecko ak je to taky velky komplex a teda aj kvantum ludi, ci si si mohol pozobkavat cely den, pretoze ideme s 2ma detmi a jedno bude mat len rok a pol takze aby som si mohla vzdy odskocit trebars po ovocie....

kate_ke
Autor odpoveď zmazal
babyliss
3. mar 2018

@majkakrellova aj my tam ideme tento rok. Tak som zvedava ake to tam bude.

majkakrellova
autor
3. mar 2018

@babyliss a aký mate datum? Cim viac Slovakov tým lepsie 🙂

bea0802
3. mar 2018

my sme tam boli minuly rok v juni bolo skvele dcerka mala rok a pol ...pytaj sa co ta zaujima 😉

majkakrellova
autor
3. mar 2018

@bea0802 chcem sa opytat ci je tam ozaj tak skvele ako pisu vsetky mozne recenzie , tiez na stravu , ci nebol problem najsť si volne miestecko ak je to taky velky komplex a teda aj kvantum ludi, ci si si mohol pozobkavat cely den, pretoze ideme s 2ma detmi a jedno bude mat len rok a pol takze aby som si mohla vzdy odskocit trebars po ovocie alebo nejaku malickost a aj nápoje ci su kedykolvek k dispozicii, kociar treba doniest vlastný, alebo hotel má k zapozicaniu....

babyliss
3. mar 2018

@majkakrellova ideme 10.7.

bea0802
3. mar 2018

@majkakrellova ano bolo tam naozaj pekne hotel je pekny my sme mali zahradny bungalov izba pekna cista a mali sme taku predzahradku s lehatkami...su tam viacere bazeny ..detske ihrisko ...plaz je zasypana strkopieskom ale pri vode su uz kamene ale take hladke okruhle ja som do mora chodila bosa i napriek kamenom more cistucke. no a restika tak mas jednu hlavnu tam sa chodi na ranajky obedy vecere miesto najdes vzdy je to formou svedskych stolov jedla a dezertov je neskutocne vela na vyber a vecere su vzdy tematicke ze grecka talianska cinska kuchyna atd. kazdy si najde svoje +pre deti je tam tiez zvlast na vyber jedlo. no a potom mas jeden takyto bufet pri plazi a ten mas k dispozicii vzdy cize tam si mozes chodit po jedlo po cely den ... a potom su tam i restiky kde sa objednavas ak sa tam chces ist najest. co sa napojov tyka je tam bar kde su k dispozicii vzdy rozne napoje od cistej vody az po rozne drinky...v hotelovom komplexe mas i potraviny kde si vies nakupit jedlo drogerku vody plavky suveniry no taky vseobchod 😀 ...priamo v hotely si viete zapozicat auto a ist na vylety alebo varianta c.2 ktoru sme vyuzivali my pred hotelom je zastavka a tam chodi kazdu chvilu miestny autobus cize za par drobnych kupis listky a cestujes na vylety 🙂 ....no a co sa kocika tyka ti neporadim ci hotel ponuka lebo moja dcerka mala sice len rok a pol v case dovolenky, ale kociar uz nepouzivala takze sme ho ani nebrali ani neriesili tam....ale co som si vsimala nakolko tam su skoro same rodiny s detmi mali vlastne kociky...uzavrela by som to tak, ze sme s muzom uznali, ze tam sa este isto niekedy vratime.....za nas naozaj spokojnost.

cheerlady
3. mar 2018

Ja suhlasim s pozitivnymi recenziami, boli sme tam v septembri 2016,dcerka mala 1rok a 4mesiace. Napriek septembru tam bolo stalych 30stupnov. Co sa tyka kociku-tiez sme mali svoj, spytala by som sa na to v predstihu v cestovke. Postielky na izbach boli-take cestovne so sietkami. Napriek obrovskej kapacite hotela to nebolo citit, kedze komplex je velky. Jeden x sa nam stalo, ze sme cakali pred vchodom na veceru cca 5min ale mali to perfektne zorganizovane-davali si cez sluchatka info kde sa uvolnil stol a usadili nas. V restike makal s casnikmi aj ich najvyssi sef, klobuk dole pred nimi.

ingrida123
3. mar 2018

Aj my ideme 10.7. 🙂

babyliss
4. mar 2018

@ingrida123 idete aj s detmi?

majkakrellova
autor
Autor odpoveď zmazal
babyliss
4. mar 2018

@majkakrellova ano, mame dve dievcata 8/10. A vy?

majkakrellova
autor
4. mar 2018

@babyliss ja mam 9r dceru a syn bude mat len rok a pol, tak sa tam hadam niekde stretneme co sa dievcata pohraju

majkakrellova
autor
4. mar 2018

@majkakrellova budeme v bungalove , nie v hotely

babyliss
4. mar 2018

@majkakrellova tak super, aj my budeme v bungalove.

majkakrellova
autor
4. mar 2018

@babyliss a odkial letite? Z BA ?

cat
4. mar 2018

Každý rok tam chodíme.. teda chodíme aj inde, ale Lindos popri tom dáme vždy 🙂

babyliss
4. mar 2018

@majkakrellova ano z BA

ingrida123
4. mar 2018

@babyliss ano mame 10 ročného chlapca a 5 ročné dievčatko 🙂 a letíme z Ba ale byvame v hoteli

nedielka
15. jan 2019

@kate_ke
@cheerlady baby, v septembri su tam ešte animatory? a večerne programy pre deti?

kate_ke
15. jan 2019

@nedielka boli sme ešte v roku 2014, dátum cca 15-22.9. a fičalo to vo velkom 😃

cheerlady
17. jan 2019

@nedielka su ale uz nie slovenski 😐