Lockdown - cesta autom
Ahojte, chcem sa spytat ci v pondelok nemozem ist autom za priatelom do TT ked som zo Senice. Ďakujem
@nina255 nevysvetlíš....
Toto je druhá téma s týmto istým názvom a aj tú predošlú založila baba, čo chce ísť za frajerom. Bože, ľudia, to bez seba chvíľku neviete vydržať?!
jak tatari ste uz
ale ja nechapem...tak do prace ludia možu chodit, do obchodu možu- ved aj tam sa nakazia.cisty bordel...a ja s malou nemožem ist na kocik?kde budem sama?
@misana84 veď tak robiť a jesť ľudia musia. Ty môžeš ísť do prírody. Tá je našťastie všade.
@terezia323 tak potom to nie je lockdown
@misana84 je to čiastočný lockdown. Treba počúvať čo vravia na tých tlačovkách. Slovensko by totálny lockdown nezvládlo, lebo denne by bola strata okolo 100 miliónov.
@terezia323 ciže co zakazali? ist do kaviarne?ok to suhlasim- ale preco ju nezatvorili? sviatky?cintoriny...socialne kontakty? ale v praci pri pase ked je XY ludi je uuplne v pohode
@misana84 ja už neviem ako majú ľuďom vyhovieť. Aj ľudí za pasom testujú čiže keď budú pozit ostávajú doma. Nebudeme sa zbytočne flákať po von. Prevádzky nezavreli, lebo môžu tento týždeň využiť na upratovanie, inventúru a také veci. Je to len týždeň. Áno obmedziť sociálne kontakty v čo najvyššiej miere, ale aby čo najviac ľudí neostalo bez prace a príjmu.
Nie, za frajerom by si nemala ísť ani vtedy, ak by bol v tom istom okrese.
@terezia323 a v lete? ked otvorili hranice a polku slovakov karalo a museli ist k moru? vtedy na to nemysleli? nepredvidali? teraz by toto nemuselo nastat
@misana84 ja osobne som nikde nebola a osobne tiež nesúhlasím, že to bolo všetko otvorené bez kontroly. Aspoň povinne testy alebo niečo take, ale ľudia by ich prišli postrielať do parlamentu keby nechali zatvorené hranice 😀
Je to tazké, ale zvládneme to 😊 kľudne môžeš ísť s malou von. Do prírody ak sa dá môžeš prejsť pešo.
Baby, keď vsetci vydržíme ten tyzden dva uzavretia, môže sa všetko potom uvoľniť.. ak nevydržia ľudia možno sa to bude musieť predlžovať.. tak dúfajme že to bude len toto obmedzenie a nebude to na dlho..
Sak skus uvidíš čo sa stane🤨
Nie, nemôžeš. Zákaz vychádzania, čo je na tom nejasne?
@jana_eyre_2 ale to nebude na týždeň-dva 🙂 už na jar povedali týždeň a predlžovali, predlžovali... teraz je situácia oveľa horšia + blíži sa zima (čiže aj bežné chrípky), toto bude minimálne od konca roka. len to nepovedia, lebo by bola panika - už teraz je chaos
@zuzanka.zuzu je to možné, ja v to však dufam.. na jar nebolo plošné testovanie a zákaz vychádzania bolo predsa tiež len na veľkú noc..

Vies co je to zakaz vychadzania len na nevyhnutne veci ?odpoved je nie nemozes..ludia nebudte blbi