icon

Loreal preference mango (74)

anakristina
26. sep 2017

Ahojte,pouziva niektora tuto farbu na vlasy?hlavne na tmave vlasy.dakujem,ak mi napisete skusenosti

klaudiaden
26. sep 2017

Na blonďavé alebo také plavé chytí krásne ale na tmavé vôbec, to je škoda peňazí 🙂

anakristina
autor
26. sep 2017

Mas to odskusane?skoda :( henna mi dava len medene odlesky,myslela som si,ze farba chyti lepsie :( vdaka

gir
26. sep 2017

ja mám tmavé, mala som v nich melír, taký do medena a keď som dofarbovala tak práve touto Mango a chytilo mi super, na melír "paradota" a tmevé tak "zjemnilo" .U mňa je Loreal TOP

anakristina
autor
26. sep 2017

@gir dakujem za odpoved,mne nevadi,ked to nebude kriklave,len nech to mam sve tlejsie a medenejsie ako na obrazku.moc som sa do tej farby zamilovala 🙂

gir
26. sep 2017

@anakristina ani ja som nechcela na hlave "kikiriky" a táto mango je fakt skvelá, nebudeš ľutovať.

anakristina
autor
27. sep 2017

@gir ja by som uz najradsej letela do obchodu <3 len citam,ze po henne min 3 az 6mes sa caka pred chemickym farbenim,koncom decembra si to vyskusam na pramienku a ked sa mi to cele nespali,tak si to dam na celu hlavu 🙂

ferala
27. sep 2017

@anakristina Ono ani tak nejde o to aby ti ich nespálilo, lebo to je farba, to ti nebude vlasy zosvetlovať ale skôr ide o to aby ti nejako nezreagovalo s tou hennou a nezostali ti vlasy zelené vieš 🙂

anakristina
autor
27. sep 2017

@ferala no to by nebola sranda 🙂 vraj to inak aj jemne zosvetluje....strasne malo je o tom na nete

nicol_ka55
27. sep 2017

@anakristina Tato farba nezosvetluje. Teda nie chemicky, mozno sa ti budu zdat tvoje vlasy svetlejsie ale jedine ak sa ti nejako dobre nakombinuje tvoja farba s touto, lebo tato iba farbi, nic ine nerobi. Ale inak je to super farba len je pravda, ze s tmavsimi vlasmi moc zazraky nerobi.

inge26
27. sep 2017

@anakristina ahoj, isla som z platinovej blond hned do tejto farby 😀 je to krasna farba, najprv taka tmava ale vymyva sa do krasnej rysavej, no na moj vkus prilis vyraznej..na tvoje vlasky si ale myslim ze hodi krasne rysave odlesky 🙂

anakristina
autor
28. sep 2017

Vdaka baby,potesili ste ma,ze nebudem mozno naveky "tmava" 🙂

lucka_g9
Odpoveď bola odstránená