Loreal preference mango (74)
Ahojte,pouziva niektora tuto farbu na vlasy?hlavne na tmave vlasy.dakujem,ak mi napisete skusenosti
Mas to odskusane?skoda :( henna mi dava len medene odlesky,myslela som si,ze farba chyti lepsie :( vdaka
ja mám tmavé, mala som v nich melír, taký do medena a keď som dofarbovala tak práve touto Mango a chytilo mi super, na melír "paradota" a tmevé tak "zjemnilo" .U mňa je Loreal TOP
@gir dakujem za odpoved,mne nevadi,ked to nebude kriklave,len nech to mam sve tlejsie a medenejsie ako na obrazku.moc som sa do tej farby zamilovala 🙂
@anakristina ani ja som nechcela na hlave "kikiriky" a táto mango je fakt skvelá, nebudeš ľutovať.
@gir ja by som uz najradsej letela do obchodu <3 len citam,ze po henne min 3 az 6mes sa caka pred chemickym farbenim,koncom decembra si to vyskusam na pramienku a ked sa mi to cele nespali,tak si to dam na celu hlavu 🙂
@anakristina Ono ani tak nejde o to aby ti ich nespálilo, lebo to je farba, to ti nebude vlasy zosvetlovať ale skôr ide o to aby ti nejako nezreagovalo s tou hennou a nezostali ti vlasy zelené vieš 🙂
@ferala no to by nebola sranda 🙂 vraj to inak aj jemne zosvetluje....strasne malo je o tom na nete
@anakristina Tato farba nezosvetluje. Teda nie chemicky, mozno sa ti budu zdat tvoje vlasy svetlejsie ale jedine ak sa ti nejako dobre nakombinuje tvoja farba s touto, lebo tato iba farbi, nic ine nerobi. Ale inak je to super farba len je pravda, ze s tmavsimi vlasmi moc zazraky nerobi.
@anakristina ahoj, isla som z platinovej blond hned do tejto farby 😀 je to krasna farba, najprv taka tmava ale vymyva sa do krasnej rysavej, no na moj vkus prilis vyraznej..na tvoje vlasky si ale myslim ze hodi krasne rysave odlesky 🙂
Vdaka baby,potesili ste ma,ze nebudem mozno naveky "tmava" 🙂

Na blonďavé alebo také plavé chytí krásne ale na tmavé vôbec, to je škoda peňazí 🙂