icon

Ľudia z Modrého koníka v reálnom svete

Včera o 18:17

Poslednu dobu ma prekvapilo, ked som tu nahodne nasla par prispevkov od ludi, ktorych poznam osobne a tuto vystupuju uplne ale uplne inak ako v realnom zivote.
Napriklad jedna mamicka je tu velka frajerka, naklada tu hocikomu, jej prispevky su siahodlhe a v realnom zivote je to jedna zakriknuta zena, ktora posobi dojmom,ze nevie naratat do 5 a ked sa ma k niecomu vyjadrit, tak ma problem jednu zmysluplnu vetu zosmolit.
Aku skusenost mate vy? Tiez ste sa stretli s tym,ze tu sa prezentuju uplne inak?

Strana
z4
anonym_535d77
Včera o 18:21

Spoznala som tu náhodne len jedného človeka, nikdy som jej to nepovedala, ale viem, že to je ona a myslím, že jeho vystupovanie sedí aj s tým v živote, aj keď za zatvorené dvere jej samozrejme nevidím, čiže neviem čo všetko je a nie je pravda... či ona spoznala mňa, netuším...

miselka257
Včera o 18:22

poväčšine sa za rúškom anonymity kadekto tvári ako niekto úplne iný 🤔 ja osobne na mk nepoznám nikoho a asi je to aj dobre 😅

reanda
Včera o 18:22

fakt si myslis, ze je to o prezentacii? asi ak by mala problem zosmolit vetu, tak by nebola schopna napisat siahodlhy prispevok.. ci myslis, ze si to dava pisat AI? 🙂 este si si nevsimla, ze ludia su schopni sa v roznych prostrediach a situaciach chovat rozne a nie je to o pretvarke ci stylizovani sa? ci ty si vsade a za kazdych okolnosti rovnaka?

anonym_0ef1b6
Včera o 18:24

Áno poznám osobne dve osoby odtiaľto. Obe sú pomerne "slávne" na MK a profilujú sa tu ako všetko viem, všetko som videla. V realite by si naozaj ako posledné išla ku nim po radu.

danielahamar
Včera o 18:24

Niekomu ide písanie a kopírovanie múdrych slov ľahšie, ako ústa 😉. Áno je smutné, ak jedno píšeš a druhé žiješ, ale tak čo narobime

pasomnica
Včera o 18:27

To tak býva no 😂

anonym_1497ba
Včera o 18:28

To vie zhodnotit ale naozaj len clovek ktory ich pozna dobre. Napriklad ze tu spoznas kamosku, sestru a take blizke osoby. Pretoze aj osobne moze niekto na Teba posobit zakriknuto a v skutocnosti to nebude pravda. Len ty toho cloveka vobec nepoznas. Naopak niekto moze byt na pohlad neprijemny a pritom je to dobry clovek.
Takze hodnotit len tak niekoho koho poznam iba z videnia a vidim ho na MK, nebude na mieste

autor
Včera o 18:30
@reanda

fakt si myslis, ze je to o prezentacii? asi ak by mala problem zosmolit vetu, tak by nebola schopna napisat siahodlhy prispevok.. ci myslis, ze si to dava pisat AI? 🙂 este si si nevsimla, ze ludia su schopni sa v roznych prostrediach a situaciach chovat rozne a nie je to o pretvarke ci stylizovani sa? ci ty si vsade a za kazdych okolnosti rovnaka?

@reanda ja si myslim,ze ona sa tu ventiluje. Mala xy príležitosti vyjadrit sa k hocicomu,ale nazivo pôsobí velmi slaboducho,ba az hlupo. A tu ma vzdy co povedat. ( Nepoviem odkial ju poznam a kde sa stykame), ale v zivote by si nepovedala,ze to je ten istý clovek. A ano, ja som viac menej rovnaka vzdy.

autor
Včera o 18:31
@anonym_1497ba

To vie zhodnotit ale naozaj len clovek ktory ich pozna dobre. Napriklad ze tu spoznas kamosku, sestru a take blizke osoby. Pretoze aj osobne moze niekto na Teba posobit zakriknuto a v skutocnosti to nebude pravda. Len ty toho cloveka vobec nepoznas. Naopak niekto moze byt na pohlad neprijemny a pritom je to dobry clovek.
Takze hodnotit len tak niekoho koho poznam iba z videnia a vidim ho na MK, nebude na mieste

@anonym_1497ba ale ja ju osobne poznam fakt dobre.

autor
Včera o 18:31
@danielahamar

Niekomu ide písanie a kopírovanie múdrych slov ľahšie, ako ústa 😉. Áno je smutné, ak jedno píšeš a druhé žiješ, ale tak čo narobime

@danielahamar presne tak,je to smutne

autor
Včera o 18:32
@anonym_0ef1b6

Áno poznám osobne dve osoby odtiaľto. Obe sú pomerne "slávne" na MK a profilujú sa tu ako všetko viem, všetko som videla. V realite by si naozaj ako posledné išla ku nim po radu.

@anonym_0ef1b6 teraz budem zvedava o koho ide :D ale viem,ze to ostane zahalene ruskom tajomstva

autor
Včera o 18:32
@miselka257

poväčšine sa za rúškom anonymity kadekto tvári ako niekto úplne iný 🤔 ja osobne na mk nepoznám nikoho a asi je to aj dobre 😅

@miselka257 asi ano :D

autor
Včera o 18:33
@anonym_535d77

Spoznala som tu náhodne len jedného človeka, nikdy som jej to nepovedala, ale viem, že to je ona a myslím, že jeho vystupovanie sedí aj s tým v živote, aj keď za zatvorené dvere jej samozrejme nevidím, čiže neviem čo všetko je a nie je pravda... či ona spoznala mňa, netuším...

@anonym_535d77 ano, chapem, tak to je fajn,ze si.vie zachovat svoju tvár

anonym_4365c3
Včera o 18:33
@anonym_autor

@anonym_1497ba ale ja ju osobne poznam fakt dobre.

@anonym_autor aj si jej to povedala osobne? Pretoze ak nie, si rovnaka, ako ju ty opisujes. Dobre poznas... Odkial? Z prace, z rodiny, kamaratka, ci len niekde nahodne ju stretavas? Ze ona je napriklad predavacka a ty klient?

anonym_191475
Včera o 18:34

@anonym_autor neriešim a nesnorím po cudzích ľuďoch, neživím ich, nezaujíma ma, ako sa prezentujú. Je to pod úroveň….

reanda
Včera o 18:35
@anonym_autor

@reanda ja si myslim,ze ona sa tu ventiluje. Mala xy príležitosti vyjadrit sa k hocicomu,ale nazivo pôsobí velmi slaboducho,ba az hlupo. A tu ma vzdy co povedat. ( Nepoviem odkial ju poznam a kde sa stykame), ale v zivote by si nepovedala,ze to je ten istý clovek. A ano, ja som viac menej rovnaka vzdy.

@anonym_autor a mas aj teoriu, preco to robi? lebo ak teda tuna dokaze nebyt slaboducha, tak preco nazivo sa tak tvari? 🙂

anonym_2cea89
Včera o 18:38

@anonym_autor nemam potrebu riesit inych. na co aj. kazdy si aj tak bude robit po svojom.

anonym_8a86f9
Včera o 18:41

Ja si myslim, ze zeny co sa prezentuju na socialnych sietach a davaju kazdy prd zo svojho zivota nemaju ten zivot tak uzasny a perfektny ako nam ho predkladaju. Ja ked vidim ako sa prezentuje na fb jeden clen nasej rodiny je mi zle. Nic z toho nie je pravda.
Casto nam ukazuju to, ako by ten zivot zit chceli, ako si ho vysnivali.

andrejka2424
Včera o 18:41

Nesúdim ĺudí podĺa toho, ako sa na ulici chovajú voči cudzím ĺuďom. Veĺa ĺudí navonok pôsobí uzavreto, až nepríjemne, ale ĺudia ,ktorých si pustia k telu - dobrí priatelia, rodina a blízki ich môžu vnímať úplne inak. Pod rúškom anonymity sa dokážu niektorí celkom odviazať. Povedala by si jej tento dojem aj do tváre ,alebo by si jej pod svojim menom napísala, že sa osobne poznáte a pôsobí negramotne a tu na koni je múdra ako rádio?

anonym_39bb0f
Včera o 18:47

Aspoň prezraď ktorá časť Slovenska

markusrasford
Včera o 18:50
@anonym_autor

@anonym_0ef1b6 teraz budem zvedava o koho ide :D ale viem,ze to ostane zahalene ruskom tajomstva

@anonym_autor ja to skúsim @v....t.

minenkaa
Včera o 18:53

Nepoznám nikoho odtiaľto
Mňa zaujíma či mňa niekto pozná
Niekto sa vyjadruje lepšie písmom ,ako slovom

anonym_4365c3
Včera o 18:55
@anonym_autor

@anonym_autor aj my sme zvedave, ved prezrad koho mas ty na mysli.

anonym_c57fed
Včera o 18:57

Spoznala som tu vlastného súrodenca a poviem, že som sa nikdy tak dobre nezasmiala ako keď čítam vyjadrenia tej osoby 🤷‍♀️

anonym_879bd2

som chlap a poznam tu odobne niekolko zien zamerne nepoviem cislo, a je tu mojich zopar expartneriek. a niektore skutocne tu vystupuju inak, nie v zmysle pretvarky, ale casto temy ktore sa ich tykaju obchadzaju. Co mi uz pride zarazajuce, V beznom svete si stoja za svojim sposobom zivota a tym co robili a akozili a tu take temy vynechavaju.

autor
@anonym_39bb0f

Aspoň prezraď ktorá časť Slovenska

@anonym_39bb0f západ

autor
Včera o 18:58
@anonym_879bd2

som chlap a poznam tu odobne niekolko zien zamerne nepoviem cislo, a je tu mojich zopar expartneriek. a niektore skutocne tu vystupuju inak, nie v zmysle pretvarky, ale casto temy ktore sa ich tykaju obchadzaju. Co mi uz pride zarazajuce, V beznom svete si stoja za svojim sposobom zivota a tym co robili a akozili a tu take temy vynechavaju.

@anonym_879bd2 tak asi sa k tomu nechxu priznavat a mozno sa vyjadruju v temach,ale ako anonymky

autor
Včera o 18:58
@anonym_c57fed

Spoznala som tu vlastného súrodenca a poviem, že som sa nikdy tak dobre nezasmiala ako keď čítam vyjadrenia tej osoby 🤷‍♀️

@anonym_c57fed je fajn,ked ta vie pobavit :D

autor
Včera o 18:59
@andrejka2424

Nesúdim ĺudí podĺa toho, ako sa na ulici chovajú voči cudzím ĺuďom. Veĺa ĺudí navonok pôsobí uzavreto, až nepríjemne, ale ĺudia ,ktorých si pustia k telu - dobrí priatelia, rodina a blízki ich môžu vnímať úplne inak. Pod rúškom anonymity sa dokážu niektorí celkom odviazať. Povedala by si jej tento dojem aj do tváre ,alebo by si jej pod svojim menom napísala, že sa osobne poznáte a pôsobí negramotne a tu na koni je múdra ako rádio?

@andrejka2424 ak by sa pytala,tak by som jej to nemala problém povedat do očí

autor
Včera o 18:59
@minenkaa

Nepoznám nikoho odtiaľto
Mňa zaujíma či mňa niekto pozná
Niekto sa vyjadruje lepšie písmom ,ako slovom

@minenkaa neviem kto ta tu pozna ci nie. Ale ja by som ta chcela spoznat, mne si sympaticka.

Strana
z4