Ľudia z Modrého koníka v reálnom svete
Poslednu dobu ma prekvapilo, ked som tu nahodne nasla par prispevkov od ludi, ktorych poznam osobne a tuto vystupuju uplne ale uplne inak ako v realnom zivote.
Napriklad jedna mamicka je tu velka frajerka, naklada tu hocikomu, jej prispevky su siahodlhe a v realnom zivote je to jedna zakriknuta zena, ktora posobi dojmom,ze nevie naratat do 5 a ked sa ma k niecomu vyjadrit, tak ma problem jednu zmysluplnu vetu zosmolit.
Aku skusenost mate vy? Tiez ste sa stretli s tym,ze tu sa prezentuju uplne inak?
Ja si myslim, ze zeny co sa prezentuju na socialnych sietach a davaju kazdy prd zo svojho zivota nemaju ten zivot tak uzasny a perfektny ako nam ho predkladaju. Ja ked vidim ako sa prezentuje na fb jeden clen nasej rodiny je mi zle. Nic z toho nie je pravda.
Casto nam ukazuju to, ako by ten zivot zit chceli, ako si ho vysnivali.
@anonym_8a86f9 presne a to je dalsia vec. Ukazuju zivot, aky naozaj nemajú
@anonym_autor je to nyusika? Či tá tu už nie je?
@anonym_autor aj si jej to povedala osobne? Pretoze ak nie, si rovnaka, ako ju ty opisujes. Dobre poznas... Odkial? Z prace, z rodiny, kamaratka, ci len niekde nahodne ju stretavas? Ze ona je napriklad predavacka a ty klient?
@anonym_4365c3 pozri sa, nahodne ju nestretávam, stretavame sa v práci,nebudem specifikovat. Ja nie som jedina, ktora bola prekvapená ako tu vystupuje a aka je nazivo, takze to nie je len moj subjektivny pocit.
ale nie iba to, možno je daný človek introvert a písomný prejav mu ide oveľa lepšie ako kecať s niekym naživo. to neznamená že je nejaký zaostalý alebo čo…
@anonym_autor neriešim a nesnorím po cudzích ľuďoch, neživím ich, nezaujíma ma, ako sa prezentujú. Je to pod úroveň….
@anonym_191475 ja som tu troch nasla a nahodne, lebo sa takmer vsade strkaju. To nebolo tak,ze nemam co na robote,tak ich googlim.ale kazdy je z nich iny, druhy sa tu hrá na poctivca a svatuskara a v reale je to jeden ku....evnik atd.
@anonym_autor a mas aj teoriu, preco to robi? lebo ak teda tuna dokaze nebyt slaboducha, tak preco nazivo sa tak tvari? 🙂
@reanda netuším, naživo sa nedokaze vjadrit a tu ano. Mozno je v reali pod tlakom, tak si nedokaze nazor ppvedat,ja neviem
@anonym_autor nedavno som zalozil temu a v pribehu dvoch hodin ma identefikovali 3 a hned mi pisali ci volali. a bola to tema co sa dotykala aj ich cize to citali a zamerne nic nenapisali.
@anonym_879bd2 a co to bolo za temu,ze si ich tak podrazdil :D
ale nie iba to, možno je daný človek introvert a písomný prejav mu ide oveľa lepšie ako kecať s niekym naživo. to neznamená že je nejaký zaostalý alebo čo…
@biba_18 ja som to trosku inak myslela...nazivo sa vyjadruje ako z pomocnej školy proste, nie,ze sa vyjadruje stručne.
@anonym_autor je to nyusika? Či tá tu už nie je?
@anonym_f0544b ta tu je bez fotky :D ale nemyslim ju
@anonym_autor a tu za ňu píše kto?
@anonym_879bd2 a co to bolo za temu,ze si ich tak podrazdil :D
@anonym_autor zeby priznanie z podvadzania ?
@anonym_autor a tu za ňu píše kto?
@biba_18 necudovala by som sa,keby si pomahala AI :D
@anonym_c57fed je fajn,ked ta vie pobavit :D
@anonym_autor Áno veľmi sa bavím na tom, ako prezentuje, aký život vraj má a skutočnosť je ďaleko od pravdy. Ale nestarám sa...ak to tej osobe pomôže psychicky, keď si virtuálne vytvorí iný život, tak budiš. Aj tak tu osobu ľúbim, veď sme jedna krv.
tak je taká zaostalá ale používa bežne ai? ok 🤨 a podľa čoho si ju tedy spoznala, keď nemá fotku a vyjadruje sa inak ako v reale?
Spoznala som tu rodinného príslušníka, aj keď píše už anonymne, viem, že je to ten istý. A 3/4 z napísaného nie je pravda.
Ja viem že viestta dosť často používa google a KI takže až taká múdra ako sa tu ukazuje vôbec nie je
@anonym_autor ja to skúsim @v....t.
@markusrasford myslíš ta co sa rymuje s vegeta a rovnako sa do všetkého mieša?
tak je taká zaostalá ale používa bežne ai? ok 🤨 a podľa čoho si ju tedy spoznala, keď nemá fotku a vyjadruje sa inak ako v reale?
@biba_18 ja som nepovedala,ze tu nema fotku, lebo fotku ma. To s AI bol samozrejme vtip, ozaj neviem preco tu pôsobi,akoby to iny clovek pisal.
Spoznala som tu rodinného príslušníka, aj keď píše už anonymne, viem, že je to ten istý. A 3/4 z napísaného nie je pravda.
@anonym_2b5c17 takych je tu viac. 👍👍
@anonym_autor Áno veľmi sa bavím na tom, ako prezentuje, aký život vraj má a skutočnosť je ďaleko od pravdy. Ale nestarám sa...ak to tej osobe pomôže psychicky, keď si virtuálne vytvorí iný život, tak budiš. Aj tak tu osobu ľúbim, veď sme jedna krv.
@anonym_c57fed no,asi to tej osobe pomaha,inak si to neviem vysvetlit
@anonym_autor To je jasné. Tak to väčšinou chodí.
@anonym_c57fed stretávate sa a tvárite sa že o ničom neviete?
@anonym_autor začína sa na L?
Ja tu mám jednu švagrinú, ale ona sa tu prezentuje tak, ako aj v realite, čiže žiadna sláva 🙈
@biba_18 ja som nepovedala,ze tu nema fotku, lebo fotku ma. To s AI bol samozrejme vtip, ozaj neviem preco tu pôsobi,akoby to iny clovek pisal.
@anonym_autor ked si tu anonym, tak proste napis o koho ide. Ci coho sa bojis?
@anonym_autor Z toho čo čítam: irituje ťa, že siahodlho druhým nakladá a v realite pôsobí hlúpo, slaboducho, zakríknuto. Mne by z tohto všetkého vadilo len to slovo: “nakladá druhým”. Si si istá, že ju nehodnotíš príliš subjektívne? Pôsobiť hlúpo a písať drzo nie je žiaden hriech. Ak teda druhým neubližuje. Vieš ako povedal Forrest Gump: pre hlupáka každý hlúpy. Možno je len introvertka, ako som aj ja. V realite som tu spoznal jedného muža, oslovil ma s problémom a aj sme sa stretli. Stali sme sa najlepšími priateľmi. Dokonca sme zistili, že sme v detstve bývali blízko seba a možno sa aj poznali. Stretávame sa pravidelne, ale už si tu na koniku nepíšeme. Ani už neviem jeho nick. Nemyslím, že som na neho pôsobil zásadne inak. V realite sa introvert ťažšie vyjadruje pred ľudmi, o ktorých si myslí, že ho budú hodnotiť. A ty hodnotíš. Ale nechcem v tebe vyvolať pocit, že ťa kritizujem. Len chcem ti ukázať iný uhol pohľadu. Možno neviem čo vieš ty a dotyčná je maska. Ale možno jej aj krivdíš.
@anonym_autor ked si tu anonym, tak proste napis o koho ide. Ci coho sa bojis?
@anonym_4365c3 Lebo jej je ĺahšie takto ju okydať .Keby prezradila kto to je, zajtra sa jej nebude vedieť do očí pozrieť v práci. Keby chcela, už jej to dávno povie, že sranda, že sa tu prezentuje inak .Ale o nej bez nej je to lepšie.

@anonym_879bd2 tak asi sa k tomu nechxu priznavat a mozno sa vyjadruju v temach,ale ako anonymky
@anonym_autor nedavno som zalozil temu a v pribehu dvoch hodin ma identefikovali 3 a hned mi pisali ci volali. a bola to tema co sa dotykala aj ich cize to citali a zamerne nic nenapisali.