icon

Ľudia z Modrého koníka v reálnom svete

Včera o 18:17

Poslednu dobu ma prekvapilo, ked som tu nahodne nasla par prispevkov od ludi, ktorych poznam osobne a tuto vystupuju uplne ale uplne inak ako v realnom zivote.
Napriklad jedna mamicka je tu velka frajerka, naklada tu hocikomu, jej prispevky su siahodlhe a v realnom zivote je to jedna zakriknuta zena, ktora posobi dojmom,ze nevie naratat do 5 a ked sa ma k niecomu vyjadrit, tak ma problem jednu zmysluplnu vetu zosmolit.
Aku skusenost mate vy? Tiez ste sa stretli s tym,ze tu sa prezentuju uplne inak?

Strana
z4
miadi
Dnes o 04:14

Ja som na MK nasla jednu kamosku . Spoznala som ju cez MK . Riesila tu jeden dost velky problem a zeny boli dost hnusne k nej . Mali pravdu no nechcela tomu verit. Lebo to bol jej zivot a nechcela aby ta kruta pravda bola realita . Zaujala ma tym aka bola neskutocne mila slusna aj k tym najhnusnejsim . Ano isla si svoje chcela byt slepa no nikoho kto ju urazal neurazala . Aj uznala svoje chyby .. urcite veci prijala hoci neboli prijemne. Posobila velmi ustupcivo neisto. A v realite ked som ju stretla uplne iny dojem. Sikovna krasna akcna sebavedoma zena az clovek nechcel verit ze prave jej sa stal ten problem ktory tu riesila . Nepretvarovala sa ani sa inak neprezentovala na nete . Len clovek moze inak posobit nazivo a na nete.. Je to ale smutne ze ju v realite povazujes za hlupu ci negramotnu . Mozno ju len podcenujes . Ona to z teba citi a preto s tebou komunikuje tak ako s tebou komunikuje .

777januska777
Dnes o 08:24

Ja osobne mam rada fórum a celkovo svet v tomto "anonymnom" prostredi, lebo tu skor vidis ludske srdcia a to co v nich skutocne je. V reálnom svete sme často slušní a tichí, žijeme si svoju vlastnú rolu pre kazde prostredie. Ja sama v realite som podobna ako tu, aspon teda podla ludi, ktori ma dobre poznaju (tak 3 ľudia), ale nemyslim si, ze ludia mimo môjho súkromia by to potvrdili, taki ludia by isto nasli nejake nezrovnalosti tu ci v realite. Preto mam rada internetovy svet, tu vidis ludske srdce priamo, bez rušivých vplyvov. Tu človek ukaze to najlepsie a casto aj to najhorsie zo seba bez lesku reality.

jesenzima
Dnes o 08:55

@anonym_autor na internete sa takmer každý prezentuje inak 🤷 tiež poznám jednu mamičku odtiaľto aj v realite, tiež je to akoby iný človek, ale tak čo už.. možno to ľuďom dvíha sebavedomie, keď zo seba robia "lepších" ...

reanda
Dnes o 11:48
@777januska777

Ja osobne mam rada fórum a celkovo svet v tomto "anonymnom" prostredi, lebo tu skor vidis ludske srdcia a to co v nich skutocne je. V reálnom svete sme často slušní a tichí, žijeme si svoju vlastnú rolu pre kazde prostredie. Ja sama v realite som podobna ako tu, aspon teda podla ludi, ktori ma dobre poznaju (tak 3 ľudia), ale nemyslim si, ze ludia mimo môjho súkromia by to potvrdili, taki ludia by isto nasli nejake nezrovnalosti tu ci v realite. Preto mam rada internetovy svet, tu vidis ludske srdce priamo, bez rušivých vplyvov. Tu človek ukaze to najlepsie a casto aj to najhorsie zo seba bez lesku reality.

@777januska777 presne tak to aj ja vnimam.. ze svet na internete mi casto pride realnejsi, ako 'realita', kde sa kazdy potrebuje nejak tvarit a na nieco hrat, aby prezil.. nemyslim teraz facebookove profily, ci instagram, kde si niekto vytvara o sebe obraz, aky by chcel byt, lebo v realite mu to moc nejde.. ale prave taketo fora a diskusie, kde sa ludia vdaka uplnej ci ciastocnej anonymite nemaju potrebu az tak drzat svojej fasady.. a mne to vyhovuje.. vidiet ludi v ich vacsej prirodzenosti, ako za maskou slusnosti a toho, 'co sa patri'.. aspon lahsie vies, na com s nimi si 😀

Strana
z4