Lyoness Slovakia a vaše skúsenosti s ním
Máte niekto skúsenosti?? vaše názory
@zuzana76 ale funguje to ... a k sekte to ma daleko.... to by sme tam mohli potom dat kazdy vernostny system..
tak tu sa pise 10 a na zaciatku temy bolo, ze dve eura.....tak kde je pravda?
Ak zavoláte na infolinku spoločnosti, dozviete sa, že na zaregistrovanie potrebujete človeka, ktorý je už v systéme. On za vás zaplatí registračný poplatok 10 €, to znamená, že musíte prostredníctvom tohto systému minúť 2 000 € (60 252 Sk), aby sa mu investícia do vás vrátila. Zľavu vo výške 1 % však nedostanete hneď, ale peniaze sa vám budú kumulovať na vašom účte v Lyoness. Až keď dosiahnete zisk 10 €, peniaze prevedú na váš bankový účet. Na prvý pohľad to vyzerá, že všetko je zadarmo, no už z jednoduchých výpočtov vyplýva, že na to, aby ste dosiahli túto sumu, musíte minúť až 1 000 € (30 126 Sk).
funguje to pre par ludi, tych co sa dostali vyssie a ti stale potrebuju dalsich zakaznikov, aby nakupovali a aby ti vyssie stale mohli z toho nieco mat
http://www.birdz.sk/forum/vysvetli-mi-niekto-pr...
1) Lyoness je hra typu letadlo. Nehraje se tu ale s primymi vklady, ani s provizemi pojistoven, ale ze zacatku jen se "slevami" vybranych obchodniku.
2) Clenstvi neni bezplatne - zaplatit za vas musel ten, pres koho jste do systemu vstoupili, a vy budete muset take platit za novacky (pokud jeste nejaci budou), abyste videli drive vic nez 1% vlastni slevy.
3) Sleva sama je diskutabilni, vraci se zanedbatelna castka u maleho spektra obchodniku, jejichz zbozi byva casto predrazene o vic, nez cini celkovy vraceny rabat, a prima vernostni karta je vyhodnejsi.
4) Penize z rabatu system jednak blokuje (nejdou volne investovat), druhak zadrzuje (musite cekat, az pod vami geometrickou radou naskoci mnozstvi dalsich pozic, ktere pak budou cekat jeste dele).
5) System je zradny v tom, ze novacka presvedcuje o bezplatnosti a nezavaznosti. Nezavaznost se pritom tyka jen pocatecniho pasivniho konzumu, ktery neni z duvodu 3) nijak zvlast vyhodny, a z duvodu 4) uz vylozene nevyhodny. Jakmile se v nem vase blokovane rabaty, jiz vas nuti pokracovat, jinak o ne prijdete.
6) Kupovani pozic a platba za novacka je jiz vylozenym rysem podvodne hry typu letadlo, a nehraje roli, zda plati posledni clanek, nebo vas doporucitel.
OPAKUJI - NEKDO MUSI PRACOVAT A VYTVARET HODNOTY
. NENI MOZNE, ABY VSICHNI BOHATLI TIM, ZE SI BUDOU VZAJEMNE PRODAVAT KORUNU ZA DVE KORUNY. LYONESS NIC NEVYTVARI, DOSTAVA JEN PENIZE OD OBCHODNIKA, Z VKLADU PREDPLATITELU POZIC A REGISTRACNICH PLATEB. TEDY JAKYKOLI ZISK JEDNOHO JE PODMINEN JEHO VLASTNI A PREDEVSIM ZTRATOU MNOHA JINYCH, A NASLEDNE DALSICH, CO BUDOU MUST KRYT JEJICH ZTRATU.
tak, toto som našla a trošku to načrtáva o čo tam ide
@zuzana76 nie aj bezny clovek ma z toho vyhody... je to ako kazdy vernostny system..a je to na kazdeho kto sa ako zariadi.... mne to funguje tak preco to nevyuzivat.... 🙂 🙂 🙂 nerobim to aktivne , nenahovaram ludi na t...ked pride k tomu rec a dany clovek ma zaujem tak zaregistrujem a dalej davam cez firmu nas espop moznost dostat taku zlavu...
@michaela80 dobre tak len 40 celkovo. ziadni ini pod tymi 40timi. Kolko musi nakupit tych 40 ludi aby si KAZDY mesiac zarobila 800 euro? ty si spomenula len november. Ale kay mas priemer rocne? V novembri, decembri si to viem aj predstavi, ked ludia viac kupuju, Ved idu vianoce. Ale taky zaciatok roka. Led ludia uz nemaju prachy. Aj riadne obchody statisticky maju prvy stvrt az polrok mensie obraty. Od jari, leta to stupa, dovolenky a tak, ale neuverim, ze mi ta vynde v priemere mesacne za cely rok 3000 €. A za tieto prachy nemusim v kancli nikoho prehovarat, nieco popisem, potelefonujem, pomailujem, popijem kavicku, obcas nejake to pojednavanie, co je celkom zaujimave, nejaky ten meeting co je este zaujimavejsie. Na nakupy idem tak ci tak a tam zbieram bez prehovarania a blbych vecierkov body a mam pokoj. OK uznavam, ludia bez roboty co maju cas a malo prachov sa chytaju kazdej slamky. Ale toto je podla mojho nazoru nie ta spravna cesta. Ja som bola a stale ostanem za poctivu pracu. Na konci dna aspon vidim, ked je moj stol upratany, vsetky pripady, aj ti najtazsie, poriesene, ze som nieco dokazala. A tak isto je to aj s inymi profesiami.
toto ma pobavilo.je to z reakcie na blog, co sem dala zuzka
...Napriklad normalny clovek ktory kazdy den nakupuje v stavebnictve material napriklad za 200-300 eur a ma zlavu 5-10 percent,tak si vypocitajte kolko penazi sa mu vrati za mesiac naspat...A to je len jedno odvetvie...no, v stavebnictve bezne nakupujem denne🙂
@michaela80 len v hrsti? ja ho mam v nehnutelnostiach a v banke, kde to mam tak zabezpecene, ze keby banka aj skrachovala, ja moje prachy dostanem 😉
@yanni lenze ja v ylones nemam investovane peniaze cize nemam o co prist.... 🙂 🙂 🙂 stale mi to len dava..takze preco nepokracovat na nakupovani veci ktore musim tak ci tak kupit... 🙂 🙂
@yanni no kazdy mesiac mi chodia...nie stale take sumy ale ide to...nechytam sa kazdej slamkky .-)))) nepotrebujem..mam s.r.o spolocnost a zastupujem 2 americke znacky na nasom trhu... plus robim skolenia ktore su dobre platene.... ... oki myslim ze ta debata sa riadne zvrhla....mne to funguje..nech je za tym kto chce je mi jedno.... pokial mi to dava peniaze tak o.k. budem takto kupovat.... preco nie?
takze baby, ja som len tak zo zaujimavosti kukla nemecku lyoness stranku. Hladala som obchodnikov, kde sa da priamo kupovat kartou. Zijem v Mnihcove, takze som tam nahodila Mnichov. A viete kolko firiem mi vyckocilo????
Podrzte sa AZ JEDNA. A viete aka? Ze vraj ambulancia na laserove operacie oci. Ludia ja sa rehocem az sa steny otriasaju. Dufam, ze teraz nikl nevbehne do kancla 😀 😀 😀 😀 V celom becirku je tych firiem 13 a to len take cudne, kde fakt nakupujes tak raz za rok ak vobec.
Na poukazky je tych obchodov viac, ale to uz je pre mna vela roboty, zohnat /kupit si tie poukazky. Este viac to ide cez internet, ja sice nakupujem dost cez internet ale aby mi z toko nieco kvaplo musela by som nakupovat cez net vsetko 😕 😕 😕
@aduskatt kazda minca ma 2 stany.... vies ked niekto povie A tak zakonite niekto musi povedat B.... len si vezme dojcenie.... tie co nekoja su proti kojeniu a budu sa branit zubami nechtami ake je to nepodstatne a tie co koja aj 2-3 rocne deti sa za neho taktiez budu bit..to mas tak isto..mne to funguje..a kazdy sa zariadi podla seba...ja namiesto tesco karticky vytiahnem lyoness .... niekto nevytiahne nic a potom ani cakat nemoze nic ze sa mu vrati...
@yanni vidis a ja som si hodila len humenne a naslo mi 36 predajcov..no kde sa hrabe Mnichov 🙂 🙂 🙂 ok koncim tuto debatu ...
@michaela80 ale clenstvo v lyoness, cize registracia je bezplatna,ci??? 😕
@michaela80 ale ked ty nebudes kupovat a ani ti tvoji 40 tak nebudes mat nic. mne prachy v banke vynasajku bez toho aby som pohla prstom, cize ziadne nakupovanie, prehovaranie a pod. A su dobre zabezpecene. Nehnutelnost su bez tarchy a zarabaju na seba a este aj na "zarobok". tu v DE sa vravi, ze najlepsia zabezpeka v starobe, je vlastna nehnutelnos bez tarchy. Lyoness nemusi fungovat az do tvojej smrti a z toho si asi nesporis aj na dochodok.
@katmi ten kto ta zaregistruje zaplati 2 eura..alebo sa mozes bezplatne na nete...
@michaela80 no jo, niketo poviea A, niekto B.lewn tu sa hovorilo o dvoch eurach a na stranke 10 eur.a vyber si, kde je pravda
@michaela80 dakujem.. to som chcela pocut..
@yanni lenze ja mam tiez prachy v banke ktore sa urocia..a taktiez byt v ktorom sme pred tym byvali v prenajme... 🙂 🙂 🙂 pre mna je lyoness iba plus a ako body pre teba..ja malo co robim v lyoness.a ide mi to... 🙂 🙂 🙂
@aduskatt akych 10 eur?
@michaela80 je to par prispevkov vyssie......prispevok 16,21
@aduskatt ak sa ti z nakupov nazbiera 10 eur tak ti ho daju na ucet ... nie ze ty platis 10 eur...co si
@michaela80 vidis tak darpo sa povie ze je to po celom svete. Na SK sa to moznor rozbehlo, lebo poprehovarani ludia si to ziadali a mozno aj ti obchodnici tam videli vidinu rychleho zbohatnutia, kedze aj oni maju z toho nejaky osoh. Tu to asi velmi nefungovalo, ludia su obozretnejsi, nedaju sa na kazdu blbost nahovorit, tak to jednoducho nefunguje a preto sa do toho ani obchodnici nerutia. Ved vravim, ze Slovaci chcu rychlo zbohatnut.
Tak zase som to kukla a viem aj preco. Len pre intenetovy predaj cez lyoness musi obchod jednorazovo zaplatit v Nemecku 790 € a mesacne 19 €. Cize kazdy normalny obchodnik, a hlavne ten maly, si to 3krat rozmysli.
Na porovnanie pre SK obchodnika je to 390€ a 19 mesacne.

@yanni lenze ja mam toho holuba v hrsti.... 🙂