Má čierna mačka naozaj priniesť nešťastie?
babeny prepáčte že otravujem, ale v mojom živote sa toho teraz deje fakt veľa. včera som šla domov z roboty a hľa, cez cestu mi prebehla čierna číča. zvyčajne neverím v porekadlá, ale dnes som dostala padáka z práce. neviem čo mám robiť. mám 3 detičky a neviem ako sa uživíme. má to súvis s tou čiernou číčou?? pomôžte mi prosím. verím v silu komunity. ps pozrite si prosím môj príspevok darček pre strýčka. veeeelmi dakujem baby
@diewcatqoo čo je😢
@diewcatqoo pomohli by ste mi pls🙏
Bola to len nahoda.. povery nie su pravdive. Prajem ti veľa síl a držím ti palce.
@terezkaarthuramax krásne ti ďakujem
Bola to prvá čierna mačka, ktorá ti prebehla cez cestu? Lebo, ak sa ti prvýkrát stalo niečo nemilé, tak mačkou to nebude.
Buď moderná. Ak ti to jedna číča pokazila, použi inú číču a peniažky zarob. 💪🏻
A vravelo sa dakedy tiež,že opraté,von na slniečku sušiace sa platené plienky, čisté,biele ako čerstvo nápadný sneh musela len čarodejnica prať 🤭.
@tehulka22233 číča iba niekam išla 🤷♀️ Tá za nič nemôže. Mne krížia cestu každý deň dve 🐈⬛ a v pohode. Aj ja aj 🐈⬛.
@gribka1 môj celý život je taká malá katastrofa. prvý raz mi taká mačka prebehla keď som mala 11 rokov. deň na to mi ukradli bicykel
To o čiernej mačke je len bosorácka povera. Ak si dostala padáka v práci, tak to nebolo zo dňa na deň, pokiaľ z tvojej strany nedošlo k vážnemu porušeniu pracovnej disciplíny.
Dnes sa tu roztrhlo vrece s takymi prispevkami, ze si uz zacinam mysliet, ze vypustili nejaky virus.
Ciernu macku neutralizuje tento bezovy psik 🐕. Chudata cierne macky, musi im byt z nas ludi smutno.
@dskjhfdlkdjhl kde su take príspevky?
@tehulka22233 Ale stáva sa ti zlé aj keď mačku nevidíš, však? A ukradnutý bicykel a strata práce sa ľuďom bežne stáva aj bez tej mačky.
Autorka zrusila ucet
@janulik2008 chcela som ju niečim potešiť..Je mi to trochu ľúto
@janulik2008 mk jej zrušil účet keď si sama zrušíš píšu tam iné
@stellarstar aha nevsimla som si 😬😁 len som videla ze nema ucet 😉
Ťapa
@janulik2008 ani sa nečudujem,veď to bol trol alebo nejaký provokatér,
tak určite,vyrazia ju z roboty a ona bude míňať na darčeky
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-slavnosti-a-darceky/kde-najst-priaznive-darceky-pre-stryka/
@rozculena dala som si jej profil do vyhladavania a ozaj 🫣🫣🫣 ale uvidis ona sa vrati
...asi vytváranie viacnásobných účtov 😉, pretože neviem,čo iné porušila...
@zuzanita1609 mne porušila nervy s jej slovnou zásobou....
čaute žienočky.....darček pre strýčka......z hĺbky môjho srdiečka vás prosíkam o radu. ďakujem krásne anjelik
jdu blejt,velebnosti
@rozculena povedzme si úprimne, občas sa tu objaví aj príspevok, ktorý vytočí aj úplného "salámistu". Idú sviatky, ľudia bláznia a niektorí po svojom 😁. ...alebo ešte niekto v pubertálnom veku 😉
Asi za vymazanie jej účtu tiež môže čierna "číča" 😮
@terezkaarthuramax vsade, jeden debilnejsi ako druhy😉 Pohladaj, nemozes nenajst😉
@tehulka22233 pre istotu som si pozrela kalendár ale nebolo trinásteho takže nič 🐈⬛
@dskjhfdlkdjhl dnes som mala v práci presne takýto deň aké sú dnes témy na fore🙂 ja som si fakt myslela, že som v Matrixe...to co niektorí ľudia, zakaznici dokazovali....ľudia naozaj otupjevaju a čím ďalej tým viac...bohužiaľ, Slovákom sa už fakt nedá pomôcť 😐
Nedávno som čítala, že keď ti prebehne cez cestu čierna mačka tak to znamená len jediné. Že to zviera niekam ide 😁

Wtf