icon

Má Karin vysoké čelo?

6. nov 2023

Ma podľa vás vysoké čelo?

autor
•
6. nov 2023
thereisabear
•
6. nov 2023

Áno

matullienka
•
6. nov 2023

Áno

ankare
•
6. nov 2023

Áno.

syslik81
•
6. nov 2023

to uz nieje celo ale pristavacia draha pre lietadlo ... :-P srandujem samozrejme ze ma vysoke celo

leskovael
•
6. nov 2023

Áno má. Mňa by ale zaujímalo, čo vedie niekoho pýtať sa takéto otázky. To neprskám, len ma to naozaj zaujíma, lebo nechápem.

lindous
•
6. nov 2023

No nízke ho nemá, ale kým si sem nedala túto fotku, tak som si to nikdy neuvedomila 😅

koniarova
•
6. nov 2023

Mne sa tá foto nezdá. Podľa mňa je upravená.

iwet25
•
6. nov 2023

@koniarova to je video z jej instagramu. Bohužiaľ nie je tam filter.

klip0
•
6. nov 2023

A čím je známa táto Karin? Kto to je ?

mima1608
•
6. nov 2023

@klip0 Karin Haydu - slovenská herečka a moderátorka

bloger
•
6. nov 2023

Nehrala ona náhodou v tom seriáli Chlapi neplačú? Určite jednoznačne má.

tatianka0000
•
6. nov 2023

@bloger ano hrala

fotoarch
•
6. nov 2023

Ludkovia, hadam sme evolucne pokrocili, a tieto otazky uz nekladieme ... Nemame sa na co ine uz v zivote, ci o zivote pytat ?

minenkak
•
6. nov 2023

Môj foter má čelo až po temeno hlavy, takže nie ona nena vysoké čelo,má normálne čelo

barborachors
•
6. nov 2023

Belohorcova ma vyššie, ked uz. Inak vekom sa línia vlasov pri čele zužuje a stencuje, resp redne. Takéto vycesanie nie je lichotive, pôsobí to tvrdo a nepristane jej to. Navyse neustalym nosením takto upnutych vlasov sa ten korienok vylysi úplne a uz nenarastie....
Ak ma kamarátov teplych kadejakych stylistov a nikto jej to nepovie, tak nemá ozajstných priatelov. Lebo toto je CZ - celé zle.

barborachors
•
6. nov 2023

@leskovael si na ženskom fóre a ženy tu uz davno neriesia len plienky a UM. Riešia sa aj otázky krásy a estetiky, zvlast pri celevritach ktore sa vsade cpu, a prezentuju sa ako "dokonale". Dokonca je tu aj skupina o plastikach, kde sa este viac pertraktuju obdobne témy 😁
Otazka autorky nie je nijak poburujuca skor ide o nejake meritko co je uz akoby cez a co este nie.

daniela2202
•
6. nov 2023

Áno...aj vysoký príjem ...😁😂😁😂😁

dezo23
•
Odpoveď bola odstránená
•
leskovael
•
9. nov 2023

@barborachors skupina o plastikách je o plastikách, kde si ženy radia, alebo píšu skúsenosti, zdieľajú operácie ktoré majú za sebou (sama som v skupine a istý čas som bola pomerne aktívna). "Celebrity ktoré sa samé všade cpú a prezentujú sa ako dokonalé" je ako názor (pri všetkej úcte) starej tety z dediny. Stále to nieje odpoveď na moju otázku, čo vedie niekoho riešiť, či má iná osoba vysoké čelo, alebo nie. To akoby som sem zavesila niekoho fotku a idem sa pýtať, či má veľký pupok, veľký nos, veľké prsia, veľké nohy, veľké uši, malý zadok atď atď.. Všetky otázky sú úplne z cesty a nedáva mi zmysel, prečo sa toto niekto opýta. Odpovede od autorky som sa ale nedočkala. Nevadí. Aspoň ona dostala odpovede na jej otázku🤷🏽‍♀️

katarinkacat
•
5. dec 2024

Áno a teda extrémne...

katarinkacat
•
5. dec 2024

@iwet25 u
@minenkak tak to teda nemá toto je čistý extrém

bielasovicka
•
5. dec 2024