icon

Má Karin vysoké čelo?

6. nov 2023

Ma podľa vás vysoké čelo?

autor
6. nov 2023
thereisabear
6. nov 2023

Áno

matullienka
6. nov 2023

Áno

ankare
6. nov 2023

Áno.

syslik81
6. nov 2023

to uz nieje celo ale pristavacia draha pre lietadlo ... :-P srandujem samozrejme ze ma vysoke celo

leskovael
6. nov 2023

Áno má. Mňa by ale zaujímalo, čo vedie niekoho pýtať sa takéto otázky. To neprskám, len ma to naozaj zaujíma, lebo nechápem.

lindous
6. nov 2023

No nízke ho nemá, ale kým si sem nedala túto fotku, tak som si to nikdy neuvedomila 😅

koniarova
6. nov 2023

Mne sa tá foto nezdá. Podľa mňa je upravená.

iwet25
6. nov 2023

@koniarova to je video z jej instagramu. Bohužiaľ nie je tam filter.

klip0
6. nov 2023

A čím je známa táto Karin? Kto to je ?

mima1608
6. nov 2023

@klip0 Karin Haydu - slovenská herečka a moderátorka

bloger
6. nov 2023

Nehrala ona náhodou v tom seriáli Chlapi neplačú? Určite jednoznačne má.

tatianka0000
6. nov 2023

@bloger ano hrala

fotoarch
6. nov 2023

Ludkovia, hadam sme evolucne pokrocili, a tieto otazky uz nekladieme ... Nemame sa na co ine uz v zivote, ci o zivote pytat ?

minenkak
6. nov 2023

Môj foter má čelo až po temeno hlavy, takže nie ona nena vysoké čelo,má normálne čelo

barborachors
6. nov 2023

Belohorcova ma vyššie, ked uz. Inak vekom sa línia vlasov pri čele zužuje a stencuje, resp redne. Takéto vycesanie nie je lichotive, pôsobí to tvrdo a nepristane jej to. Navyse neustalym nosením takto upnutych vlasov sa ten korienok vylysi úplne a uz nenarastie....
Ak ma kamarátov teplych kadejakych stylistov a nikto jej to nepovie, tak nemá ozajstných priatelov. Lebo toto je CZ - celé zle.

barborachors
6. nov 2023

@leskovael si na ženskom fóre a ženy tu uz davno neriesia len plienky a UM. Riešia sa aj otázky krásy a estetiky, zvlast pri celevritach ktore sa vsade cpu, a prezentuju sa ako "dokonale". Dokonca je tu aj skupina o plastikach, kde sa este viac pertraktuju obdobne témy 😁
Otazka autorky nie je nijak poburujuca skor ide o nejake meritko co je uz akoby cez a co este nie.

daniela2202
6. nov 2023

Áno...aj vysoký príjem ...😁😂😁😂😁

dezo23
Odpoveď bola odstránená
leskovael
9. nov 2023

@barborachors skupina o plastikách je o plastikách, kde si ženy radia, alebo píšu skúsenosti, zdieľajú operácie ktoré majú za sebou (sama som v skupine a istý čas som bola pomerne aktívna). "Celebrity ktoré sa samé všade cpú a prezentujú sa ako dokonalé" je ako názor (pri všetkej úcte) starej tety z dediny. Stále to nieje odpoveď na moju otázku, čo vedie niekoho riešiť, či má iná osoba vysoké čelo, alebo nie. To akoby som sem zavesila niekoho fotku a idem sa pýtať, či má veľký pupok, veľký nos, veľké prsia, veľké nohy, veľké uši, malý zadok atď atď.. Všetky otázky sú úplne z cesty a nedáva mi zmysel, prečo sa toto niekto opýta. Odpovede od autorky som sa ale nedočkala. Nevadí. Aspoň ona dostala odpovede na jej otázku🤷🏽‍♀️

katarinkacat
5. dec 2024

Áno a teda extrémne...

katarinkacat
5. dec 2024

@iwet25 u
@minenkak tak to teda nemá toto je čistý extrém

bielasovicka
5. dec 2024

Jasné že má.