icon

Má niekto doma psa a je alergik?

petrapod
20. feb 2023
nelca84
20. feb 2023

@petrapod hocijaky alergik, ci konkretne alergia na psa?
Ja som alergik a mame v dome (dnu, nie na dvore) nemeckeho ovciaka.

macilaci
20. feb 2023

@petrapod ja som alergická na srsť psa a sú dnu 😁

strasko
20. feb 2023

My máme s mužom obaja alergiu na psa potvrdenú testami a máme psíka 🙂

nikol789
20. feb 2023

@petrapod aj ja mám alergiu na srsť a mame doma civavu a odvtedy ako keby alergia odišla 😄asi som si vybudovala imunitu tým alebo čo🤷🏽‍♀️

petrapod
autor
20. feb 2023

@strasko a máte nejaké reakcie?

petrapod
autor
20. feb 2023

@nikol789 zaujímavé🙂 to je fajn

petrapod
autor
20. feb 2023

@macilaci a nič?.

petrapod
autor
20. feb 2023

@nelca84 konkrétne na psa

ysseba
20. feb 2023

Aj ja mam alergiu na srst psov a maciek, volakedy sme mali psa este ked som o alergii nevedela… bola to katastrofa 😳

petrapod
autor
20. feb 2023

@ysseba :(

nelca84
20. feb 2023

@petrapod mam aj na psa, ale len stupen 3 (z 10) ale vobec to nepocitujem. Mame ho doma uz 9 rokov a nic.

lukbe
20. feb 2023

@petrapod sranda, čítam otázku a napadlo mi-to aj psi môžu byť alergici?🤔😂😂😂Nie je otázka ako otázka😉

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
mercy13
20. feb 2023

@petrapod moja dcerka 5rocna je alergicka, nasi maju vnutri psika, ked sme u nich, kycha, opuchnu jej oci a svrbia... Niekedy jej nic neni,inokedy to na nu pride velmi

majlo1234
20. feb 2023

My sme mali doma labrosku, a sestra a mama su alergicky, sestra mala vysev na kozi vzdy, ked s nim spala v posteli, inak nic zavazne.

petrapod
autor
21. feb 2023

@mercy13 aj u mňa,to je tak som. Tmtoho smutná lebo pŕs v rodine mi veľmi chýba . Chcem ho aj kôli deťom aby si budovali vzťah k zvieratám.

strasko
21. feb 2023

@petrapod takto, mali sme Fr buldočka, na neho som ja mala celkom silné kožné reakcie. Teraz máme kríženca z útulku s úplne odlišnou srsťou, na neho má kožné hlavne muž, ja vôbec. A mám kamošku, ktorá je alergička a zistila, že jej nevadí srsť yorkšírov, tak má dvoch. Na psíka čo máme u našich nemáme reakciu ani jeden (tiež kríženček).