icon

Má niekto kartu multisport?

katuch
9. apr 2022
petamich
9. apr 2022

napr. ja

katuch
autor
9. apr 2022

@petamich ako to prosím funguje. Dostali sme na skúšku na 1 mesiac zadarmo. Využívam to tak že idem niekde preukazem sa a mám vstup akoby zadarmo? Nechce sa mi veriť že niekto niečo dá zadarmo

ddaassuullaa
9. apr 2022

Ako zadarmo? Po skusobnej dobe platis, zalezi na zamestnavatelovi, aku cenu mesacne budete platit. K tomu je zoznam.prevadzok, kde karta plati. plus zrejme bude mozne platit kartu aj rodinnym prislusnikom. Cize za kazdu kartu platis mesacne.

katuch
autor
9. apr 2022

@ddaassuullaa ale na ten mesiac to viem využiť zadarmo

katuch
autor
9. apr 2022

@ddaassuullaa či nie? Nám to len spravili automaticky.dokopy nič nevysvetlene.preto sa pytam

ddaassuullaa
9. apr 2022

@katuch ano, to je propagacna akcia vsade, kam sa snazia dostat. A potom platis
Este dodam, karta je neprenosna, cize len ty na nu budes moct ist

katuch
autor
9. apr 2022

@ddaassuullaa čiže ak ju začnem používat akoby som sa zaviazala?

ddaassuullaa
9. apr 2022

@katuch u nas to tak bolo, ale ci aj u vas neviem. U nas podpisovali zmluvy o zrazkach z platu. Ale hlava mi to neberie, kedze mesiac mas mat na odskusajie. Spytaj sa u vas

katuch
autor
9. apr 2022

@ddaassuullaa ďakujem

liljana
9. apr 2022

Mesiac je na skusku, max.sa moze ist raz denne do nejakeho zariadenia. Potom sa casto plati 15-20 eur mesacne, zvysok doplaca zamestnavatel. Akurat ze ak este pride dalsia vlna covidu, tak bude zase pol roka nepouzitelna.

gertys
10. apr 2022

Moj manžel ma tu kartu. Maš do niektorych zariadeni pre seba vstup do zlavou alebo zadarmo. Zoznam je na stranke. No napr jemu zamestnavatel posiela na kartu kazdy mesiac 20€.

greta2017
10. apr 2022

Multisportka je uuuuzasna vec pokial ju budes vyuzivat. Nam strhuju 23e mesacne z vyplaty za nu ale to je nic v porovnani s tym kolko by som platila bez nej na roznych vstupoch. Svojho casu som ju vyuzivala denno denne aj cez vikendy aj cez dni pracovne. Je to fakt super. Je to jedina vec na ktoru sa po materskej tesim do prace😄😄😄

petamich
10. apr 2022

ja tiez suhlasim, ze je uzasna 🙂 a ano 1x denne mas vstup "niekam" zo zoznamu prevadzok bezplatne, ono neskor moze byt za to poplatok, ktory ti zamestnavatel zrazi zo mzdy ale to uz zalezi od zamestnavatela, ona myslim stoji 23E mesacne, niektory zamestnavatel ju hradi celu, inde si platia polovicu, vies mat potom k nej aj dodatkovu kartu (napr. pre manzela - za to je ale poplatok tych tusim 26E), ja osobne chodim 3x tyzdenne do fitka a teda mne sa to oplati, manzel ju tiez ma, tiez chodi do fitka, treba si to prepocitat, ci sa ti to neskor oplati

a to ze bola rok nepouzitelna, je logicke, ked boli prevadzky zatvorene a bola pozastavena aj platba za nu, takze mi to mohlo byt jedno

a nie tato testovacia je testovacia k nicomu ta nezavazuje, ked sa pre nu rozhodnes vydaju ti novu dlhodobo platnu

katuch
autor
10. apr 2022

@petamich
my to máme tak že prvý mesiac je testovacia zadarmo, 2.-6. mesiac 18€ a od 7 m 36€. No ja si neviem predstaviť že viem ísť do fitka. Som mama na plný úväzok. To je super pre slobodných bezdetná ych ktorí majú kopec času. Ja som rada že stíham odviesť na krúžky a že to vôbec stíham. Nič nerobím len furikujem s autom.steam faktory pre dcéru mi to asi nebude platit

petamich
10. apr 2022

@katuch ja som aktualne na materskej a cas na fitko si najdem ale jasne kazdy to mame inak a ak mas viac deti v roznom veku tak to uplne chapem, kazdopadne ako to funguje sme vysvetlili a to uz ty musis vediet, ci sa ti to oplati a budes si vediet najst cas alebo nie - je tam relativne siroke vyuzitie v roznych mestach ale treba mat na to cas, inak su to zbytocne vyhodene peniaze (mna napr. fitko podla typu cvicenia stoji 6-7E, cize uz v druhom tyzdni mesiaca sa mi to oplati), na inu osobu sa to pouzit neda ale treba sa informovat v tej konkretnej prevazdke, ak akceptuju multisport a ked to chces na dieta pouzit (mozno je to ine ako keby to chcek pouzit iny dospely a karta je na teba)

katuch
autor
10. apr 2022

@petamich ďakujem určite sa to dá využiť ak je na to čas. Ja by som tiež chodila. Áno mám deti v rôznom veku a trošku problém to nejako naplánovať.

dollyzv
10. apr 2022

@petamich dieťa má tiež svoju kartu

petamich
10. apr 2022

@dollyzv fakt to som nevedela, to nam vobec nespominali v praci, len ze hlavna a +1 sa da

dollyzv
10. apr 2022

@petamich u nás máme zamestnaneckú,+pre dospelú osobu,alebo dieťa(tam je nižšia cena ako pre dospelú osobu) ale možno každá firma to má inak 🙂

anonymous87
10. apr 2022

@katuch testovaciu kartu mas zadarmo. K nicomu ta nezavazuje. Kludne ju ten mesiac vyuzivaj. Ak sa po konci testovania rozhodnes vyuzivat program MS aj nadalej, dostanes tzv ostru kartu, za ktoru sa uz plati (blizsie infosky ti da tvoj zamestnavatel, lebo zalezi aku zmluvu uzavrel). K tvojej karte mozes mat aj sprievodnu kartu a detsku kartu (ale tiez info u zamestavatela, niektori sprievodne a detske karty nepodporuju.)
Zamestnanec MS toho casu na RD 😂

sonnenshein
11. apr 2022

@katuch My na nu chodime napriklad na plavaren aj s dcerou, ona ma vstup zdarma, my multisport. Ideme kludne aj 3x tyzdenne, plus manzel do fitka.

nikitah
20. feb 2023

@petamich prosím vás a napríklad mám na paušále karty ja plus zamestnávateľ dokopy 25€ a po vyčerpaní si už musím všetko platiť? A da sa aj prenášať paušál,že keď jeden mesiac nemienime tak sa mi to pre ešte do druhého mesiaca

anonymous87
20. feb 2023

@nikitah na karte nemas pausal. To nie je nabijatelna karta… raz denne mas vstup do zazmluvnenych prevadzok. Niekde su aj doplatky, niekde bez

lubi2002
16. máj 2023

Ahojte, mate prosim niekto aj detsku kartu Multisport? ak ano, ako to plati? vsade tam kde aj dospelacka alebo detska plati len na urcite veci? citam, hladam no nejako to nikde nevidim pisane.

kacusik69
16. máj 2023

@katuch u nas v praci momentalne tiez “akcia” mesiac zadarmo s tym, ze karta sa automaticky po mesiaci deaktivuje… vstupy su nie vzdy uplne zadarmo, kazda prevadzka ma svoje podmienky a vyska pripadneho doplatku je uvedena…

V minulosti (pred C-19) som multisport mala normalne, ale zrusila lebo som ani nemala cas ju vobec vyuzivat takze sa mi neoplatila napriek prispevku zamestnavatela…

kacusik69
16. máj 2023

@katuch prepac stary prispevok 🙂

rainee
30. sep 2024

Ahojte mna zaujima ako aktualne funguje ta sprievodna karta a aka je jej cena, ci sa to vobec oplati. Ja budem mat firemnu, polovicu plati zamestnavatel, polovicu ja, snad to vyuzijem.