icon

Má niekto skúsenosť s ipgymnáziom - večerné štúdium?

l3nka
24. júl 2010

ipgymnázium Bratislava, dvojročné štúdium - maturita

junovka
24. júl 2010

@l3nka ja sice nemam konkretne skusenosti s tymto gymplom, ale tiez som si robila vecerne studium-maturita 😉

cuchre
Autor odpoveď zmazal
grettka
24. júl 2010

suhlasim s cuchre, tato skola zial, skutocne nema dobru povest, pred rokom tam prislo k dost velkym problemom, chodili mi tam dve sesternice, a ani jedna neskoncila, nie pre zly prospech, ale pre interne problemy a rozbroje skoly... dokoncit studium by samozrejme chceli, ale ani jedna uz nechce tuto skolu. Skus sa radsej poobzerat niekde inde.
Ine skoly robia len 4-rocne studium, je to samozrejme dlhsi cas, jedna kamoska mi chodi na obchodnu akademiu, tusim amos, dalkovo, je to praktickejsie nez gymnazium, a tento skolsky rok by mala maturovat. 🙂

len.petra
25. júl 2010

@l3nka ahojky.. dorábala som si na kremnickej maturitu dištančnou formou štúdia a môžem to len odporučiť. Profesori boli zlatí a vychádzali nám v ústrety. V minulosti mala táto škola zlú povesť, ale teraz, keď zvýšili školné sa na školu hlásia tí, ktorí to myslia seriózne a poctivo sa na skúšky pripravujú. Aj profesori sú spokojnejší, pretože úroveň študentov je úplne o niečom inom ako v minulosti. Maturitu som si spravila na výbornú, dokonca ma prijali na vysokú školu, takže smelo do toho 😉