Má niekto skúsenosť s výrobkami Aloe Vera od LR?
Ahojte,chcela by som sa spýtať,či náhodou má niekto skusenosti s výrovkami Aloe Vera od firmy LR.
Kamarátka mi hovorila,že su dobre,takže by som sa chcela s niekým poradiť či su ozaj také dobré.Dakujem za všetký odpovede 🙂 🙂 🙂
juj to by bolo super, čím skôr, deti mi skolila dosť choroba mala som viac ale všetko už vypili, juj a teraz beru už druhe atb a akosi to nevyzera dobre, ved ked im da tretie tak kým sa potom z toho dostanu tak to bude riadna doba. starší sa vráti do škôlky a ta imunita bude tak nizka že opäť ochorie a mladší od neho zase.
Dobry den,vedel by mi niekto poradit?Syn ma atopicky ekzem pod kolienkami ma 19 m.Mal to cervene mokvajuce,kedze masticky nezaberali skusala som davat AV emergency sprej a velmi mu to upokojilo,ma to mensie ale stále cervene a na jednej nozke chrasticky sa mu robia.Davam mu to tyzden.Bolo mi poradene mu v tomto stadiu davat AV concentrate ale nemam pocit zeby to zaberalo.Vie mi niekto poradit ci mám v tom pokracovat alebo davat dlhsie iba ten sprej?alebo to mam kombinovat? Nie je nahodou niekto z TT kto sa tejto kozmetike aktivne venuje?Dakujem za vsetky info.
Dobrý deň ak by mal niekdo záujem o výrobky od lr alebo poradít ohľadom chorôb tak mi kľudne zavolajte na číslo 0902523008.pekný den
@marikaneni aloe broskyna,ale ak je dlhodoby kasek,doporucila by som radsej colostrum 😉