icon

Má Paci z Paci Pac deti a koľko má rokov?

27. nov 2024

Kolko má rokov? Je vydatá? Ma deti? 😄 len tak ma to napadlo pri pesničke 😂😂😂😂😄

lamonita
27. nov 2024

Okolo 30,nie, nie

kristinapetronela
27. nov 2024

Nemá deti

thirstymonk
28. nov 2024

Sranda, ze skoro nikto z tychto autorov pre deti nema deti. Ani smejo a tancula, ani jaros, ani jelenova. Ktovie preco. Asi keby mali, nemali by cas na tvorbu, ktovie.

dennissa16
28. nov 2024

@thirstymonk fiha deti ma, dokonca dcéra vystupuje v jej pesničkách

ayato
28. nov 2024

@thirstymonk tak to, že Jaroš nemá deti je asi pochopiteľné, kde by ich zobral. Jelenova deti má, dcéra s ňou vystupuje od malého decka, občas aj druhá. Malinyjam jeden z nich má deti určite či aj druhý neviem, Podhradská zo Spievankova tiež nie je bezdetná...

thirstymonk
28. nov 2024

@ayato preco kde by ich zobral? Je gay, ci co?

thirstymonk
28. nov 2024

@dennissa16 sranda, som nevedel 🙂

autor
28. nov 2024

@dennissa16 ktorá je jej dceraaaa? 😁

ayato
28. nov 2024

@thirstymonk áno je.

h2
28. nov 2024

@thirstymonk To existuje niekto, kto nevie, že Jaroš je gay?

jana_eyre_2
28. nov 2024

@thirstymonk aj v Spievankove vystupovali deti autorov keď sa spolu ešte bavili.. teraz už sú dospelé ich deti a autori rozhadani..

lindus_esterka
28. nov 2024

@h2 ja osm este pred minutou nevedela 🙈😂

autor
28. nov 2024

Aj Pac ma svoju dcéru v klipoch nie? Take dievčatko tmavovlase-teda aspoň myslím že je jeho 😄

thirstymonk
28. nov 2024

@h2 Viem len toľko, že keď nastupil do superstar, tak v izraeli bojoval za prava homosexualov či čo, ja som mal vtedy asi tak 10 rokov, alebo koľko :D Ale to ešte neznamena, že je hneď gay. Inak sa o jeho život nezaujímam, deti pesničky pozerajú, ja si tiež zaspievam, nemám problém s tým, že je gay, ani s tým, že mal dúhové traky v Lego Lego...

Ale samozrejme, nevedel som, že je gay. Nech je. Neni problem.

dennissa16
28. nov 2024

Skoro v každej pesničke je. Terezka Jelenova. Pozri si jej fotku a určite ju spoznas 🙂

tinkavvv
28. nov 2024

A ktoru paci myslite? Staru ci novu?

autor
28. nov 2024

@tinkavvv ja myslím muźaaa - Pac 😄

tinkavvv
28. nov 2024

Tak otazka znela - je vydata? Tak predpokladam, ze si myslela zenu.

yoxinka
28. nov 2024

Fíha má deti. V klipe Uspávanka z Farebného sveta je jej dcéra, pozri si to. Tam má asi 3 roky, dnes už bude pubertiačka. V Spievankove hrali všetky deti Márie a Riša. Dnes sú všetci pubertiaci alebo dospelí. Jaroš deti nemá a tých nových tvorcov som ja už moc neregistrovala, keďže náš najstarší má 13 rokov a vyrástol mi na Fíhe, Spievankove, mladšie baby majú rady Jaroša, ostatných nesledujem. Ešte Katka Koščová nahrala nádherné uspávanky pre deti a Katka deti má dve, pokiaľ viem.

autor
28. nov 2024

@tinkavvv jej to áno, ale ja som dala nižšie otázku ďalšiu haha a som myslela že to na to sa pýtate 😄😄😄😄

thirstymonk
28. nov 2024

No ty moj tiket, tak nahodou nam dneska YT hodil paci pac. Zmrzlina, či čo... katastrofa, smer hviezdna rota. Sory za uprimnosť. Uplne pod tonom, melodia slabota, text ani nehovorim. :D Ale keď to deti žeru, tak dobre. Moje si vypytali dvakrat za sebou :D

ariannazara
28. nov 2024

@thirstymonk som rada ze moje dieta obľubuje neme A JE TO 😂
Pat&Mat lebo tie sprostosti sa nedajú počúvat😂