Má Paci z Paci Pac deti a koľko má rokov?
Kolko má rokov? Je vydatá? Ma deti? 😄 len tak ma to napadlo pri pesničke 😂😂😂😂😄
Nemá deti
Sranda, ze skoro nikto z tychto autorov pre deti nema deti. Ani smejo a tancula, ani jaros, ani jelenova. Ktovie preco. Asi keby mali, nemali by cas na tvorbu, ktovie.
@thirstymonk fiha deti ma, dokonca dcéra vystupuje v jej pesničkách
@thirstymonk tak to, že Jaroš nemá deti je asi pochopiteľné, kde by ich zobral. Jelenova deti má, dcéra s ňou vystupuje od malého decka, občas aj druhá. Malinyjam jeden z nich má deti určite či aj druhý neviem, Podhradská zo Spievankova tiež nie je bezdetná...
@ayato preco kde by ich zobral? Je gay, ci co?
@dennissa16 sranda, som nevedel 🙂
@dennissa16 ktorá je jej dceraaaa? 😁
@thirstymonk áno je.
@thirstymonk To existuje niekto, kto nevie, že Jaroš je gay?
@thirstymonk aj v Spievankove vystupovali deti autorov keď sa spolu ešte bavili.. teraz už sú dospelé ich deti a autori rozhadani..
@h2 ja osm este pred minutou nevedela 🙈😂
Aj Pac ma svoju dcéru v klipoch nie? Take dievčatko tmavovlase-teda aspoň myslím že je jeho 😄
@h2 Viem len toľko, že keď nastupil do superstar, tak v izraeli bojoval za prava homosexualov či čo, ja som mal vtedy asi tak 10 rokov, alebo koľko :D Ale to ešte neznamena, že je hneď gay. Inak sa o jeho život nezaujímam, deti pesničky pozerajú, ja si tiež zaspievam, nemám problém s tým, že je gay, ani s tým, že mal dúhové traky v Lego Lego...
Ale samozrejme, nevedel som, že je gay. Nech je. Neni problem.
Skoro v každej pesničke je. Terezka Jelenova. Pozri si jej fotku a určite ju spoznas 🙂
A ktoru paci myslite? Staru ci novu?
@tinkavvv ja myslím muźaaa - Pac 😄
Tak otazka znela - je vydata? Tak predpokladam, ze si myslela zenu.
Fíha má deti. V klipe Uspávanka z Farebného sveta je jej dcéra, pozri si to. Tam má asi 3 roky, dnes už bude pubertiačka. V Spievankove hrali všetky deti Márie a Riša. Dnes sú všetci pubertiaci alebo dospelí. Jaroš deti nemá a tých nových tvorcov som ja už moc neregistrovala, keďže náš najstarší má 13 rokov a vyrástol mi na Fíhe, Spievankove, mladšie baby majú rady Jaroša, ostatných nesledujem. Ešte Katka Koščová nahrala nádherné uspávanky pre deti a Katka deti má dve, pokiaľ viem.
@tinkavvv jej to áno, ale ja som dala nižšie otázku ďalšiu haha a som myslela že to na to sa pýtate 😄😄😄😄
No ty moj tiket, tak nahodou nam dneska YT hodil paci pac. Zmrzlina, či čo... katastrofa, smer hviezdna rota. Sory za uprimnosť. Uplne pod tonom, melodia slabota, text ani nehovorim. :D Ale keď to deti žeru, tak dobre. Moje si vypytali dvakrat za sebou :D
@thirstymonk som rada ze moje dieta obľubuje neme A JE TO 😂
Pat&Mat lebo tie sprostosti sa nedajú počúvat😂

Okolo 30,nie, nie