Má pracovník zásielkovne právo informovať o balíkoch?
Ahojte, na uvod prepacte za anonyma ale potrebujem sa len poradit, Ak si objednate balik cez zasielkovnu packeta a idete si poň, v danej zasielkovni vsak mate aj iny balik ale chcete vyzdvihnut len jeden konkretny, pracovnikovi ktory tam pracuje poviete cislo balika, on je povinny alebo ma pravo vas informovat aj o dalsich balikoch a nanutit vam aby ste si ich vybrali ak su na vase meno alebo na meno vasho rodinneho prislusnika?, alebo ma s vami riesit len ten konkretny balik pre ktory ste si prisli a ku ktoremu ste mu nadiktovali udaje?..
keby to bolo naopak, že bola som v zasielkovni a ten druhý mi prečo nedali? 🙈
proste blbá zhoda náhod.
pracovník chce dobre a aj tak nie je dobré.
@mondolina ak by som si ten druhy nepytala tak sa logicky nestazujem ze preco mi ho nedali..
Neviem ako to je reálne, lebo mne ešte nikdy nechceli vydať balík, ak som im nedala heslo ku danému balíku. Aj keď ma v packete poznali, proste bez hesla mi ho nedali.
Manžel vedel heslo ku balíku odkiaľ?
proste chcel pomôcť. nič viac nič menej.
@klaudulixx nevedel, ja som mu urcite neposlala , pracovnik mu vraj povedal ze je tam na moje meno ešte jeden balik a aurat dnes konci expiracia, manzel sa opytal ze co to znamena a ze to znamena ze bude vrateny nazad ako nevyzdvihnuty, ze ci ho zoberie teda..manzel mi volal ale zial vybil sa mi mobil ale to je aj tak fuk lebo som mala v praci sefov a nemohli sme mat pri sebe telefon, takze by sa mi aj tak v tu chvilu nedovolal tak radsej povedal ze zoberie,tak mu ho dal a musel muz teda vyplatit, lebo vyplateny ešte nebol..
Nejak tomu neverím, nakoľko viem, že oni v packete majú problém, ak vydajú zásielku bez hesla 🙂
A prečo mu ten darček nemôžeš dať až na narodeniny?
@klaudulixx to viem aj ja preto sa cudujem ze manzelovi bol balik vydany bez poskytnutia hesla
Ak maju napriklad maly sklad v predajni tak sa snazia vydat vsetko. Hlavne teraz pred sviatkami. U nas v dedine obchodik aj davl oznam kde ziadal o vcasne preberanie vsetkych zasielok z tohto dovodu.
Tak áno,boli za iniciatívnych blbcov, nevyšlo im to. Možno by som im to povedala,napísala niekde, v dobrom,samozrejme, aby sa takéto trapasy nestávali.
To vážne ideš toto riešiť? Čo máte 5 rokov? Zamestnanc ti chcel len dobre, preto mu ho dal. Choď napísať hodnotenie do Packety. 🤦🤦🤦
A este manzelovi prezrad, ze na Vianoce darceky nenosi Jezisko 🤦
Zásielku bez hesla ani vydať nemôžu. A teraz späť k tvojej otázke. Predpokladám, že ti takúto možnosť ponúkol nie nanútil.
Môže sa balík vydať aj bez hesla. Ja tak chodím pravidelne ak je to teda poslané cez dpd. Ešte nikdy mi neposlali heslo, ale dávam OP.
Veď chod do zásielkovne s heslom a pýtaj si daný balík čo ti povedia.
@babulkomale pre boha ,,citajte prosim co pisem...
Ano, ked mali na pobocke viac balikov, vacsinou mi to povedali. A veru dobre spravili, pretoze sa stalo nie raz, ze sms nedorazila, tym padom som nemala ani kod a oni mi potom priamo na pobocke doposielali novu sms, aby som nadiktovala a vydali mi vsetky. Bez toho by balicky cestovali naspat k odosielatelovi. Ja som to teda ocenila, ze to povedali. Nabuduce neziadaj muza, ked tam mas 2 baliky a jednom je prekvapenie pre neho, aby to vyzdvihoval on. Poziadaj kamosku, mamu, kohokolvek ineho. Alebo vzhladom na to, ze to je tam par dni, najdi si cas to vyzdvihnut skor ako skonci odberna lehota. Ja tak niekedy vybieham z domu, ked uz deti spia (ked to mam v boxe), alebo ked odidu do skoly (ked je to na pobocke). A chybicky sa stavaju aj teraz, obzvlast pred Vianocami, ked tych balikov je vela a vsade maju preplnene. Mne vcera tiez jednu zasielku mali presuvat, pisali, ze nemohli pouzit miesto, kam mala ist, zadala som teda ine a o hodinku cinkla sms, ze je to na povodnom… jednoducho stava sa. U teba je to manzel, so mnou boli deti a krabica cela oznackovana, tiez bolo okamzite jasne, co v nej je a ze jedno vianocne zelanie bude splnene. Co uz, ziadna tragedia sa nestala.
Na druhej strane, keby zase balík neponúkol, tak by sa niekto mohol jedovat, ze tam musi ist dvakrat, ze preco mu predajca nepripomenul. Proste nádych, výdych a ukľudni sa, svet sa nerúca.
Ja som tiez raz takto objednala darček pre mamu, naplánovala som to tak, ze pride ked bude v praci a sama si ho pojdem vybrat na postu, avsak prisiel o den skor a este tak, ze poštárka stretla mamu v dedine a cez pol ulice na nu kričala, ze ma pre mna balík 😅 mama to dokonca aj vyplatila 😀 musela som si potom nieco vymysliet, aby nevedela, ze to mam pre nu a najlepsie je, ze ked som jej to o mesiac dala, ona si to aj tak nespojila s touto situáciou. Napriek tomu, bola som asi o desať rokov mladšia ako teraz a ani vo sne mi nenapadlo sa ist za to sťažovať na poštárku a hystercit, ze pokazila mojej mame prekvapenie 😀 ste dospeli ludia predsa ;)
@deniseee pisala som preco som ziadala muza, neviem ci citate vsetko co pisem alebo len cast,
@autorka Citam vsetko a stale nechapem tu strasnu tragediu. Rozculujes sa podla mna uplne zbytocne a opakujem, ze ja sa len tesim, ked ma upozornia, ze je tam toho viac a ak si citala ty moj prispevok, tak som sa presne vcera ocitla v podobnej situacii ako ty a deti si videli takto necakane svoj vianocny darcek, a tiez sa nic strasne a tragicke nestalo. Potesili sa vtedy a potesia sa aj pod stromcekom. To je cele.
No dobre je to nepríjemné, chápem ale neboj sa muž sa bude tešiť aj tak aj keď chápem že ťa to mrzí. Nič s tým už ale nespravis, čas nevratis a sťažovať na zamestnanca sa snáď tiež nebudeš
vzdy ma opozornili, ked som mala aj iny balik, ale bolo uplne ok, ked som im povedala, ze ten dalsi preberiem inokedy (nemam auto a bol to fakt velky balik, viac by som proste neodniesla)
Blbá zhoda náhod, aj keby si dokázala, že pracovník konal proti predpisom, už to nevrátiš. Tiež chcel asi len pomôcť, stalo sa. Nekazte si kvôli tomu s manželom pred narodeninami zbytočne atmosféru, nech tie narodky spokojne oslàvite 🙂
Veď ale to je predsa logické. Cez zasielkovnou zadavas email, ktorý sa eviduje v systéme, takže hneď vidia, aké balíky sú priradené k tomuto mailu. Pošta funguje inak. Tam to nevidia. Ja nevidím žiadne pochybenie pracovníka, ťukol do systému, videl dva balíky, vydal dva balíky
V zásielkovni keď prídeš po balík automaticky vidia všetky balíky, ktoré tam máš. Ja si u nás vyberám v 1 zasielkovni, kde vidím na monitor a vždy, ked tam mám viac balíkov a nadiktujem heslo na 1 balík hneď odomňa pýta aj ďalšie heslá a sama na monitore vidím, že tam mám viac balíkov.
Ten balík pre synovca končil dnes, tak si asi zle pozreli ten presmerovaný balík. Zásielkovne majú obmedzený počet balíkov, tak je logické, že teraz pred Vianocami sa ich chcú rýchlo zbaviť. Balíky presmerujú práve vtedy, keď je zásielkovňa plná. Zásielkovňa nemala odkiaľ vedieť, že je to darček pre manžela. Videli, že sú tam 2 balíky, tak povedali. Hlavne, keď videli, že si poslala muža.
🤔 nie vždy to dopadne tak, ako si človek myslí…
(a dobré “vždy” neznamená dobre…) hmm
Aj mne sa už stalo podobné. Môj muž je poštár, tak som darček pre neho dala poslať ako balík na poštu na inú poštu, nie tam kde robí. A zrazu mi odosielateľka píše, že balík poslala na inú poštu než som ja chcela, že to jej na pošte poradili, že to mám bližšie... samozrejme to poslala na tú mužovu a jasne ze mu ho dali a sám si priniesol darček domov... Iniciatívni ľudia sú niekedy fakt na porazenie...
Na pošte nevidia co tam máš, podľa adresy, zásielkovni áno. Plus pošta je kolos, človek v zásielkovom jecrad keď všetky balíčky čím skôr odídu:D
Inak mne tieto svojvoľne presuny vydajnych miest vadia.
Veď čo Ti bráni dať mu darček k narodeninám.. Áno tuší cobtam zrejme je, ale nemá 5rokov. Ďalšia vec chodiť po ,,5balikov,, na poštu na etapy.. no mať tvoje problémy a ministrov plat.. ) Stalo sa nedorozumenie.. Ale zrejme máš chuť napísať na pracovníka sťažnosť a spríjemniť mu Vianoce..

@tykat neviem preco, rano mi prisla sms ze balik je presmerovany do zasielkovne na inej adrese a mam si ho vyzdvihnut tam, do terminu 07.12