Má princezná Kate naozaj rakovinu?
Počuli ste? Teraz hlásili v tv 😔😔😔
No chudera 🥺🥺🥺
@pribinak strašné 😔😔😔
Ja len nechepem, preco sa touto spravou vsetcia tak velmi zaoberaju. Chapem, ze sa jedna o znamu osobnost, je to smutna sprava, ale ani tak by ma nenapadlo nic online zdielat. Uprimne je mi jej luto hlavne preto, ze ani v takejto tazkej chvili nema troska pokoja... Len na Slovensku rocne pribudne asi 40000 pripadov rakoviny, tato pliaga si zial nevybera.
@autorka a co tim jako chceš tady vyvolat? taky je to jen člověk, takže se ji nemoci bohužel nevyhýbají, takže nechápu ten tvuj udiv. jen v jedné věci se liší oproti nám běžným lidem, že určitě se ji dostane té max nejlepší péče.vše ostatní bude jen na ní a přírodě. ..uplně zbytečný příspěvek. ale senzaci je třeba, co
@anickabasnicka daj @ preč lebo týmto si neoznačila autorku ale iný nick na mk
Rakovina neznamená automaticky smrť....vylieči sa a život pôjde dalej
Aj moja sestra mala, aj mama, aj otec, aj dedko, aj svokra ...atď.... už viete?
@stellarstar 😅 kks chuda, ta tu moze byt oznacovana na dennej baze...
Hlavne je to matka troch malých detí, verím, že sa vylieči.
@barbora0308 áno aj autor aj autorka obe nicky tu existujú 🤣🙈
@stellarstar nedám, to bych musela vymazat celý komentář. sorry, nevěděla jsem, že tady na konovi je někdo pod nickem autorka. no, bohužel,jejich problém, že si někdo dá takový nick, který se běžně používá jako označení pro anonymního autora. aspon to tak bylo dřív. ...že zdravím
@barbora0308 tak když si někdo dá takový obecní nick, ketrý se dosud používal pro anonymního autora příspěvku, tak at se pak nediví,že má yx upozornění za den. ne vždy je originální nick vhodný
@stellarstar ja som ich minule pozerala v užívateloch a autorov a autoriek je tu niekolko nickov plus čislo k tomu ale sem absolútne nechodia ani jeden.Všetko staré profily a nepoužívané.Tak neviem koho teraz myslíš.Ved sa ešte ani raz neozvala žiadna že ženy neoznačujte ma.Aspoň ja som to nikde nevidela.A čo sa týka Kate, tak ja na jej mieste by som verejnosti nepovedala nič.Len chudáci riadne sa to na nich sype
nepozerala som tv, tak neviem, takže mne táto informácia pomohla, kedže boli rôzne špekulácie a nakoniec je to pravda, že je chorá.
@liusa82
@janai1
@stellarstar no tak, babule, vzdyt se nic nestalo. nehádejme se tady nad blbým nickem. ..vidíte, že stačí málo, a svět se přetočí naruby i princeznám. tak si uživejme život a neštěkejme po sobě kvuli blbostem. usmev, prosím
Nevedela som. Správy nepozerám. Mrzí ma to. Našťastie má tú najlepšiu starostlivosť. Vylieči sa a bude šíriť osvetu.
tá má tú najlepšiu liečbu sveta... u nás než sa vôbec dostaneš k doktorovi tak skapeš 🙄 je to tak smutné smutné ako milióny ďalších prípadov, nič výnimočné
@zuzanka.zuzu ....ale zas nepreháňaj.Poznam veľa ľudí,čo mali rakovinu a sú vyliečení.Nikde nečakali mesiace a dostali najlepšiu starostlivosť.
@doriiis jasné, máme špičkových onkologov. ale niektorí ľudia majú problém sa dovolať svojmu všeobecnému aby oznámili že im niečo ja a tak pijú pol roka džúsy 🙈 ani im nenapadne nejaká rakovina. sú toho plné fóra... a na prehananie sú jahody s mliekom 😉
Včera som akurát pozerala video kde vymýšľali rôzne konšpiračné teórie prečo sa skrýva...fakt nemá ani kľud je to skôr smutné ale taký tlak médií hrôza
@zuzanna33 chudinka. preto si zobrala najžiadanejšieho muža svojej generácie. kvôli kľudu 😉 😂
@zuzanka.zuzu u mňa to išlo pomerne rýchlo. Ešte mi chceli dať liečbu o dva týždne skôr, ale keďže bolo leto a mala som pomerne malé deti, tak som ich poprosila, že chcem decká zobrať na dovolenku, tak ma pustili...
@zuzanka.zuzu Aj u nás dostaneš perfektnú starostlivosť. Od diagnostikovania po operáciu a následnú liečbu prešli asi 2 mesiace a to počas covidového obdobia a v tom čase boli ešte aj vianočné sviatky. A to počas tých ani nie 2 mesiacov sa absolvovala operácia a hneď bola aj vybavená liečba ožarovaním. Operácia bola do mesiaca od diagnostiky - počas covidového obdobia.
@tilly
@zuzanockamt áno keď už viete že rakovinu máte tak áno. ale strašné percento sa k lekárovi nedostane načas resp. s už pokročilým štádiom, pričom už teraz je tak vyspelá diagnostika že by to vedeli zistiť aj oveľa skôr, minule to nejaký onkológ hovoril v podcaste. že tu chýba screening a aj spolupráca lekárov, než sa na niečo príde, veľa duplicitnych vyšetrení atď.
Moj muz bol pred rokom na pohrebe. Mlada 30-rocna. Pravnicka. V rodine lekari. Aj onko. A zial choroba bola silnejsia ☹
Niekedy ani to nie je zarukou uspechu liecby. Zial. Taka je kruta realita ☹
Och jedno co si clovek praje aby tato pliala bola raz a navzdy porazena. A nikto si tuto diagnozu nemusel vypocut ☹
@zuzanka.zuzu V prípade, o ktorom píšem sa na to prišlo počas prevencie - pravidelne raz za polroka, hneď bol kontaktovaný pacient, ďalšie vyšetrenia, operácia, ožarovanie a šťastný koniec.
@zuzanockamt ježiši dobre, gratulujem k vyliečeniu, furt dokola, ja o štatistike a ty o jednom prípade 🤦 stačí

A to treba anonymne??? Už je to aj na stene