icon

Má Škoda Fabia isofix a aké sú poplatky?

25. máj 2024

Potrebujem lacné rodinné auto, ktoré odjazdí cestu naskrz republikou 2x mesačne. Myslíte že škoda fábia je dobré auto? Po kúpe zo zahraničia je aký postup a koľko sa platia ročné a mesačné poplatky za auto? Isofix majú všetky auta od nejakého roku?

Strana
z2
saxana000
25. máj 2024

Mam fabiu uz 12 rokov je to tak pre mna a dceru do mesta alebo na nakup do Zologickej alebo na vylet.na ryby alebo dovolenku by sme sa tam nezbalili. teraz mame mesacne babo a veru s muzom a s kocarom sa tam vsetci ani nenaskladame.Kym sme boli 3.kusy tak stacilo.vacsinou jazdim sama s detmi a ked treba niekam ist a brat kocik ideme na muzovom kombicku.ale.pozeraj nieco vacsie

yosi
25. máj 2024

@tundra Napríklad alternátor je vymenený tiež minulý rok, ložiská tiež. Proste som priebežne menil čo som uznal za vhodné. Vlastne mimo bežnej údržby nikdy nebola v servise kvôli poruche. Ja nečakám až auto ostane stáť na ceste. A predávam ho, lebo som 2 týždne dozadu kúpil nového Karoqa. Netreba mi 2 autá. Nikoho nenútim ho kúpiť. A nechcem za neho ani 3 tisíc, nie to ešte 4.

tatko13
25. máj 2024

Ahoj ak sa ti fabia paci tak si ju kúp každé auto treba servisovat na YouTube nájdeš auto ktoré sa ti páči a zistíš aký motor ročník adt na co si dat pozor ale každé staré auto bude žiadať servis a za seba poviem ze keď to auto mam aspoň trochu rad ze sa mi aspoň paci tak mu ten servis doprajem radšej ako keby som mal servisovat daciu ktorá sa mne osobne nepáči.

ekira1
25. máj 2024

Ja som zo škody octavia combi prešla na fabiu. Bol to šok, ale zvykla som si rýchlo. Fabia je mestské auto, maličké, prejdeš všade, zaparkuješ všade. Ale na nejaké výlety, dlhé jazdy, no neviem.. ja ho mam len do prace a naspäť, pripadne niečo do mesta vybaviť. Na výlety, dovolenky máme väčšie auto.

autor
25. máj 2024

@30katrusa40 kde ste kupovali prosím ťa?

autor
25. máj 2024

@yosi dokedy má STK prosím ťa?

katka2505
25. máj 2024

Mám škodu Fabiu combi ako firemné auto a som spokojná. Točím na nej tisíce km ročne a nikdy ma nezradila. Manžel ju mal predtým a chodili sme na nej do Chorvátska bez problémov. Teraz on má Octaviu tú najnovšiu a mal ju už viackrát pokazenú

mima1608
25. máj 2024

Svokra má Renault Megane Grandtour, tuším 2007 ročník, dala za to ani nie 2000 a už 2 roky jazdí. Sem-tam ide do servisu, žerie jej to málinko, akurát pred mesiacom bola na STK a EK a bez problémov prešla. Je to veľké auto, aj kufor má veľký. Možno sa pozrite po niečom takom. Môj otec také isté, len 2008 ročník, čiže novšiu radu, predával za 3600 eur, asi 2 roky dozadu. Tak za 4k už možno zoženieš ešte lepší ročník.

30katrusa40
25. máj 2024

Našli sme inzerát cez bazos . Nešli sme cez autobazár.

yosi
25. máj 2024

Ešte rok. Niekedy v lete 2023 som robil pred dovolenkou.

Strana
z2