Má Slovensko problém s poslušnosťou a stereotypmi?
Dobrý den už neviem komu to mam povedať všímam si akoby všetci ľudia vrátane mňa ale ja taky niesom trpeli dakomu vadou alebo poruchou poslušnosti v tomto štáte všetci sú ako nastavený a keď sa niečo náhodou nedeje tak ako chcú tak už zrazu majú problém, lebo sú nastavený na ten ich stereotyp ja už ďalej nemôžem byť po slušní a chcem sa posunúť ďalej a prišiel som o prácu v ktorej dajú radšej prednosť Ukrajincom oc nevedia ani gate po slovensky len ze hlavne poslúchajú pokyny avylizu aj rit prosím vás nerozumiem tomu alebo to máte rovnako prosím vás o dáky Rozumny názor ako to mate vy mate chuť najradšej odísť zo sk??
Nie je v záhube, prechádza zmenami, ale to celý svet.
...hmm, silný pocit, keď Ťa donútil zaregistrovať na mk... tiež mám všelijaké pocity,ale lepšie urobím, keď si ich nechám pre seba😁😆lebo tu, keď nejdeš s davom, nenechajú na Tebe nitku suchú🥴
No tak si to tu uži 🙃 hlavne jedným uchom dnu a druhým von..neber k srdcu nič, čo Ti tu naložia 💪
Ja sa chystám preč, a na odchod sa v dlhodobejsom horizonte chysta väčšina mojich známych, ktorí na to ešte majú vek.
Slovenský pas je veľmi silný. Hranice otvorené do mnoho krajín. Nech sa páči, môžeš ísť.
Tvoja slovenčina je chaba. Nejaká stavba vety a písanie prispevku ti nič nehovorí. Netreba plakať ale treba niečo robiť alebo sa učiť.
@dotohotanic Podľa nicku si asi cigan. A podľa toho ako píšeš. To nie je urážka, len hádam. Keď máš chuť odísť zo SK, tak odíď. Myslíš, že inde to je lepšie? Mne zatiaľ úplne stačí, že slovenské HDP vynášam do susednej krajiny. A vôbec mi to nie je ľúto... boli časy, keď som bol strašny vlastenec a šiel dať život za slovensko. To už je preč. Fakt je, že slovaci su tak debilny narod, že si vlastný štát vôbec nezaslúžia.
@dotohotanic a co chces robit v tom zahranici? Ja len ze trava nie je zelensia v nejakej inej krajine a ze cakaju na ludi zo Slovenska
@dotohotanic kludne chod prec zo Slovenska, bezbodkovych a bezciarkovych tam uvitaju a radi vhodne odmenia.
1 veta na 16 riadkov???!!! A že niekto nevie po slovensky.
@dotohotanic Našťastie takýchto ľudí, ktorý takto rozmýšľajú okolo seba ani v rodine
nemám. Obyčajne je to tak, že odborník má prácu aj na Slovensku a taký by ju našiel aj v zahraničí, hlavne ak ovláda jazyk krajiny, kde sa chystá.
A kto si nevie nájsť prácu, nemá nejakú odbornosť a ani neovláda jazyky tak aj zahraničí môže robiť len to, čo ovláda a k tomu dostane aj menší plat, zároveň je tam obvykle všetko drahšie, aj ubytovanie.
@dotohotanic odides zo Slovenska a kam? Vsade inde budes potom ty ako ten Ukrajinec u nas. Trpeny, urazany, ohovarany. Ak chceš, chod. Ale holuby do huby necakaj. Áno, je to tu na prd, ale kde nie? Daj a balim kufre hneď.
@barborachors budes ako ukrajinec ale respektovany a medzi cudzincami, ludmi ktori cudzincov az tak neriesia lebo si zvykli a mohi cudzinci tam odrodili deti a ich deti tam pracuju ako lekari atd. Ale pravda vsade vo svete maju inu mentalitu. Byt nikym vo vlastnej krajine a zivorit tiez nieje vyhra. Kazdy na na vyber. Mladi odidu na dobre univerzity alebo zo zvedavosti, moznosti slobodne zit. Na slovensku to ide dole vodou a deti mozno opat zacnu nosit pionierske rovnosaty👻
@galioska ty asi velmi povrchne citas prispevky na MK, ak nevies, kolko vela mladych volilo Smerohlas. Tak bud taka laskava a nezovseobecnuj a nevin dochodcov. Nie vsetci mame IQ hojdacieho konika a je nas vela, ktori sme v obraze. A co tvoji rodicia? Vies, koho volili? Asi sotva, ak zijes mimo.
@vanilkovazmrzka nemusím vedieť, dobře môj - a, ale mam pocit ze sa tu chcú ľudia zahubit, len toľko som chcel ale vidím ze mame jasno v tom kde sme a kam ideme čiže lízať rit a prelizat sa do ešte väčšej diery dakujem keep it real, naše brmbveselskoo 🙂 ajtak ste super mam vás rád kurvaaa
@dotohotanic nerozumiem ti ale dakujem ti za snahu
@dotohotanic choď skúsiť a uvidíš že v zahraničí ty budeš ten ,,Ukrajinec,, čo je u nás a budeš musieť sa veľmi snažiť aby si si tam vybudoval svoj svet. Budú oveľa horší na teba ako tu. Ale je pravda ak to prekonaš a ukážeš im že si dobrý priateľský človek tak západneš tam a príjmu ťa, ale to je toto aj u nás. Musíš aj napriek odmietaniu byť príjemný priateľský, a nad vecou.
@lobelie tak toto je velmi individualne. Su ludia ktori ziju v zahranici a vecne na vsetko nadavaju ale oni nadavali na vsetko aj doma. Prisposobit sa musis hlavne recou a byt sikovny. Ostatne je o osobnosti, o cloveku. A nie nebudu k tebe ovela horsi, prezoze maju inu mentalitu. Hlavne v cudzine po tebe nesteka sestricka v cakarni alebo doktor, na uradoch sa k tebe spravaju uctivo...proste ina mentalita

Ty tiez nevies po slovensky.