Má Slovensko problém s poslušnosťou a stereotypmi?
Dobrý den už neviem komu to mam povedať všímam si akoby všetci ľudia vrátane mňa ale ja taky niesom trpeli dakomu vadou alebo poruchou poslušnosti v tomto štáte všetci sú ako nastavený a keď sa niečo náhodou nedeje tak ako chcú tak už zrazu majú problém, lebo sú nastavený na ten ich stereotyp ja už ďalej nemôžem byť po slušní a chcem sa posunúť ďalej a prišiel som o prácu v ktorej dajú radšej prednosť Ukrajincom oc nevedia ani gate po slovensky len ze hlavne poslúchajú pokyny avylizu aj rit prosím vás nerozumiem tomu alebo to máte rovnako prosím vás o dáky Rozumny názor ako to mate vy mate chuť najradšej odísť zo sk??
@eva8 Ja nemyslim az tak seba. Vidim ako sa ludia vsade hadaju kvoli blbostiam - lekar, MHD, specialne potraviny.
Ale napriklad aj tie obchody - v YEME uplne ini ludia ako taky Lidl, tam nic take nehrozi. Mili zakaznici, aj predavacky. Lekar chodim do sukromnej kliniky, kde si radsej zaplatim rocny poplatok ako nevrly lekar ci sestricka.

@mircalla skus sa usmiat, usmev je tiez nakazlivy. A ak sa vyvrcia a zanadavanu na tvoj usmev, nechaj prejst jednym uchom dnu, druhym von, popraj im uprimne pekny den 🙂
Aj dcere sa viac paci pristup v zahranici.