Má stávkovanie na vypísané tikety zmysel?
Na nete sa veľa píše o stávkovaní. Zakúpite si vypísaný tiket ,ktorý má úspešnosť. Má s tým niekto skúsenosť?? Ďakujem
@anonym_autor JE to blbosť. Nikde ti nepredá výherný tiket. A nikto dopredu nevie, ako dopadnú zápasy. Je to len ďalší odžub na ľudí, ako z nich vylákať peniaze.
@anonym_autor aky by mal dovod autor ticketu nevziat taku pozicku aku mu len daju a povsadzat vsetko sam? Preco by sa delil?
@anonym_autor no, ano. Takto, viem, ze urcity typ stavkovania relativne funguje (na zapasy, nejake menej podstatne ligy)... skor tam byva problem, ze stranky blokuju vyhercov. Vtip je vsak v tom, ze vyhravas aj prehravas, akurat vyhravas viac... ale aby ti niekto predal 100% vyhru je nie len podvod ako vysity, ale aj blbost... ticket na lotto (vyherny) ti tiez nikto nepreda (okrem prepierania penazi 🙂 )
Jasné, že podvod. Koľkokrát aj "istota" tip s kurzom 1,06 nevyjde🤣
Este moze ist o "legalizovanie " prijmu pre niekoho...... Za totaca boli same inzeraty v avize - Kupim prvu cenu v sportke, kupim druhu cenu- islo o to ze vyherca dostane od kupujuceho cash ( o nieco viac ako vyhral) do vacku a tiket da predajcovi ktory moze povedat ze tie prachy co ma nahodou v supliku ( zo smeliny) vyhral v sprtke
Este moze ist o "legalizovanie " prijmu pre niekoho...... Za totaca boli same inzeraty v avize - Kupim prvu cenu v sportke, kupim druhu cenu- islo o to ze vyherca dostane od kupujuceho cash ( o nieco viac ako vyhral) do vacku a tiket da predajcovi ktory moze povedat ze tie prachy co ma nahodou v supliku ( zo smeliny) vyhral v sprtke
@martinmmartin ja som to myslela tak,že on mi pošle vypísaný tiket ,( na 90% výhra) ,ktorý si ja sama podám
@martinmmartin ja som to myslela tak,že on mi pošle vypísaný tiket ,( na 90% výhra) ,ktorý si ja sama podám
@anonym_autor snáď tomu neveríš
@anonym_autor dnes Man City - Tottenham favorit City a 3 minúty pred koncom vedú hostia 0:2 a na svete je prvé prekvapenie víkendu.
Keby to bola pravda,prečo myslíš,že by to nepodal on za riadny bakšiš? By sa s nejakými tipmi za predaj ani nezaoberal 🙂
@anonym_autor to ten clovek ma myslis vestecku gulu ?
Zoberme ze ma.
To by ale vedel sam len zo 100eur spravit obratom 1000e.
A z tych 1000 potom aj 10 000.
Dni by bezali, z 10 000e potom statisice.
Hmmm....ale on si radsej da inzerat kde je za par drobnych predava vyherne tikety cudzim ludom.
Ano, vlastne to zacina davat zmysel 🤩

@anonym_autor nič nekupuj je to klamstvo. Ved skus sam si podať ako ze a potom si pozri výsledky. Nikto ti na 100 percent nevie zaručiť ze urcite vyhráš.