icon

Koľko stojí vypísanie bodovania úrazu u chirurga?

lenkaviki48
4. mar 2026

Ahojte
Chcem sa spýtať či vie niekto mi napísať koľko stojí vypísanie bodovanie úrazu u chirurga. V Kramároch ma detskom.
Približne asi koľko budem platiť.
Ďakujem za odpoveď

patrike
4. mar 2026

Co som videl cenniky roznych ambulancii, tak za papiere pre poistovne a urady pytali od 20 do 50 eur.

anonym_9bced4
4. mar 2026

@lenkaviki48 úraz ruky, šité 6 stehmi , doba hojenia 4-6m. 0€

lenkaviki48
autor
4. mar 2026
@anonym_9bced4

@anonym_9bced4 syn mal operovanu ruku.sl v nej drôty. Chodíme k pánovi doktorovi Dolnákovi.
Tiež ste boli na Kramároch?

anonym_9bced4
4. mar 2026
@lenkaviki48

@anonym_9bced4 syn mal operovanu ruku.sl v nej drôty. Chodíme k pánovi doktorovi Dolnákovi.
Tiež ste boli na Kramároch?

anonym_fb1a08
4. mar 2026
@anonym_9bced4

@anonym_9bced4 to ste z poistky nic nedostali? Ci ako?

euka210
4. mar 2026

@lenkaviki48 mne nic nebolo treba specialne, stacilo vsetky lekarske spravy od dr...zlomene jablcko...jednoducha zl.bez posunu, 6t orteza, rehabka, pn 3mes. Z poist.som dostala pred rokom 400e za to.

anonym_f43a70
5. mar 2026

Nemalo by sa platiť nič

anonym_85b19c
5. mar 2026

@lenkaviki48 u kazdeho inak.mne vypisal zadarmo

anonym_9bced4
5. mar 2026
@anonym_fb1a08

@anonym_9bced4 to ste z poistky nic nedostali? Ci ako?

@anonym_fb1a08 otázka je koľko som platila za vypísanie papierov, nie že koľko bolo plnenie poisťovne. Treba čítať s porozumením

demografka
5. mar 2026

syn mal v skole uraz, zlomenina, sadra a po liecbe chirurg vypisal zadarmo, ved to spada k urazu

anonym_b53bf9
5. mar 2026

Nula, dolozila som len lekarske spravy a poistovna vyplatila

lenkaviki48
autor
5. mar 2026
@demografka

syn mal v skole uraz, zlomenina, sadra a po liecbe chirurg vypisal zadarmo, ved to spada k urazu

@demografka ďakujem za odpoveď. Syn tiež spadol v škôlke. Môžem sa ešte opýtať, koľko trvalo poisťovni kým vám to vyplatila

demografka
5. mar 2026
@lenkaviki48

@demografka ďakujem za odpoveď. Syn tiež spadol v škôlke. Môžem sa ešte opýtať, koľko trvalo poisťovni kým vám to vyplatila

@lenkaviki48 slo to rychlo, asi do tyzdna som mala vyjadrenie, ale ja som papiere odniesla osobne na pobocku, nie postou

lenkaviki48
autor
5. mar 2026
@demografka

@lenkaviki48 slo to rychlo, asi do tyzdna som mala vyjadrenie, ale ja som papiere odniesla osobne na pobocku, nie postou

@demografka aha, my odovzdávame papiere riaditeľke škôlky keďže sa to stalo v škôlke a bude vyplatený z poistného škôlky

demografka
5. mar 2026
@lenkaviki48

@demografka aha, my odovzdávame papiere riaditeľke škôlky keďže sa to stalo v škôlke a bude vyplatený z poistného škôlky

@lenkaviki48 aj nam sa to stalo v skole, ucitel nam povedal, ze mozem odniest na pobocku alebo im, odniesla som teda na pobocku nech to nezdrziavam...

lenkaviki48
autor
23. mar 2026

Ahojte, platila som 20€ za vypísanie bodovania úrazu do poisťovne. A chcem sa spýtať že keď dom podala všetky papiere do škôlky ešte 10.3. rozhodnutie príde na moju adresu alebo do škôlky. Podávať to bude riaditeľka ale ešte nemala čas nato. Čakám kým sa ozve, vraj musí to napísať a ja podpísať to mám. Úraz sa stal minulý rok v máji