icon

Má tu niaka žena skúsenosti s plastickou operáciou zmenšenie pŕs?

olinka9999
22. jan 2020

potreťbujem poradiť chcem si dať zmenšiť prsia má tu niaka žená stym skúsenosť či na to prispieva aj zdravotná poistovna Dôvera alebo či si to musím hradiť sama cele Ďakujem za každu odpoveĎ

prevenar
22. jan 2020

1) ak si obezna, tak najprv schudni. zmensia sa aj prsia. (zadarmo)
2) ak nie si obezna , ries to s plastickym chirurgom. (nie zadarmo 🙂 ) - na rady tu mas skupinu - Silikónové prsia: skúsenosti, rady, odporúčania . urcite tam najdes vela informacii, ktore ti pomozu sa rozhodnut.

koniarova
23. jan 2020

.

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
evittam
23. jan 2020

@olinka9999 Je možné aby ti to celé preplatila poisťovňa. Musis mat vsak odporúčania od odborníkov. Od obvodného lekára, napr.od ortopéda (kvoli chrbtici) a potom este správu aj od psychológa.

prevenar
23. jan 2020

@ahoj0 ..a kde pisem ,ze MUSI byt obezna ?? cituj prosim.

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
adeladulova
23. jan 2020

Mozno to chce po kojeni, ja uz setrim 😆😆😆

prevenar
23. jan 2020

@ahoj0

"Dnes o 06:14
@prevenar NEMUSI byt hneď obezna.. " ^^ - jasne opisujes situaciu, ako by som ja naznacoval ,ze musi byt obezna.

..presne PRETO som uviedol 2 moznosti . jedna moznost ze je a druha ,ze nie je , aby som opisal vsetky mozne noznosti. ^^

"Prišlo mi to ako predsudok.. " co ti prislo ako predsudok ? ze som spomenul VSETKY moznosti ? pozri si vo vyznamovom slovniku, co znamena "predsudok" ,lebo opis vsetkych moznosti nim urcite nie je.

je take prislovie ..co sa babe chcelo, to sa babe prisnilo .

peace

ahoj0
23. jan 2020

@prevenar 😂 ďakujem ti za analýzu môjho komentára, je mi jedno čo si o ňom myslíš, ja si myslím to čo som napísala, a to je pre mna podstatne ✌️

olinka9999
autor
23. jan 2020

dakujem nie som vôbec obezná ale mám odkojené 4 deti a bolí ma snich chrptica
@prevenar

hrasocek12
23. jan 2020

@olinka9999 urcite zabehni za obvodnym nech ta da k ortopedovi a ten ta vie nato odporucit 🙂 kamoska mala po porodoch az Hcka prsia obrovske a to bola chudunka chrbtica ju hrozne bolela a do pol roka bola na zakroku.. Ortoped jej dal papier aj zoznam u koho a kde jej preplati poistovna ten zakrok.. Ak mas bolesti nevahaj mozu ti prsia poskodit chrbticu 😢 ale ona aj nieco doplacala nebola to vysoka suma ale viem ze nepreplacaju 100%zakrok teda aspon jej nepreplacali 🙂
Ten kto nema velke prsia si nevie predstavit tu bolest celej chrbtice ☹ ja mam Fka a neni to sranda..a je jedno ci je zena stihla alebo ma kila navyse chrbtica z prs boli hrozne.. Od krku az dole ani spat sa neda lebo su tazke.. Ja po porode a kojeni idem tiez dat zmensit z fka na bcka..

zuzkaz91
23. jan 2020

@prevenar prosím ta, schudnúť?? Áno ale aký tvar budú mať 🙈

prevenar
23. jan 2020

@olinka9999 najdi si tu skupinu , najdes v nej vsetko potrebne .

prevenar
23. jan 2020

@zuzkaz91 🙈 ,,a prosim ta , aky tvar budu mat, ked si obezna zena da spravit prsia za 3000e a potom schudne ?

olinka9999
autor
23. jan 2020

@hrasocek12 dakujem za radu

olinka9999
autor
23. jan 2020

@prevenar to neviem alem oj pripad to nie je ja som chuda takze mna sa to netyka

prevenar
23. jan 2020

@olinka9999 ty si @zuzkaz91 ?? lebo to som adresoval jej ako je vidno z oznacenia.

h2
23. jan 2020

@prevenar Ty si si dával robiť prsia, keď sa tak vyznáš v tej skupine? Alebo tam chodíš pozerať, lebo Ťa zaujíma daná problematika? 😁