icon

Má váš manžel skúsenosť s liekom Androzin?

26lenka6
4. máj 2011

Ahojte baby, včera sme boli s mojou drahocennou polovičkou u takej nazvyme ju "tety" ktorá už dopomohla vela párom k otehotneniu. "Vyčistila" nás atď a dala nám kvapky, mne Gynex a drahému Androzin, ževraj mu to má pomocť lebo jeho žubrienky sú lenivé. Nemáte nietorá (resp. vaši mužíci) s tým Androzinom skúsenosti? lebo neviem čo máme od toho očkakávať... 😒

monikasun
5. máj 2011

@26lenka6 : ja som svojmu mm tiez naordinovala androzin a sebe estrozin...neviem, ci pomohlo prave to...ale mozno to malo aspon nejaky podiel na tom, ze o mesiac cakame babo...kazdopadne, ak nepomozu, uskodit by nemali 😀 su na prirodnej baze...Drzim prsty!!!

schvarczka
5. máj 2011

Mám skúsenosti s výrobkami Diochi a preto tiež viem s určitosťou povedať, že uškodiť nemôžu , iba pomocť. 😉

26lenka6
autor
5. máj 2011

@monikasun ááá tak to gratulujem, my to síce berieme iba 2 dni ale dufam že to pomože. a myslím že keby to malo škodiť tak to nikto neoporučí. mne to odporučila tá baba jaga 😀 ale čítala som že mnohým to odporučil gyndoš takže škodiť to určite neuškodí. a kolko ste to s manželom brali? dufam že to pomože lebo už som naletela aj na 22 eurový omyl menom Concesive plus-gel na podporu počatia. síce nič nepodporil ale aspon sme sa s ním pobavili 😅

26lenka6
autor
5. máj 2011

@schvarczka ahoj a s ktorými konkrétne? s gynexom skúsenosť nemáš?

schvarczka
5. máj 2011

No toto ani nie, skor to bolo detoxin, diocel, intocel a baktevir. Je podstatne dam dodrziavat davkovanie. Uz som svoju clensku kartu dlho nevyuzila, cize asi tam opat zavitam. 🙂

monikasun
5. máj 2011

@26lenka6 no ja uz ani neviem ako dlho...ale ostalo nam uz len trosicku na spodku flasticiek...potom sme odchadzali do zahranicia a flasticky ostali doma 😀

26lenka6
autor
6. máj 2011

@monikasun ááá tak hádam to pomože 😎

schvarczka
6. máj 2011

Mňa osobne by skôr zaujímalo, či je možné to užívať s inými vitamínmi, lebo práve som začala užívať Femibion 800. 😒