icon

Má význam hrať Loto?

26. júl 2023

hram roky a max 20 eur...:/

katarinaforever
26. júl 2023

Hm môj otec vyhral pred 30 rokmi slušnú sumu a ich susedia 1 cenu v športke. Krásne bolo že vôbec nič nezmenili kúpili byty synom a keďže boli ma dôchodku stále chodili s kuframi 🙂 myslíme že kúpili dom v Španielsku alebo tak. Ale nikto by zo na nich nepovedal🙂 pochválili sa mojim rodičom len preto že boli priatelia 🙂

savoya
26. júl 2023

Slovensko Lotto je ojeb .Vytunelovane

suzitok
26. júl 2023

Keď sa to reálne ťahalo z bubna, tak to bolo ako tak poctivé, ale odkedy je to všetko elektronicky, nastavia si to ako oni chcú a vedia v tom kľučkovať.

ruxandra
26. júl 2023

Určite nie, myslím, že je väčšia šanca, že ťa trafí blesk ako že vyhráš v lotte 😀

A teraz si spočítaj koľko si do toho už dala za tie roky, keby si si to hádzala na šporiaci účet, urobila by si lepšie

hiro
26. júl 2023

@suzitok "Keď sa to reálne ťahalo z bubna, tak to bolo ako tak poctivé, ale odkedy je to všetko elektronicky" - ako pozeram tak stale vytahuju z bubna, tu mas aj videa:
https://www.tipos.sk/tipos-tv

suzitok
26. júl 2023

@hiro mala som na mysli nahádzane gulicky v bubne a fyzické tahanie rukou, nie toto

viestta
26. júl 2023

Pocet pravdepodobnosti vas v skole neucili?

annm81
26. júl 2023

Keby mali lotérie pre hráčov význam, tak by ich prevádzkoval buď človek, čo chýbal na hodinách matematiky na ZŠ, alebo niekto, kto má veľa peňazí a strašne túži vyhodiť ich "von oknom". Jedného dňa môžeš mať práve ty obrovské šťastie, ale drvivá väčšina ostatných spôsobov, ktorými sa dopracovať k peniazom (legálnych aj nelegálnych) je oveľa istejšia - a to vrátane bežného pracovného pomeru.

hederamonstera
26. júl 2023

Samozrejme, ze mas sancu. Sanca je 1:13 983 816

martinka13
27. júl 2023

Hráme. Pravidelne. Človek nikdy nevie..... Ta suma vkladu je zanedbateľná, aj keď viem, že šanca je minimálna

suzitok
27. júl 2023

Manžel raz vyhral, ešte v slovenských korunách na Športke 35 tisíc, na tú dobu to bola vysoká suma, bola to polovica ceny 2izbového bytu