Má význam hrať Loto?
hram roky a max 20 eur...:/
Slovensko Lotto je ojeb .Vytunelovane
Keď sa to reálne ťahalo z bubna, tak to bolo ako tak poctivé, ale odkedy je to všetko elektronicky, nastavia si to ako oni chcú a vedia v tom kľučkovať.
Určite nie, myslím, že je väčšia šanca, že ťa trafí blesk ako že vyhráš v lotte 😀
A teraz si spočítaj koľko si do toho už dala za tie roky, keby si si to hádzala na šporiaci účet, urobila by si lepšie
@suzitok "Keď sa to reálne ťahalo z bubna, tak to bolo ako tak poctivé, ale odkedy je to všetko elektronicky" - ako pozeram tak stale vytahuju z bubna, tu mas aj videa:
https://www.tipos.sk/tipos-tv
Pocet pravdepodobnosti vas v skole neucili?
Keby mali lotérie pre hráčov význam, tak by ich prevádzkoval buď človek, čo chýbal na hodinách matematiky na ZŠ, alebo niekto, kto má veľa peňazí a strašne túži vyhodiť ich "von oknom". Jedného dňa môžeš mať práve ty obrovské šťastie, ale drvivá väčšina ostatných spôsobov, ktorými sa dopracovať k peniazom (legálnych aj nelegálnych) je oveľa istejšia - a to vrátane bežného pracovného pomeru.
Samozrejme, ze mas sancu. Sanca je 1:13 983 816
Hráme. Pravidelne. Človek nikdy nevie..... Ta suma vkladu je zanedbateľná, aj keď viem, že šanca je minimálna
Manžel raz vyhral, ešte v slovenských korunách na Športke 35 tisíc, na tú dobu to bola vysoká suma, bola to polovica ceny 2izbového bytu

Hm môj otec vyhral pred 30 rokmi slušnú sumu a ich susedia 1 cenu v športke. Krásne bolo že vôbec nič nezmenili kúpili byty synom a keďže boli ma dôchodku stále chodili s kuframi 🙂 myslíme že kúpili dom v Španielsku alebo tak. Ale nikto by zo na nich nepovedal🙂 pochválili sa mojim rodičom len preto že boli priatelia 🙂