Má zmysel otvoriť americký detský second hand v Poprade?
Ahojte mamičky chcela by som otvorit second hand v Poprade s americkym detskym textilomod 0 az po 18 rokou veci su uzasne materialovo aj vyzualne a ceny masaker nizke napr....tricko ako nove znacka Carer 2,6 co vy nato?????
ja ti neviem, skor by som si este nieco postudovala, napríklad slovensku gramatiku 🙂
osobne si myslim, ze ked niekto ma hlboko do vrecka, nebude robit zo seba sedlaka a kupovat znackove handry da sa kupit vkusne a nove aj za par eur. a celkom fajn funguje bazare na MK, ci na MMB
@acer11 kuk www.ameri.sk čo si mysliš
8?? to je ake ralph lauren
ak si nerobis reklamu,prečo sú v tom sekáči rovnaké veci ako v tvojom bazáriku? náhoda??nepodceňuj..... 😒
Nie nieje to nahoda v mojom bazariku su veci po mojich synoch a davam ich aj na stranku aby sa lahsie predali🙂🙂 veci kupuje moj svagor detom a posiela my ich sem no tolko ze ani nestihneme vynosit ☹
Podla mna to zmysel ma. Moj maly ma cca 50% oblecka zo second hand tava a to mu kupuje babka a navyse su to nove kusy za par centov. Deti rychlo rastu a niekedy je mne samej luto dat 40 eciek za bundu... Skus sa na nazor opytat v skupine Poprad
@monciciatko1 no ved to ale tavama tovar vyhradne s anglicka my zasa usa a 85%z balika je vyzualne ako nova
@acer11 nie ale ja mam obchod len na nete a davno som tuzila po sekaciku🙂🙂 ako myslim o normalnej predajni v meste len sa bojim ze nebudem stihat objednavky s internetu lebo robim to vlastne na 70% ja sama a mam len dve baby co my fotia a triedia veci nemam dobre skusenosti zo zamestnancamy....cim je clovek ustretovejsi tym to robia na.....
tak to ti veľké šance nedávam ,keď si zrátaš všetky prevádzkové náklady a konkurenciu....ale vyskúšaj,ak máš možnosť a sama uvidíš-veľa šťastia 😉

V B.B. niečo také bolo,ale rýchlo to skončilo....