icon

Mačka a vianočný stromček

lily_279
12. dec 2022

Ahojte. Tie, ktoré máte doma mačku... Máte nejaký tip aby vám nechodila a neničila mačka vianočný stromček? Ďakujem ☺️

Strana
z2
kacena4
12. dec 2022

nam zabera vlozit do stromceka pomsranc, cerstvy odpudzuje macky 👍

ava11
12. dec 2022

Tento rok už je priviazaný 😂 Toto máme len doma taký maličký symbolicky, veľký máme na chalupe, kde slávime sviatky, tam toho mačacieho satana neberieme 😂

bessie12
12. dec 2022

@lily_279 nase macky vianocny stromcek ignoruju 😀

lily_279
autor
12. dec 2022

@kacena4 to som skúšala minulý rok aj pomaranč aj citrón aj na stromček aj pod stromček a u nás nefungovalo 🤷‍♀️😁

lily_279
autor
12. dec 2022

@ava11 🤣 som rada, že nás je viacej s rovnakým problémom 😁🤣

kacena4
12. dec 2022

@lily_279 vyskusaj uhorku tej sa macky tiez boja

sense
12. dec 2022

@lily_279 skus cibuľu... Alebo daj pod stromček deku a posrriekaj alkoholom....

lily_279
autor
12. dec 2022

@kacena4 naša nie 🤦‍♀️🤣
@sense objednali sme odpudzovač, ak nebude fungovať skúsim tvoj tip. Ďakujem ☺️😁

lucia147852
17. dec 2022
tmonika
26. dec 2023

@lily_279 staršia téma ale, ja som mala kocúra a keď som ho hľadala kde je nikde som ho nenašla až po chvíli pri telke sa mi začal triasť stromček, kocúr vol vo vnútri stromu 🤣 takže tomuto sa to veľmi páčilo, teraz mám umely, a 8 m. britskú modrú, keď som ho ozdobila a dala ku oknu tak labkou chytala z parapety guľu, to bol ale prvý deň, mám nový strom ten umelx´ na pníku, ďalšie čo sa jej páčilo hol ten pník ktorý si pomýlila na driapanie pazúrikmi, ale to tiež len prvé dni,myslela som ako dobre som ju vycvičila stromček ju už nezaujíma, a včera večer som chcela vytiahnuť blikačky a začslo mi to iskriť pri koncovke, vypla som predlžovák že dnes ráno to pozriem, kabel je dohrizený zubami preťazý, akurát som založila diskusiu nemám muža a neviem či sa to dal opraviť 🤣 snáď mi niekto pomože čo s tým či už len vyhodiť alebo sa to dal nejako zalepiť…

ivanka33
26. dec 2023

@lily_279 môj kocúr stromček úplne ignoruje, aj pelech čo dostal pod stromček 😆, ale prvý rok keď bol ešte mačiatko skúšal spodné ozdoby... o dohnala som ho čistou vodou v rozprašovači, vody sa bojí ako čerta 😁

Strana
z2