Mačka začala špiniť na koberce
Už som zúfalá. Nikdy toto nerobila a teraz už len hľadáme 💩 po dome 😄
@colsami nič sme nemenili ☹️ iba to že zbierame koberce, lebo všetko pošpiní 😄
Mačka patri na dvor. Práve vcera sme s priatelkami konštatovali, ako si ľudia pridávaju problémy.
@hedviga2 10 rokov čo ju mame to nerobila. A keby že ju mame na dvore, dožije sa max 2 rokov (ako všetky mačky, ktoré sme von mali) 🤷🏽♀️ a ešte k tomu je dlhosrstá, po jednom dni by vyzerala ako hnoj 😂
Smer veterinar
Ak sa nic doma nezmenilo, tak k vetovi.
Ma pravidelne cistene wc, cistu vodu? Venujete sa jej dost, rovnako ako predtym? Nie je v dome nove zviera? Nemoze sa "stazovat" na nieco taketo?
Moze ju aj nieco boliet, chuda, a nevie vam to inak povedat. Takze asi sme veterinar.
Zvycajne taketo spravanie naznacuje zdravotny problem. Isla by som s nou k veterinarovi, nech sa na nu pozrie a poradi.
Ako prepac, ale toto je ze fakt problem! Macku treba pustit na dvor, do zahrady.🙏
@rikarika chodi na balkon. Pol pol hodine sa sama pýta dnu, lebo tam už byt nechce 🤷🏽♀️
Dakujem baby. Vyhľadame veterinára
Ahoj, prosím,daj vedieť co povedal veterinár, my to totiž tiež riešime. Ďakujem
Presne tak - treba k veterinarovi a ako prve vylucit zdravotny problem, a ked tak potom patrat po inom dovode. Mozno uz aj vek robi svoje.
A inak uplne "milujem" tie odveci komentare o tom ako vraj treba dat zviera von 🤦♀️
@anonymanonym to sú tí, čo v živote nemali domáceho miláčika 🙄 veď to už je člen rodiny
@rikarika cely zivot som zila s mackami, mam kamaratky, ktore su clenkami zdruzeni na zachranu a adopciu maciek, jedna z lasky k zvieratam prave dostudovala veterinu a kazda by si tukala na celo z poznamok, ako "macky patria na dvor". Kazdy, kto tieto zvierata pozna vie, ze je to velmi individualne a ked je macka zvyknuta byvat v dome/byte, bol by cisty sadizmus a nezodpovedne, vyhodit ju na dvor. Niektore macky sa dokonca adoptuju iba pod podmienkou, aby mohli zit v interieri. Mala som aj macku, ktora chcela byt vonku, nebranila som jej, aj ked jej zivotnost sa skratila asi tak o 10 rokov, kedze sa jedneho dna uz nevratila (pravdepodobne skoncila pod kolesami auta, ako aj ostatne, ktore sme predtym pustali aj von, alebo otravena nejakym svinstvom na potkany). Keby som teraz niektoru z mojich maciek vyhodila von, nepodakovali by mi a zrejme by sa nepohli od dveri, vykricali by si hlasivky za oknom. Bolo by skvele, keby ludia nehodnotili, kde ma byt macka umiestnena, ked sa niekto pyta na celkom inu radu🙏.
@medeaa 👏🏼👏🏼👏🏼

Nezmenili ste nieco? Rezim, novy clen, prestahovanie nejakeho nabytku atd?
Macky su v tomto "psycho", niektorym staci mala zmena a spamatavaju sa z toho pol roka. 😁