Majú muži svoje miesto na Modrom koníku?
Som muž a rozmýšľam, či som tu na MK dobre. Majú tu muži miesto? Máme sa zapájať do diskusií, ktoré sú z princípu na MK ženské? Stoja ženy o náš názor na tomto fóre? Alebo bude lepšie, ak sa odtiaľto zdekujem? Mnohé témy mi tu prišli zaujímavé, dá sa tu poradiť o čomkoľvek, ale predsa, nevnímate nás tu ako vtierky?
@pako24 ale no, každý to chápe ináč,len ty si to zabalil do vludnejšieho módu,aby sa ti "sliepočky" nevzbúrili 😁.
Keď už,malo by to byť tak,že "každý chvíľku, ťahá pilku" a nie nasledovať nejakého dôstojného kohúta 😉.
@zuzanita1609 skús si s mužom napríklad zatancovať párový tanec, možno zistíš, že to môže byť aj príjemné aj pekné, keď ťa bude niekto viesť...
@zuzanita1609 skús si s mužom napríklad zatancovať párový tanec, možno zistíš, že to môže byť aj príjemné aj pekné, keď ťa bude niekto viesť...
@pako24 zivot nie je tango. Staci ak su partneri dostatocne vyzrete osobnosti, schopne komunikacie, respektu a dohody. Potom nikto nikoho nemusi vodit.
Svojpravneho a rovnocenneho cloveka netreba vodit na spagatiku ako kozu na pasu. Dokonca ani tu zenu. Snad s vynimkou toho tanga... Ale v tangu je aj tak pre divaka zena ta dolezitejsia.
@pako24 zivot nie je tango. Staci ak su partneri dostatocne vyzrete osobnosti, schopne komunikacie, respektu a dohody. Potom nikto nikoho nemusi vodit.
Svojpravneho a rovnocenneho cloveka netreba vodit na spagatiku ako kozu na pasu. Dokonca ani tu zenu. Snad s vynimkou toho tanga... Ale v tangu je aj tak pre divaka zena ta dolezitejsia.
@viestta rovnocenného človeka... ale žena je tá dôležitejšia... 🙂 pierka 🙂 veď som to už stokrát povedal, že polovice sú rovnaké, ale keď to hovorím, tak väčšia polovica z vás nedáva pozor.... 🙂
@demodun načechráme perká🤣🤣🤣 to vyšlo 👍😆
@zuzanita1609 😁😁 no musela som, keď si tak krásne nabehol...
@viestta rovnocenného človeka... ale žena je tá dôležitejšia... 🙂 pierka 🙂 veď som to už stokrát povedal, že polovice sú rovnaké, ale keď to hovorím, tak väčšia polovica z vás nedáva pozor.... 🙂
@pako24 nie,ty si povedal,že nechať sa viesť mužom znamená,aby ho žena nasledovala. Tu sa bavíme len o slovíčkach. Keby si napísal,že idú spoločne,ruka v ruke vedľa seba, "nečechrali by sme ti perká" 😄.Je v tom skrytý (na Slovensku,aj inde) ,veľmi populárny zaužívaný vzorec správania sa dominancie a submisivity. ...lebo žena sa má nechať viesť,akoby nebola svojprávna,rozmyšlajuca bytosť. Toť vše 😏.
@zuzanita1609 😁😁 no musela som, keď si tak krásne nabehol...
@demodun len čechraj, to sa mi páči 😉
@pako24 nie,ty si povedal,že nechať sa viesť mužom znamená,aby ho žena nasledovala. Tu sa bavíme len o slovíčkach. Keby si napísal,že idú spoločne,ruka v ruke vedľa seba, "nečechrali by sme ti perká" 😄.Je v tom skrytý (na Slovensku,aj inde) ,veľmi populárny zaužívaný vzorec správania sa dominancie a submisivity. ...lebo žena sa má nechať viesť,akoby nebola svojprávna,rozmyšlajuca bytosť. Toť vše 😏.
@zuzanita1609 rozumiem ti, áno, máš pravdu, sú zaužívané vzorce... osobne si myslím, že je ideálne, ak sa partneri navzájom dopĺňajú, jeden je lepší v čomsi, druhý v čomsi inom, ten, čo je lepší v čomsi, vedie toho druhého v tej oblasti a naopak, pomáha to k vzájomnému rešpektu, úcte, obdivu, sile vzájomného puta, .....
@zuzanita1609 👍
akože nič proti mužom, ale prečo každy chce ženy viesť? skadial vznikla myšlienka, že žena bez muža je stratena a nevie, na ktoru stranu sa ma vybrať?
@karolinakr njn, ja zvyknem hovoriť takýto vtip.. ..prečo žena nemôže byť pekná a múdra zároveň? No lebo by to bol chlap😀
just kidding.. ..a preto ženy potrebujú chlapov😉
🤦 ďalší 🐓 😅
Asi vezmem späť môj prvý príspevok 🤭. Chlapi,urobte si vlastného "modrého kohúta" radšej 😆.
som rád, že drvivá väčšina ženských príspevkov bola za aby boli muži na MK.. ..som tiež mal pocit, že MK je vyslovene pre tehu ženy.. ..mne MK pomohol hlavné v rámci riešenia depresií, užívania liekov a pod.. ..ale v poslednom čase čítam viaceré fóra, je to fakt veľa šikovných žien.. ..a keď sa mi bude chcieť tak začnem predávať nextové veci po dcére cez burzu😉
🍿🍿🍿
Asi vezmem späť môj prvý príspevok 🤭. Chlapi,urobte si vlastného "modrého kohúta" radšej 😆.
@zuzanita1609 🤣🤣
@karolinakr njn, ja zvyknem hovoriť takýto vtip.. ..prečo žena nemôže byť pekná a múdra zároveň? No lebo by to bol chlap😀
just kidding.. ..a preto ženy potrebujú chlapov😉
@knmmch ja som si našiel aj peknú, aj múdru, aj tolerantnú, aj skvelú v sexe... len musím dávať veľký pozor, aby sa nikdy nestretli...
určite som sa tu za krátky čas naučil, že najpodstatnejšie je na takomto fóre rešpektovať názor každého, kto do diskusie prispeje, veď každý má svoju osobnú skúsenosť a svoje osobné vnímanie a to je na tom to pekné...
@pako24 ja mám veľmi rada mužský pohľad a ich príspevky.Hlavne Martinmartin, bystrozraky, slovakboy píšu trefne a dobre
Stokrát radšej normály muž než protivná žena. A že tých protivných žien tu je.
Mne tu muži nevadia.. normálni prinesú aspoň normálny pohľad na vec a ti zvláštni aspoň rozprúdia diskusiu.. 🤷🏻♀️ všade sa dá nájsť niečo pozitívne.. ale myslím že bez mužov by bola nuda, ako v zivote, tak aj na modrom koniku 🤪
@pako24 Sorry, ja na rozdiel od veľa spoludiskutujúcich si myslím, že tu nepatríš. Je to ženský klub. Mne je tu fajn, keď sme tu len samé ženské. A nie sa furt niekomu prispôsobovovať. Predsa je dosť iných denníkov atd, ktoré sú pre obe, či všetky pohlavia. Ja sa tiež netrepem medzi motorkárov, či iné podobne...
@pako24 jasné že tu zostaň, co by sme bez chlapov robili? 😉
@pako24 Sorry, ja na rozdiel od veľa spoludiskutujúcich si myslím, že tu nepatríš. Je to ženský klub. Mne je tu fajn, keď sme tu len samé ženské. A nie sa furt niekomu prispôsobovovať. Predsa je dosť iných denníkov atd, ktoré sú pre obe, či všetky pohlavia. Ja sa tiež netrepem medzi motorkárov, či iné podobne...
@zazka666 V poho, nie každemu vyhovujeme.
Pani (poniektori aj niektore damy), nemohli by si vase prispevky zachovat aspon aku taku uroven? Naozaj sa aj tato tema musi stat fekalnou?
Mne osobne je úplne jedno či to píše muž alebo žena. Chujovinu môže napísať ktokoľvek, aj dobre poradiť.

@zuzanita1609 nechať sa viesť a nechať sa vydržiavať nie je to isté
@pako24 no veď v pohode zostaň. Ak ti nevadí, že ti občas načochráme pierka 😁🐓