Mal ísť Kaliňák do väzby?
Ako teraz vazne Kalinak mal ist do vazby, a boo sltrestne stihany, ale na zaklade zakona 363, ktore rozdava kollarov clovek, je teraz kalinak slobodny a este aj kadiduje zas do politiky? 🥲 Ty kks. Ludia, prosim Vas, majte rozum. Volit smer, sme rodinu, republiku a lsns, je nieco strasne hlupe a zle. Prosim Vas este raz, majte rozum v hlave!!!!!!!!!!! Nenechajte sa oklamat tymito faganmi. Klamu a siria nenavist. Toto je brutal, ja a moja rodina urcite odideme do zahranicia, ak vyhraju tito a budu vlade. Toto je jeden velky nonsens a hanba.
To je jedno koho volíš....všetci sú prasce pri korytach. Hrabú pre seba. Nikdy nebudú chcieť dobre pre ľudí.
A koho progresivcov?
@glorikarebeka
Ja si to zas nemyslím. Su aj politici, ktorí sú feroví, čestní. A to je v kazdom povolaní. Hodnoty nezávisia od povolania, ale od tovjho nastavenia.
Mnoho ludí nemá problém nedat blocek, fungovat v sedej ekonomike a pritom zarabaju smiesne prachy, robia nezaujimave prace - no vsade plati "kto kradne v malom, bude aj vo velkom".
Politici su len obraz nasho naroda.
Ja som vsak rada, ze poznam aj dost uzasnych, cestnych ludi, ktori robia v zivote dobre veci aj dobre veci smerom von
Koho budeš voliť Ty?
Hanba celá naša vláda.Ja už neverím, keď čítam koľko má ktorá strana percent.Byvaly mafián a ešte si dotiahol do parlamentu najväčšiu štetku, ktorá spávala s mafiánmi a teraz sa hrá na dámu v kostýme.My sme tak národ vždy sme potrebovali byť zbedacovani, nech každý na nás orie.
@zmrzlinka2021 napríklad?daj príklad kto je čestný a férovy podľa teba?
Uzite si teda zahranicie 👋👋👋 najpravdepodobnejsi scenar je, ze skladat vladu bude smer.
Kolárov človek je kto? Generálny prokurátor Žilinka? Môžem sa spýtať na tvoje vzdelanie, keď posudzuješ jeho "rozdávanie" 363?
A to sa pýtam ako človek, ktorý SMER a SME Rodina nevolil.
autorka - nebuď naivná, ty si myslíš, že ten zvyšok je čo?
zákona 363? 😂 pozri, máš približne do 25r (i keď dnes som čítala diskusiu kde bola rovnako hlúpa 28r takže možno máš aj viac rokov), píšeš iba o sebe čiže deti nemáš (možno si ich teraz vymyslis a doplnis) a panikaris ako progresivna fetacka na frapucinku s bezlaktozovym holubym mlieckom alebo čo to pijete... o živote vieš h*vno. uži si zahraničie, možno sa vrátis veľmi rýchle domov 😉
@zmrzlinka2021 lenže takí tam nejako zaniknú
@olivia_c veď sa to dalo čakať, po tejto vláde. My sa z tohto - nemám tu ten hnedý obrázok - už nevymotáme.
@kvetinka75 treba pochopit, ze do politiky a parlamentu sa nikdy nedostane "moralny a normalny clovek". Kto pozna pozadie, tak toto vie. Nasa politika je len divadlo, je naozaj jedno, kto tam bude sediet zo stran, ktore kandiduju.
@olivia_c presne tak, všetko pôjde tým smerom, akým ,,má,,.
@luccija napr. heger
@kvetinka75 a preto je ich tam podstatne menej ako ten opak.
A hlavne ludia na slovensku ani nestoja o cestnych a moralnych politikov, pozrime sa, kolko percent ma fico a jemu podobni...
@zmrzlinka2021 to ako fakt? 😂
@kvetinka75 No fakt.
Vacsine ludi na slovensku nevadi, ze sa tu kradne pokial oni sa budu mat dobre. Zial, toto je slovenska mentalita a preto tu je tak ako je
@zmrzlinka2021 a ty si myslíš že Heger je svätý?
@kvetinka75 Kto je svaty? Nikto! Ani ty, ani ja, ale je to clovek, ktory sa snazi fungovat cestne a ferovo.
@zmrzlinka2021 no keď myslíš,
Ja volim republiku a uz mam pokrk to ako cigani su nieco viac ako my !!
@natuliatko777 myslíš , že republika niečo vyrieši?
@lenkasarka no bud zvolim ich alebo nikoho ineho
@natuliatko777 republika sa spojí maximálne tak so smerom a myslíš, že s nimi bude čo robiť? Akurát ich tak ešte viac dotovať 🤦
@kristiii ale tak to je asi moja vec koho budem volit a isto nebudem volit stranu ktoru napriklad podporuje lgbt a podobne veci .. nech si robi kazdy co chce ale doma
@natuliatko777 a tvrdím ja niekde, že to nie je tvoja vec? Reagujem na tvoj príspevok, to sa vo verejnej diskusii stáva 🤷
@kristiii to ze ich my budeme dotovat tak to si treba uvedomit ze my budeme dotovat kazdeho a to je jedno kto sa zvoli .. ved ziju z nasich penazi a to kazda strana a kazda strana sa bude obohacovat a kradnut pre seba .. ale ide o to aby pomohli aj nam smrtelnikom a nie len hrabali pre seba .. nech si nahrabu ale nech aj nam pomahaju
@natuliatko777 ja nie v zlom. Len som sa pýtala.

Všetci majú za ušami a keď aj nemajú budú mať
Na Slovensku je to Bohužiaľ tak....