icon

Mal ísť Kaliňák do väzby?

18. aug 2023

Ako teraz vazne Kalinak mal ist do vazby, a boo sltrestne stihany, ale na zaklade zakona 363, ktore rozdava kollarov clovek, je teraz kalinak slobodny a este aj kadiduje zas do politiky? 🥲 Ty kks. Ludia, prosim Vas, majte rozum. Volit smer, sme rodinu, republiku a lsns, je nieco strasne hlupe a zle. Prosim Vas este raz, majte rozum v hlave!!!!!!!!!!! Nenechajte sa oklamat tymito faganmi. Klamu a siria nenavist. Toto je brutal, ja a moja rodina urcite odideme do zahranicia, ak vyhraju tito a budu vlade. Toto je jeden velky nonsens a hanba.

glorikarebeka
18. aug 2023

Všetci majú za ušami a keď aj nemajú budú mať
Na Slovensku je to Bohužiaľ tak....

blancheporte
18. aug 2023

To je jedno koho volíš....všetci sú prasce pri korytach. Hrabú pre seba. Nikdy nebudú chcieť dobre pre ľudí.

luckabj82
18. aug 2023

A koho progresivcov?

zmrzlinka2021
18. aug 2023

@glorikarebeka
Ja si to zas nemyslím. Su aj politici, ktorí sú feroví, čestní. A to je v kazdom povolaní. Hodnoty nezávisia od povolania, ale od tovjho nastavenia.
Mnoho ludí nemá problém nedat blocek, fungovat v sedej ekonomike a pritom zarabaju smiesne prachy, robia nezaujimave prace - no vsade plati "kto kradne v malom, bude aj vo velkom".
Politici su len obraz nasho naroda.

Ja som vsak rada, ze poznam aj dost uzasnych, cestnych ludi, ktori robia v zivote dobre veci aj dobre veci smerom von

lenkasarka
18. aug 2023

Koho budeš voliť Ty?

luccija
18. aug 2023

Hanba celá naša vláda.Ja už neverím, keď čítam koľko má ktorá strana percent.Byvaly mafián a ešte si dotiahol do parlamentu najväčšiu štetku, ktorá spávala s mafiánmi a teraz sa hrá na dámu v kostýme.My sme tak národ vždy sme potrebovali byť zbedacovani, nech každý na nás orie.

@zmrzlinka2021 napríklad?daj príklad kto je čestný a férovy podľa teba?

olivia_c
18. aug 2023

Uzite si teda zahranicie 👋👋👋 najpravdepodobnejsi scenar je, ze skladat vladu bude smer.

abbey1
18. aug 2023

Kolárov človek je kto? Generálny prokurátor Žilinka? Môžem sa spýtať na tvoje vzdelanie, keď posudzuješ jeho "rozdávanie" 363?
A to sa pýtam ako človek, ktorý SMER a SME Rodina nevolil.

kvetinka75
18. aug 2023

autorka - nebuď naivná, ty si myslíš, že ten zvyšok je čo?

zuzanka.zuzu
18. aug 2023

zákona 363? 😂 pozri, máš približne do 25r (i keď dnes som čítala diskusiu kde bola rovnako hlúpa 28r takže možno máš aj viac rokov), píšeš iba o sebe čiže deti nemáš (možno si ich teraz vymyslis a doplnis) a panikaris ako progresivna fetacka na frapucinku s bezlaktozovym holubym mlieckom alebo čo to pijete... o živote vieš h*vno. uži si zahraničie, možno sa vrátis veľmi rýchle domov 😉

kvetinka75
18. aug 2023

@zmrzlinka2021 lenže takí tam nejako zaniknú

kvetinka75
18. aug 2023

@olivia_c veď sa to dalo čakať, po tejto vláde. My sa z tohto - nemám tu ten hnedý obrázok - už nevymotáme.

olivia_c
18. aug 2023

@kvetinka75 treba pochopit, ze do politiky a parlamentu sa nikdy nedostane "moralny a normalny clovek". Kto pozna pozadie, tak toto vie. Nasa politika je len divadlo, je naozaj jedno, kto tam bude sediet zo stran, ktore kandiduju.

kvetinka75
18. aug 2023

@olivia_c presne tak, všetko pôjde tým smerom, akým ,,má,,.

zmrzlinka2021
18. aug 2023

@luccija napr. heger

zmrzlinka2021
18. aug 2023

@kvetinka75 a preto je ich tam podstatne menej ako ten opak.
A hlavne ludia na slovensku ani nestoja o cestnych a moralnych politikov, pozrime sa, kolko percent ma fico a jemu podobni...

kvetinka75
18. aug 2023

@zmrzlinka2021 to ako fakt? 😂

zmrzlinka2021
18. aug 2023

@kvetinka75 No fakt.
Vacsine ludi na slovensku nevadi, ze sa tu kradne pokial oni sa budu mat dobre. Zial, toto je slovenska mentalita a preto tu je tak ako je

kvetinka75
18. aug 2023

@zmrzlinka2021 a ty si myslíš že Heger je svätý?

zmrzlinka2021
18. aug 2023

@kvetinka75 Kto je svaty? Nikto! Ani ty, ani ja, ale je to clovek, ktory sa snazi fungovat cestne a ferovo.

kvetinka75
18. aug 2023

@zmrzlinka2021 no keď myslíš,

natuliatko777
18. aug 2023

Ja volim republiku a uz mam pokrk to ako cigani su nieco viac ako my !!

lenkasarka
18. aug 2023

@natuliatko777 myslíš , že republika niečo vyrieši?

natuliatko777
18. aug 2023

@lenkasarka no bud zvolim ich alebo nikoho ineho

kristiii
18. aug 2023

@natuliatko777 republika sa spojí maximálne tak so smerom a myslíš, že s nimi bude čo robiť? Akurát ich tak ešte viac dotovať 🤦

natuliatko777
18. aug 2023

@kristiii ale tak to je asi moja vec koho budem volit a isto nebudem volit stranu ktoru napriklad podporuje lgbt a podobne veci .. nech si robi kazdy co chce ale doma

kristiii
18. aug 2023

@natuliatko777 a tvrdím ja niekde, že to nie je tvoja vec? Reagujem na tvoj príspevok, to sa vo verejnej diskusii stáva 🤷

natuliatko777
18. aug 2023

@kristiii to ze ich my budeme dotovat tak to si treba uvedomit ze my budeme dotovat kazdeho a to je jedno kto sa zvoli .. ved ziju z nasich penazi a to kazda strana a kazda strana sa bude obohacovat a kradnut pre seba .. ale ide o to aby pomohli aj nam smrtelnikom a nie len hrabali pre seba .. nech si nahrabu ale nech aj nam pomahaju

lenkasarka
19. aug 2023

@natuliatko777 ja nie v zlom. Len som sa pýtala.