Mala som sen o okradnutí
Viete mi toto vysvetliť prosím vás ? Snívalo sa mi ale to noo strašne živé že niekto ukradol nám kľúče od domu. Ockovi z ruky na nasom pozemku. Detaily nechcem opisovať lebo mi z toho nieje dobre.
Je to len sen.. keby si vedela, ake sa mne sprostosti snivaju. Dnes sa mi snivalo, ze sme s Landom Norrisom grilovali u nas na zahrade a strasne sa opil, tak som mu volala zachranku. Vcera sa mi snivalo, ze som sa prechadzala po Brne a niekto po mne hadzal pouzite injekcne striekacky. Predvcerom sa mi snivalo, ze som utesovala Tatianu Brzobohatu z rozchodu s manzelom a chystali sme plan, ako ho osklbeme spolocne o vsetky prachy... 🤷♀️
Niekolkokrat sa mi snivalo, ze mi zomreli rodicia alebo snivalo sa mi aj, ze ma chcelo zavrazdit moje vlastne dieta... su to len sny. Ak mas neprijemny pocit, zavolaj rodicom a spytaj sa ich, ako sa maju. Mozno ti potom bude lepsie na dusi, ak ti povedia, ze su ok a nikto ich neokradol 🙂
@jumama nie ale mne sa všetko čo sníva splní. Snívalo sa mi že nám ukradli auto ukradli nám ho hneď na druhý deň. Snívalo sa mi že bude horieť horela nám záhrada hneď na druhý deň. Snívala sa mi smrť na druhý deň zomrel krstný veľa sa mi už tak stalo a teraz toto

A odraza to nejako realitu, nejaky tvoj podvedomy strach, ze by mohol vas otec prist o dom? Z akychkolvek dovodov… od neplatenia hypoteky po zle dedicske vztahy. Ak nic take neexistuje, je to len sen, ak nejaky strach existuje v realite, presiel aj do sna, ukazala sa ti obava a to je cele, Ak mas zly sen, citala som radu, ist spat znova a domysliet si pri zaspavani iny koniec, ako by si zasiahla, pomohla, ochranila… a proste tak ten blby pocit zo sna zvratis.