Mala som sen o znásilnení
Ahojte cca pred rokom sa mi stala taka vec mala s moj prvý pohlavný styk s mužom ktorého som nemiloval a bolo to nasilu doteraz mam z toho nočné mory stresy, úzkosť a depresie, vycitam sú to prídem si pospibena a neviem sa zmieriť aj s maminymi a mužovymi výčitkami aj keď ja som zato z veľkej časti nemohla.. Tak ako aj v minulosti najprv sa mi snívalo ze ma naháňa chalan v bielej mikine keď sa to stalo ma aj ten on bielu mikinu ten sen sa mi sníval aj 10jrat a strháva la som sa ban v strese a plakala som, dnes opäť sa mi sníval dokonca 2krat taky se ze ma chceli znásilnil ale utiekla som 😔😔😔nič to neznamena?
Znamená to že si máš kúpiť pomôcku a sem tam s ňou pred spaním uvoľniť ten nahromadený stres. Tú antistresovú pomôcku bez vibrácii, alebo už čo len chceš.
Smer psycholog. Tvoje vedomie a podvedomie to ocividne samo nevie spracovat. Ak to nechas tak, moze ti to casom sposobit rozne prenesene fobie, ktore si vyvinies ako kompenzaciu a
@miro1360 riešením nie je uvoľnenie ale je to čisto v hlave. Potrebuje podľa mňa počas dňa vykonávať nejaké aktivity pr. háčkovanie, čítanie knihy, možno práca, škola... Ani si to neuvedomí a vždy bude myslieť čo robila počas dňa, prestane na to myslieť a bude to znásilnenie považovať iba ako zlú spomienku v jej živote. Psychológ neviem či je dobre riešenie, môže ju z toho dostať ale podľa mňa stačí aby mala rozum zameraný na čokoľvek iné
Podľa mňa, to je premietnutie terajšieho stresu - muž, matka do minulej udalosti. A možno si to sama sebe vyčítas a obviňujes sá. Jedine psychológ ti pomôže.
@skarli má silnú negatívnu emóciu ktorú myslíš že celý čas neskúša potláčať? mozog v spánku si tu silnú emóciu aj tak zrekonštruuje naspäť a nedovolí len tak zabudnúť (z dôvodu aby sa človek vyhýbal takým situáciám a nezažil ich znova ak je to možné) ... podľa mňa by to mala prestať potláčať a prijať to tak ako sa stalo, zmieriť sa s tým presne ako sa človek zmieri s inými silnými negatívnymi emóciami, prijme ich a situácia sa znormalizuje ... už rok potláča a nič ... jediná cesta je to prijať, spracovať, zmieriť sa, nebojovať proti tomu a večer zaspávať uvoľnený bez stresu
Antistresové pomôcky? Alebo joga je dobrá. Môžeš skúsiť odborného psychoterapeuta, ktorý by dokázal tu negatívnu emóciu premostiť na pozitívnu spomienku. Tu ti nikto nepomôže.

Znamená to, že máš navštíviť psychológa.