som v 23 tt a mam male brusko co to znamena nebude babo prilis malicke?ostatne moje kamosky maju podstatne vacsie brusko ako ja.mam sa bat alebo nie? 🙂
@anika1122 Vôbec sa nemusis stresovat, vsetko je tak ako ma byt, tie kila mozu byt aj zadrzana voda. Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne.
@kakaovyrez ahoj ako to myslíš že tie kilá môžu byť zadržaná voda?môžem sa ta spýtať koľko si vážila pred otehotnenim a aká si vysoká?
@anika1122 To ma len tak napadlo, stava sa aj toto. Vobec sa nestresuj, pokial si sledovana u dr a vsetko je v poriadku, kila nehovoria o nicom. Ja meriam 167, vazila som pred otehotnenim 56 a po dvoch tehotenstvach mam 56 🙂 Pribrala som pri prvom 9 kg, pri druhom 12 kg. Drzim palce!
@anika1122 nieco vazi babo, nieco plodova voda, nieco placenta, nieco zvacsena maternica ... ked priratas zvacsene prsua a tuk na brusku, hned mas 9 kilo ani nevies ako 🙂 netrap sa,bud rada, zenepriberas ako ja, na mne bolo vidiet vsetko. dala som plus 22, no nevedela som to ovplyvnit.neprejedala som sa, no kila sli na mna aj same 🙂 tym, ze som nesportovala asi.
@anika1122 Netrap sa,ze to na tebe nie je vidno,mozes byt len rada ja som pri dcere pribrala celkovo 8 kil a narodila sa s vahou 3,5 u syna som to uz neriesila pribrala som 6 kil a maly sa narodil s vahou 4 kila,nie kazdy priberie vela,mne to neslo,nechutilo mi jest a vela som vracala,pri dcera ma dr.chcela dokonca hospitalizovat,ze som malo priberala,pri druhom to uz ani neriesila.Obe deti sa mi narodili zdrave.
@kakaovyrez tak to si vôbec nebola chudá mala si dobrú postavu
@ukulela ja viem že všetko niečo váži ale to až na konci keď už ideš rodiť tak tých 10kila to všetko váži no ja som v polovičke a pribrala som 10 kilá ale aj tak to nieje namne vidieť no nechápem moja sestra tiež čaká babo a tiež bola pred otehotnenim veľmi chudá jak ja ale ona pekne všade pribrala aj na nohy aj na zadok no všade a ja nič akurát len brucho mám dokonca ani prsia sa my nezvetsili no fakt nechápem a tak by som veľmi chcela aby sa aj namna niečo nalepilo
@anika1122 neboj, ja som este vo 4tom nosila tie iste riflove sukne, co pred tehu,aj som ich zapla. a tiez uz som mala nejakych 8-9 kilo navyse 🙂 nenosila som este tehotenske veci, lebo v robote som kolegom nevravela, len sefovi, co je vo veci. podla mna priberas ukazkovo, 2 kila za mesiac, ak to takto pojde, budes predporodom mat 20 plus, takze sa neboj 🙂 ja sm najprv priberala plus 1,5 - 2 kilo mesacne, no po polovici som uz dala aj plus 3 par krat 🙂
@kakaovyrez ahoj ja mám taký podobný problém ja som tiez moc chudá som v 19tt bruško už mám aj pribrala som 9kg ale tie kilá čo som nabrala niesu vôbec namne vidieť stále som taká chudá nechápem kde sú tie kilá